Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 221
  • 708
  •   1
Отговори
# 270
От друга страна, Роси, ще продължат линията в болницата да се разпъва Зорница на кръст за нещо, за което изобщо не е виновна. И до ден-днешен не мога да разбера защо се отнасят така несправедливо с нея, само защото е допуснала да се влюби и да бъде зарязана.

А явно това ще е пикът в любовта на Банков, за който говореше Вергов в първото си интервю. Оттам нататък чакам да се започне със спадовете.

# 271
Какви са тези простотии, Огнянова е уролог. Естествено, че ще пипа и "топки" и други работи Simple Smile
Ако  наистина има скандал за това е щуротия.
А де, това е като, когато Банков мрънкаше за палпирането на Огнянова на един пациент дето се оплака от нея и искаше пак да го палпира.

При Банкови като се има предвид, че ще говорят за Зорница голяма любов ще му ударят и те.

# 272
Не ми се вярва Марио да направи проблем заради самия преглед. По-скоро заради сваления пръстен по време на прегледа.

# 273
Не ми се вярва Марио да направи проблем заради самия преглед. По-скоро заради сваления пръстен по време на прегледа.
Трябва да видим какво точно ще се случи. Възможно е да я попита защо го е свалила, тя да не може да му даде разумен отговор и ето ти проблем.
Мен ми е по-интересно как ще се раздуха историята при положение, че бяха само Зорница и Банков, а тя каза само на Ина.

# 274
Може Банков с двусмислена  ехидна усмивка да се е похвалил на Врабеца .

# 275
Марио беше лекуващ лекар на Банков, а прегледа  при Зорница е бил записан в картона същия ден. Малко нелогично е след няколко дни да представят, че Марио тепърва научава за тоя преглед

# 276
Интерпретациите на прегледа според мен ще ядосат Марио, кой знае какво ще чуе, а както е на тръни в момента спорът е сигурен.

# 277
  • София
Марио беше лекуващ лекар на Банков, а прегледа  при Зорница е бил записан в картона същия ден. Малко нелогично е след няколко дни да представят, че Марио тепърва научава за тоя преглед
И по-нелогични неща сме виждали, та няма да се изненадам.
Аз пък не намирам нищо ненормално в свалянето на годежен или какъвто ѝ да било остър пръстен, по време на медицински преглед. Едно, че ръкавиците са тесни и могат да се скъсат от пръстена и второ - може и пациентът да пострада.

# 278
На мен ми е леко неприятна сцената под душа на Банкови , а и тя с онзи мрънкащ глас /будещ съжаление/ нещо все се прави на ударена и подпитва .

# 279
Емоционалното състояние на Зорница го разбирам - нормално е да бъде смутена и объркана от срещата с Банков и жена му. Но дотук не видях да ни показват нещо различно в образа й - тя просто не умее да лъже и не е човек, който иска да причини зло някому.
Марио обаче ме смущава, меко казано. Когато обичаш някого, едно от основните неща е, че му имаш доверие. Той се самонави още, когато чу, че Банков се е върнал. И какво направи? Притесни се пред колегите си, изръси една дебелашка шега в неподходящ момент, не й каза, че й го праща за преглед, лееекинко й натякна в горичката, че го защитава и накрая реши да се перчи в операционната пред Банков, мислейки за егото си и неотчитайки емоционалното й състояние. Той вече беше се филмирал още преди Зорница и Виктор въобще да се бяха видели и да са имали контакт някакъв. Когато двамата с Виктор се запознаха, докато Марио го преглеждаше, той знаеше кого преглежда, но Банков не знаеше с кого говори. И когато Ковачев го подпита дали не е в деликатни отношения с някой от екипа получи отговор, че Банков се интересува само от състоянието на жена си. Човекът е дошъл с жена си, край! И въпреки това, и въпреки, че нито Зорница, нито Банков дават признаци да се интересуват един от друг /освен служебно, което явно вече е неизбежно/, Марио продължава да е несигурен и да ревнува и което е по-лошо - позволява това да го видят другите и Зорница.
И сега ще й дава ултиматум заради прегледа?!? Дано да не е само това, защото направо смехотворно ми изглежда. И започва да ми е жал за Марио. Но не заради ситуацията, в която е попаднал - тя не е нищо фатално или което да не може да се поправи, нито е нещо, което да не може да се преодолее ако вярваш в себе си и в другия до себе си. Такъв несигурен не съм очаквала да го видя - ми тя Зорница с всички емоции, с които трябва да се справи, ми се вижда по-стабилна от него.

# 280
Перличке, за мен лично няма нищо странно в поведението на Марио. Той обича толкова силно за първи път и за първи път е наистина щастлив. Страхува се да не я загуби и действията му са продиктувани от този страх.
За мен това е просто една тъпа ситуация, която ги разбута и двамата и им трябва малко време, за да си възвърнат хармонията. Но определено и аз не виждам у Зорница някакъв ищях за доцента.

# 281
  • Разпиляна във въображението
Поправете ме, ако греша, но Марио го насочи към уролог, не към Зорница. Отделно тя каза, че може да извика друг, а не тя да направи прегледа.

# 282
Перла, аз също много се изненадах на този колеблив и несигурен Марио, даже го написах тук след 2-ри епизод. Беше ми нелепа шегата му към Зорница. Образа, който му изградиха в 5-ти сезон не ми се връзва с настоящото му поведение. Смятах, че е над тези неща. Човек, който цял живот се е борил за живота на брат си и е преживял смъртта на родителите си, мислех че по съвсем по друг начин възприема нещата от живота, кое е важно и кое не.

Абе въобще, много нелогично завъртяха интригата между тримата.

# 283
Помните ли какво каза на Евгения - оправям се с чуждите животи, докато моят е пълна каша.
Да се бориш за другите винаги е по-лесно. Да срещнеш любовта без да си се надявал дори на това, да минеш през куп препятствия, почти да я загубиш и накрая да си наистина щастлив с нея и изведнъж да се появи нещо, което може да ти отнеме това щастие...той е много силен като личност, но е доста неопитен в емоционално отношение и това в момента го прави несигурен.

# 284
Перличке, за мен лично няма нищо странно в поведението на Марио. Той обича толкова силно за първи път и за първи път е наистина щастлив. Страхува се да не я загуби и действията му са продиктувани от този страх.
За мен това е просто една тъпа ситуация, която ги разбута и двамата и им трябва малко време, за да си възвърнат хармонията. Но определено и аз не виждам у Зорница някакъв ищях за доцента.
Е аз, за разлика от теб, не съм склонна да оправдавам всяко негово действие или поведение Simple Smile Просто приемам, че Марио е човек като всички останали и има и своите слаби черти, и грешки и не е перфектен. Никой не е. Не го приемай като покана за спор, щото аз в нищо няма да те убеждавам, просто споделих. Simple Smile
Аз в тази ситуация бих очаквала от него друго поведение, напълно съм съгласна със Stela тук.

Мириел, поправям те - Банков й предложи ако иска да извика друг лекар, той щял да изчака и тя му каза, че няма проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт