Коледни и новогодишни идеи и декорации 2018/2019

• 149 364
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 575
  • На брега на реката
Чудни прасенца! Прекрасна идея и изпълнение Heart
Ето и нашите “направи си сам” играчки. Не са много фотогенични, че е светло, но са много сладурски.
Скрит текст:

# 1 576
Благодаря! Много готино джудженце!

# 1 577
  • Някъде там
Много хубави играчки сте направили.
Жалко,че не съм такъв сръчко Simple Smile
А и нямам много време за творене.
Тези дни ще взема още някоя дреболийка за елхичката и ще снимам да покажа.

# 1 578
  • Пловдив
В селцето заваля сняг Heart Eyes ...нямам обаче снимка - довечера като запаля светлинките, ще покажа Heart Eyes
И в тази връзка - някой виждал ли е чаени свещички на батерии, но с таймер? Направо ми се взима акъла всяка вечер, докато ги нащракам всичките...

# 1 579
За сълцето използвам веригата на Jysk. Така с едно щракване паля всички къщички.

# 1 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не изцяло готова украса, но да покажа нещо и аз Simple Smile
ще видите нощни и дневни снимки на красотите Simple Smile един много фотогеничен палец ...
Скрит текст:
наказанието на детето и мастилото на цветния принтер
Wink

като гледам, поувлекли сме се със стадото елени Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 581
  • Пловдив

Мошетата от Икея май ще ме оставят без прибори за Коледа освен без покривка, цял месец не им стигна да ми ги доставят, но ако ми дойдат след Коледа направо ще откажа пратката, такъв скандал им вдигнах днес о телефона (за 5-ти път последните две седмици)
Днес докато малкия спеше направих една фотосесия с подаръците, е, липсват още няколко, но те ще бъдат готови в понеделник. Елхата ден с ден не си прилича, че дребния направо я съблича, ама здраве да е. Върха ще  сложа на 24-ти (защото естествената до сега я украсявахме винаги на 24-ти Декември, но сега сме с изкуствена и я украсихме по-рано).

Скрит текст:

# 1 582
  • Пловдив
За сълцето използвам веригата на Jysk. Така с едно щракване паля всички къщички.
Не ме устройва варианта с лампички мен Sad

Ето го селцето ни, с навалелия сняг Simple Smile

(къщичките са 24, нищо, че сме едва 21 защото децата са на мнение, че вече трябвало да е готово Simple Smile
И малко по-подробни кадри
Скрит текст:

И накрая един пингвин, който дъщеря ми твърди, че там му е мястото Simple Smile

# 1 583
Страхотно е! Много ми хареса 💖

# 1 584
  • Велико Търново
Мъниче, готов комплект ли са? Много е красиво🤗

# 1 585
  • Пловдив
Благодаря ви Hug И аз много си го харесвам Simple Smile Само със снега нещо ми куца, но за другата година ще изпробвам различни варианти предварително, за да съм готова Simple Smile

Къщичките чертах аз на ръка върху дизайнерска хартия - бяха част от адвента на децата

# 1 586
  • Някъде там
Не ме устройва варианта с лампички мен Sad

Ето го селцето ни, с навалелия сняг Simple Smile

(къщичките са 24, нищо, че сме едва 21 защото децата са на мнение, че вече трябвало да е готово Simple Smile
И малко по-подробни кадри
Скрит текст:

И накрая един пингвин, който дъщеря ми твърди, че там му е мястото Simple Smile
Точно там си му е мястото на пингвина Simple Smile
Последните страници виждам големи красоти Simple Smile

# 1 587
  • При елфите ...
Страхотна е украсата... с какво са боядисани белите клончета?!?

# 1 588
  • София
Нашите стъкленици.... Simple Smile

# 1 589
  • Пловдив
Страхотна е украсата... с какво са боядисани белите клончета?!?

С блажна боя, но са престояли поне месец на терасата и сега изобщо не миришат. След като ги боядисах ги поръсих със сребрист брокат и с едно като снежни малки люспички ....приличат на кокосови стърготини, но не се виждат на тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт