Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 544
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Абе да заплашва нея, него - иди яла. Може би аз не мога да разбера замесването на детето. Но има логика, така поддържа страха и.
На Зорница единственият и проблем е че може да прояви  твърдост. Дори и когато обясняваше на Тони, че не желае нищо с него, пак го правеше мекушаво. Мое си усещане е може би. Но ако успее да прояви малко твърдост това момиче на ръце ще го носят.

# 106
Когато Ина беше получила писмото си помислих че не може да е от Фотев. Не би бил чак такъв . Да , това с развода да претендира за нейна вина по му бива, но да заплашва нероденото дете някак си... Но явно е било от него и ще продължи със заплахи. Къде ли ще се спре...

За мен в поведението му има логика. Самия факт, че така лесно дава развод на Ина, ми беше съмнителен. Дори предполагах, че от ареста може да ги поръча. Няма да ги остави на спокойствие.

Искам да се включи вече, има доста силно присъствие и ми харесва да го гледам, а трябва и историята с Ина и Борис да се раздвижи още.

# 107
  • Кърджали
Когато Ина беше получила писмото си помислих че не може да е от Фотев. Не би бил чак такъв . Да , това с развода да претендира за нейна вина по му бива, но да заплашва нероденото дете някак си... Но явно е било от него и ще продължи със заплахи. Къде ли ще се спре...

За мен в поведението му има логика. Самия факт, че така лесно дава развод на Ина, ми беше съмнителен. Дори предполагах, че от ареста може да ги поръча. Няма да ги остави на спокойствие.

Искам да се включи вече, има доста силно присъствие и ми харесва да го гледам, а трябва и историята с Ина и Борис да се раздвижи още.

Тръпки ме побиваха само като видех  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 108
Благодаря за новата тема Simple Smile

Аз пък знам за истински случай, в който сестрите са асистирали на хирурга, тъй като докато дойде вторият хирург, който е на повикване, пациентът е щял да умре. Опериращият е имал избор - действа по правилата и изпуска пациента или сестрите помагат. Така че не е съвсем абсурдна ситуация.
На мен лично ми се случи-на моето секцио,вторият оператор (специализантка,несвикнала още с вида на кръв)припадна по време на операцията и една от сестрите пое нейните функции.Та стават тези неща и в действителност.

# 109
  • Ню Йорк
Знаех си, че Владо Пенев ще го играе гадняр, ама си мислех че по някое време ще се разнежи пред дъщеря си. Малко прекалено негативен ми идва. Иначе се справя перфектно с образа на проф.Цонев.

# 110
Неубедителен ми е на мен Владо Пенев. А играеше така добре в "Под прикритие".

# 111
  • София
Зорница наистина никога не знае какво иска. И сега никак не е убедителна /както и каза и Ина/, че иска Марио. Ще си скубе косите и може би ще вземе да клони към Банков, но там ще удари на камък, той е твърде привързан към жена си и я обича истински.

Напълно съм съгласна с тезата ти. Никога не можеш да бъдеш сигурен Зорница какво иска, защо го иска и дали реално го иска същото това нещо. Показателна е историята от миналия сезон с двамата братя.
Сега се повтаря същото. Уж е влюбена в Ковачев, а само като чу, че Банков се е върнал любовта й към бъдещия й съпруг вече не изглеждаше толкова сигурна. Колебанията й личат толкова ясно и Ковачев със сигурност ги е доловил, щом в промото й казва да вземе най-накрая някакво решение. Как личи несигурността й? Ковачев отива да я види, тя се прави, че спи. Неудобството й от срещите с Ева беше очебийно и последната веднага се усети от какво е породено то. Разговорът й с Ина, от който отново си пролича колко е себеична, изтъквайки, че нейните проблеми са в пъти по-важни от някакъв си развод. Влизането й в операционната зала, разигравайки театър. Врабчев беше напълно прав да я постави на мястото й. Крайно време беше някой да я свали на земята. ("Изобщо не ме интересува с кого обменяш секрети" Laughing )

много точно казано👍🏻

Абсолютно се присъединявам!

# 112
  • Кърджали
Понеже аз моето вживяване го оставих там на летището и всички герои вече ми са еднакво безразлични, се присъединявам към горното мнение. Факт е, че Зорница влизайки при Ева беше страшно несигурна (като провинила се ученичка пред директор). Тя само дето не ѝ каза в прав текст че в била с Виктор. Да, наясно сме, че не искаше да каже нещо такова, никога не би го направила, но не увереността ѝ този път, ѝ изигра лоша шега. Ева пък съответно много бързо събра две и две, ама сега филм е, не придиряме толкова.
Но Врабчев  не трябваше така да споменава аборта, да му се не види. Какво направиха с неговия образ не знам, да, винаги е бил интригант, но в последните два сезона го направиха някакъв ужас
 И ако в миналия ревността към Фотев и огорчението от раздялата му го бяха изложил, сега какъв му е зора пак...
Разбирам неувереността на Марио след появата на Банков. Влюбен е, ревнува, страх го е да не му я вземе. Но в този сериал двойките имат един голям проблем, не си говорят.
Аз и Зорница я усещам защо е колеблива (не в чувствата си все още, макар че усещам и натам ще ни забият, а в действията си). Тя рядко успява да прояви твърдост. Виктор Банков се завърна, а това не е като комшията от съседния вход да се е върнал от екскурзия. Те имаха връзка, трудна за разбиране, но връзка.Тя даде много в тази връзка (аз не гледам на връзките като везни - да измерваме кой колко дал, кои колко взел), Виктор съпротивлявайки се  някак си вътрешно също се опитваше да дава нещо емоционално - малки жестове, но после разбрахме защо непрекъснато се опитваше да стои на дистанция, но не винаги ми се удаваше.  Та, да се върнем на Зорница, там тя вложи много чувства и е нормално връщайки се сега, да не е спокойна. Но аз още си мисля че влизането при Ева беше глупост (тя не е том акъв айсберг, че да запази пълно самообладание), а свалянето на пръстена - още по-голяма глупост. Явно ще направи още някоя глупост, която ще накара Марио да ѝ каже че е време да избира.
Но след всичката тази емоция, която имаше между Зорница и Виктор (аз него ще го наричан по име, а не фамилия и титла, защото името много ми хареса) мисля че те ще имат един момент на изясняване. Това в горичка та не беше този момент въпреки че си казаха най-важните неща. Виктор е човек с голямо его и очаквам да направи опит да разбере дали Зорница аджеба е съвсем изстинала към него (той в момента в който усети че губи нещо тогава реагира къде умно, къде не).
Но често казано вече ми е все тая кой с кой е. Просто се надявам да не правят прекалено големи глупости тия сценаристи. А че ще ни ядоават, то е ясно

