Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 212
  • 708
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Силвия Лулчева с нищо няма да навреди на сериала, въпроса е дали Васил Бинев все пак ще се появи.

# 121
И на мен не ми харесва това недоглеждане и недоизкусоряване на нещата. Не само при повторно гледане забелязвам разминаване в облекло, прически, интериор в дадена сцена. Започнали да снимат сцената, снимали до някъде и със същата прическа и дрехи снимала  друга сцена по друго време. Продължават снимането на първата сцена, но вече с друга прическа и други дрехи. За пръстена толкова очеизвадно беше. Цял ден Зори го прехвърля от джоба на престилката в ръката, а накрая го вади от чантичката си пред Марио  - забравила да го сложи????  Много се дразня на себе си, че се вторачвам в тези неща, но като ги забелязвам.

Ели, на  Силвия Лулчева могат да й намерят „място“. Свежарка е. Една отворена и отракана сестра би й лепнала страхотно. Предпочитам нови образи пред някои, които не мърдат от първи сезон в развитието си и са ми втръснали.

Това, че са събрани връзкари - ми това е положението. В. Пенев нали каза, че Вачкова го е уредила в сериала. Имах си аз тя да не го направи.

Да поразвалят нечий образ - съгласна съм, но да правят почти всички симпатични герой с известни недостатъци нетърпими идиоти и гадове не го разбирам. Бе оставете и приятни за окото и ухота герои! Това по повод на Пиленцето.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 15:43 от *Melanie*

# 122
  • There I was on a July morning
Аз харесвам Силвия Лулчева, така че нямам проблем с нейното евентуално участие. И появяването и никак не ме изненадва, защото една част от актьорите се въртят във всички сериали и предавания, продуцирани от Евтим Милошев. Все пак е добре, че включват и по-млади и неизвестни актьори, тъй като писва да гледаш едни и същи лица навсякъде.

# 123
Аз не мисля, че ще се появи С.Лулчева. Ако са държали да я уредят с роля както казвате, до сега да го бяха направили и да се включи още в началото на сезона.
Евентуално може някакво епизодично участие да има, но като по-главен персонаж едва ли.

Иначе и аз я харесвам и както казва Мелани, страхотно би й лепнал образ на откракана сестра. Магда бая ядове ще има да бере 😁

# 124
  • София
Силвия Лулчева я виждам като един отракан лекар. Ще мине и през Романова, Стаменова, че и през мъжете.  На тази актриса и се отдават такива роли.

# 125
  • София
Чак сега успях да ви изчета.  Grinning

По повод отношението на Захариев : и с мен лекари са се държали изключително неуважително - в спешен кабинет, в Пирогов, направо ми се подиграха, че съм отишла. За мен това не са хора, камо ли лекари.

Скрит текст:
Имам теория за въшките аз.  Laughing Сестрата не е дезинфекцирала добре и една въшчица се е скрила някъде. Зорница получава някакви оплаквания и отива на преглед при Захариев, точно в този момент въшчицата скача баш, където не трябва. Съответно Зорница започва да изпитва дискомфорт, Марио забелязва, че има нещо, после случайно вижда как Банков също си докосва слабините и айде интригата е готова.  hahaha

# 126
Силвия Лулчева спокойно можеше да бъде по-успешна д-р Стаменова. Даже отлична. Талантлива е С.Лулчева и бих й повярвала във всичко, което прави и говори в сериала, за разлика от Шинова. А защо не и Романова?

Също така Рахал Башар би била чудесна и страхотна сестра, а защо не и Жекова.
Това го мисля отдавна и мисля съм го споделяла по напред.

# 127
  • София
Аз нямам против С. Лулчева, харесвам я и играе добре. Единствено недоумявам, защо започнати образи като Фотев, Тони, дори и Албена се забиват в небитието, а ще продължават да вкарват нови. И Фотев и Тони имат потенциал за интересни истории, обаче по някаква причина май ще се появят един-два пъти в сериала и ще са дотам.

# 128

Тази коя е 🙄 да не е брата на Карла Рахал? Него го харесвам Във всяка роля , но едва ли ще му дадат ролята на медицинска сестра
Силвия Лулчева може би не игра досега защото беше включена в Столичаните.

# 129

Това го мисля отдавна и мисля съм го споделяла по напред.

Карла Рахал ли имаш предвид?

# 130
Образът на Фотев със сигурност има потенциал, но за Тончо не съм особено съгласна.
Не е лошо момчето, но нещо много лигав го изкараха. Функцията му беше да се вре между Марио и Зорница, свърши работа и сега не виждам защо да го държат.
Като лекар имаше потенциал да му забъркват истории, но както знаем е невъзможно да работи, така че логично го изкараха.

# 131
На мен пък много ми харесваха братските сцени. Също така имаше и няколко сложни случая, които Тони разреши има потенциал, като лекар да се развива. А и покрай Албена също има възможност за доста сцени.
А  за Фотев много ме е яд. Можеха поне предният сезон още да го разгърнат повече, а аз си мислех, че го пазят за този. Да ама не.

# 132
Да, като лекар имаше потенциал, но щеше да е нереално да го оставят да работи в болница.

# 133
Врабчев си е типична мъжка клюкарка. В този случай образа си върви по каналния ред.
Да и аз мисля че си е клюкарка Врабчев .Чак е леко злобничко клюкарстването му и малко ме дразни.Примерно както в петък се заяде с Зорница че имала връзка с Банков.Имала е ама то е вече минало,така че няма какво да прави такива злобнички подмятания

# 134
Има ли някъде качени епизодите от 6ти сезон ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт