Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми са подходящи за есента и зимата?
Кои са някои от любимите есенни парфюми на участниците в дискусията?
Кои са някои от предложените мъжки парфюми за подарък?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми са подходящи за есента и зимата?
За есента и зимата могат да се избират парфюми като Organza и Dahlia Divin на Живанши, White Diamonds на Елизбет Тейлър, Alien, Coquo Noir, Poison Girl Oud, Obsession Calvin Klein и Baiser Vole на Cartier. Тези аромати са описани като подходящи за по-студените месеци и се характеризират с различни нотки, които ги правят подходящи за есента и зимата.
-
Кои са някои от любимите есенни парфюми на участниците в дискусията?
Участниците предпочитат парфюми като Coco Noir, Poison Girl, Obsession Calvin Klein, Angé ou Démôn, Valentina Valentino, L'instant Magic, Terre de Lumière , Mon Guerlain , Ortigi Fico d'India , Raasasi Afshan , Baldini Noir , Raasasi Rooh-e-Tehbaak, Ajmal Senora и Kate Mosss Vintage Muse, Guerlain LHB и Ajmal Evoke за есента. Те споделят предпочитанията си за различни аромати, които са подходящи за този сезон.
-
Кои са някои от предложените мъжки парфюми за подарък?
-
Кои парфюми са били тествани и обсъждани в дискусията?
-
Кой парфюм бихте препоръчали за жена, която обича да носи Alien и J'adore?

Ако го тествам някъде ще го позная. Страшно ме впечатли.

Аз имам много любимци за есента,не ги деля по сезони обаче,а нося каквото ми душа иска.За никъде не съм без Мон Герлен,след него Juliette has a gun Lady Vengeance,Amouage Blossom love,Chanel Allure,Chanel Gabrielle,Chloe Love Story Eau Sensuelle,Gucci Bloom,Chloe Chloe,Boucheron Quatre,Guerlain L'instant edt,Dior Poison girl,Amouage Ciel.И една моя нова любов,която Ковачева беше описвала преди Jean Paul Gaultier Classique intense,наскоро пак го тествах и преоткрих красотата му.Няма Скандали нито дневни,нито нощни,това е парфюма за мен! Предизвикателен,секси,нахакан,самата съблазън!