# 113
Зорница направи грешка, като посети Ева. Защо й трябваше това, каква беше целта й или любопитството я накара? С това обърка и слага под съмнение досегашното си щастие. Наколко пъти каза, че Банков е минало и вместо да стои далеч от него и семейството му, тя точно при съпругата на бившия си любовник отиде. Тя е добър и деликатен човек и това е причината на моменти да изглежда неуверена в действията и постъпките си. Така беше и при таза среща. Ами нелогично ми е на мен това посещение  защо го направиха това сценаристите нямам обяснение.
Морио милият е железен. Дано има търпението да й помогне да мине този период, защото никак не му е леко на него. А Зорница все повече и повече се обърква и върти в този кръг.
Сигурна съм ще се измъкне и ще бъдат заедно, не искам и за миг да се разделят още повече, че и двамата го знаят и се обича.
Врабчев е абсолютна гадина – самотен, злобен,клюкар. Най-долна порода човек, след като така злоупотребява с информацията си и то за нищо не станало, от което не е засегнат лично. Защо така скапват образите на героите??? 

# 114
  • София
Врабчев си е типична мъжка клюкарка. В този случай образа си върви по каналния ред.

# 115
Щели да вкарат и съпругата на В. Бинев в сериала . Сценаристите ще  гръмнат от напъни да нагаждат и  пишат  поръчковите си сценарии . После защо  се разминавали някои случки във времето .
Когато  работиш на парче и пишеш в движение , без да имаш ясна концепция какво точно искаш  да постигнеш  в развитието на героите , така се получават  недомислици .  Все пак това е сериал , а не някоя от онези реалити -простотии.

# 116
  • There I was on a July morning
Да, проблемът е, че в хода на даден сезон, става ясно дали ще има следващ и съответно трябва да се измислят нови сюжети и персонажи. Затова и се получават такива груби разминавания - с времето, със събитията и дори с актрисите /например Ева/. Опитвам се да не им придирям толкова, но някои неща все пак ме дразнят.
Във вчерашното интервю при Гала, Вергов сподели, че първоначално сериалът е бил замислен само с 12 серии. Оттогава са снимали, грубо около 250. А предполагам, че ще има и следващ сезон, тъй като филмът се радва на висок рейтинг.

# 117
  • София
Ели, от къде се появи тази новина за Силвия Лулчева? Моля те, дай линк.

# 118
  • Кърджали
Гледала ли бях, чела ли бях, но и аз имам такива спомени, че се споменава влизането и в сериала. Но официално нищо няма обявено. Може да я вкарат по някое време, ако решат да търсят нова компания за Виктор Банков. Иначе не виждам къде в историите ще я наврат.
Аз си мисля нещо. Как се стигна до сцената в операционната, където накрая Зорница излезе крива. И си мисля, че тук Марио ми е крив на мен най-много. Опита се да си докаже нещо - че няма проблем да оперира с бившия на бъдещата му жена. Ок, има право, макар че не видях смисъл аз. За мен това е глупаво почти колкото влизането на Зорница при Ева. И двамата искаха да си докажат, да разберат нещо, но само омотоха нещата. И аз пък не съм съгласна че Зорница трябваше безропотно да остане да оперира с тях, само и само Марио да се изфука, че тя вече е негова и видиш ли онзи идиот какво бил изгубил. Съжалявам, на мен така ми изглеждаше цялата тая работа. "Виж я, тя е моя", "Ама преди това беше моя пък". Пролича си че и Виктор не е готов да седи в една операционна /изобщо в една стая с нея/, но Марио настояваше Зорница да остане. Може би е смятал че Зорница трябва да го подкрепи и да му покаже лоялност, но не се получи... Тя Зорница и на Виктор Банков навремето се е репчила и спорила, та на мен ми се иска повече усмивката му да беше от това - защото не е тайна че Зорница привлече вниманието му точно с това, че отстояваше своето си мнение. А че имаше и елемент - "не ти се подчинява, ааа", имаше... Но за мен основният злодей там не беше Банков, колкото и така го изкарват ... Мдааа, аз още си го защитавам, въпреки че виждам и всичките му лоши черти в характера... Но общо взето от как се е върнал не виждам да търчи след Зорница и да се опитва да я обърква.  Сцената в горичката беше рязка, но и там освен физическата болка, която и причини стискайки ръката и, не помня да и е казвал нещо унизяващо или объркващо.

# 119

Много ми се иска да гледам Васил Бинев, но мисля, че го нямаше в надписите. Което ме навежда на мисълта, че няма да участва. Или ще има епизодична роля? Някой има ли информация за него?

Общи условия

Активация на акаунт