Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 524
  • 708
  •   1
Отговори
# 90

да, благодаря ти:smile:

много го заплетоха сюжета

Ева явно ще психяса тотално и ще е като обсебена от Виктор - то е ясно, че няма нормална жена, която да се прави, че с такава лекота приема изневярата, особено предвид състоянието, в което се е намирала; тя демонстрира хладнокръвие, абсолютно нетипично в случая; а и думите й към баща й, че е щастлива...
айде, още не прежалила детето си и вече със светещи очи от щастие; многопластов образ ще е и ще провокира противоречиви чувства

За Банков от самото начало бях сигурна, че няма да хукне при Зорница и по-скоро ще е затворил тази страница; но сега вкараха елемент на засегнато его със сблъсъка с Марио и като нищо да избие някой друг комплекс в даден момент, пък и жена му, която предстои да превърти... няма да му е лесно и пак ще остане неразбран и нелогичен в действията си; а тъкмо беше на път да преоткрие сякаш Ева

# 91
Знаех си, че Ана П. е прекрасна актриса и ролята ще й "легне". Страхотна е. Искам да я гледам дълго в сериала, но някои предричате  скорощна трагична развръзка. Огромна разлика в нейната игра и тази на другите актриси. Много, много я харесвам и я очаквах с нетърпение.

В.Пенев много ме дрезни с играта си и външния си вид. Не ми харесва.

Евгения продължава да не си знае мястото. Седнала да се репчи и дава непоискани съвети, на кого - на директора. Как не я изхвърли от кабинета си още се чудя. Хубаво й каза, че нейният съпруг е системата и пак не се смути нахалната женица. Актрисата как не свикна с тези протези 6 сезона?
Жекова и тя да не остане по-назад - съвети, нагаждане, подмазване. Тези два образа си стоят на нивато от първи сезон и не мърдат, никакво развитие, еднообразни, скучни предвидими.

# 92
Мазов нали искаше да взима бащинство, що не го вземе, просто го виждам как води бебока в операционна да го образова от рано да става съдов и той. Така макар и невероятно, поне няма да дават вайкащата се и умираща от скука Лора.

Това в операционната беше перчене от двете страни и Зорница се оказа между гърмежите. Страхотна сцена, Вергов със наглата си усмивка, а Павлов само по очите му личеше как се сдържа да не му скочи.

Врабчев може ли в такъв клюкарник да вика така за нещо толкова деликатно, уж се съобразявал със ситуацията, пък без да знае хептен я омеша.

Пешко заслужава похвала обаче, вярно направи го не с чисти помисли за да нахака Цонев, ама по ми хареса от лазенето пред Фотев.

Банков защо имаше тая странна физиономия, когато Кръстева му каза това за хората които обичаме?

# 93
Банков се държи много нагло на моменти, това с Пенев беше изключително грозно.

и защо пък да е грозно, беше забавно, освен това напълно заслужено за Пенев, който няма граници в подмятанията си и тъпия си кикот

# 94
  • София
На мен ми стана жал за Тасев, как го заплашват, че ще наранят бебето му.(това от промото). Прекалено жестоко ми идва, дори и за Фотев.

# 95
  • Кърджали
Когато Ина беше получила писмото си помислих че не може да е от Фотев. Не би бил чак такъв . Да , това с развода да претендира за нейна вина по му бива, но да заплашва нероденото дете някак си... Но явно е било от него и ще продължи със заплахи. Къде ли ще се спре...

# 96
Банков се държи много нагло на моменти, това с Пенев беше изключително грозно.

и защо пък да е грозно, беше забавно, освен това напълно заслужено за Пенев, който няма граници в подмятанията си и тъпия си кикот

Moже и да е било грозно, но съм съгласна, че Пенев си го заслужава. Такова леке е, че няма някъде просто. Колкото ме забавлява понякога, толкова и ме дразни. Страшно нетактичен е. Седи в рапорт залата, хили се като ученик и едвам се сдържа, Романова му прави забележка и го чака наред с останалите да спре, за да си продължи работата. Точно като в училище. Grinning Това е нелепо поведение за един голям човек и със сериозна професия като него.

# 97
  • София
Благодаря за разясненията за Ева. Тя оцеля след едногодишна кома, сега ще я уморят.

Предполагам че новината за бебето на Зорница ще я пречупи.

# 98
Цитат на: Ванилия 🌸
[/quote
И на мен ми се прокрадна нещо подобно. Коя жена приема изневярата на съпрога си и му казва, че няма да се откаже от него? 🙄

Вероятно има и такива жеени. В повечето случаи имат някакви интереси и цели, които искат да постигнат, или изчакват удобен момент да нанесат последният удар те. Във всеки случай не мисля, че са благородни и всеопрощаващи. В този случай нямам достатъчно информация за да анализирам.

# 99
Искам да благодаря на три лица в този форум Heart Eyes

- на Мириел - за новата тема;
- на Мари Мар - за линковете - много са полезни, особено ако си пропуснал епизода;
- на Анечка - за интервюто с ЮВ в "На кафе" - беше прелестен, въпреки отвратителния декор! Flowers Hibiscus

# 100
  • Пловдив
Зорница наистина никога не знае какво иска. И сега никак не е убедителна /както и каза и Ина/, че иска Марио. Ще си скубе косите и може би ще вземе да клони към Банков, но там ще удари на камък, той е твърде привързан към жена си и я обича истински.

Напълно съм съгласна с тезата ти. Никога не можеш да бъдеш сигурен Зорница какво иска, защо го иска и дали реално го иска същото това нещо. Показателна е историята от миналия сезон с двамата братя.
Сега се повтаря същото. Уж е влюбена в Ковачев, а само като чу, че Банков се е върнал любовта й към бъдещия й съпруг вече не изглеждаше толкова сигурна. Колебанията й личат толкова ясно и Ковачев със сигурност ги е доловил, щом в промото й казва да вземе най-накрая някакво решение. Как личи несигурността й? Ковачев отива да я види, тя се прави, че спи. Неудобството й от срещите с Ева беше очебийно и последната веднага се усети от какво е породено то. Разговорът й с Ина, от който отново си пролича колко е себеична, изтъквайки, че нейните проблеми са в пъти по-важни от някакъв си развод. Влизането й в операционната зала, разигравайки театър. Врабчев беше напълно прав да я постави на мястото й. Крайно време беше някой да я свали на земята. ("Изобщо не ме интересува с кого обменяш секрети" Laughing )

# 101
  • София
Едно нещо е сигурно.Зорница никога не е била колеблива с двамата братя. Продължавам да не доумявам защо това се повтаря като някаква мантра. Тя беше категитична на няколко пъти с Тони, че между тях не може да има нищо и са само приятели. Та точно в тази история няма нищо показателно за колебливостта и.
За мен Зорница от 4 сезон е жената, коят не знаеше какво иска, която се унижаваше заради един мъж, който до край не се изясни иска ли да е с нея, обича ли я, иска ли детето им или не.
Да, сега е объркана, не може да се справи с ужаса и действа неадекватно. Но нека да видим как ще се развият нещата, дали няма да си върне увереността. И аз поне не виждам залитане отново по Банков.

# 102
Имахме позната чието дете беше бутнато от трамвай на Графа в София. Спаси се от полудяване, когато забременя след два месеца.

Аз ли съм единствената, която не харесва как играе А. Пападопулу? Точно тя театралничи, въпреки че други бяха обвинявани за това.

не очаквах толкова много да театралничи.
Разбирам Ева, че иска да има веднага дете. Болката е огромна и сами друго би я спасило, наистина.

# 103
Когато Ина беше получила писмото си помислих че не може да е от Фотев. Не би бил чак такъв . Да , това с развода да претендира за нейна вина по му бива, но да заплашва нероденото дете някак си... Но явно е било от него и ще продължи със заплахи. Къде ли ще се спре...

За мен в поведението му има логика. Самия факт, че така лесно дава развод на Ина, ми беше съмнителен. Дори предполагах, че от ареста може да ги поръча. Няма да ги остави на спокойствие.

# 104
Зорница наистина никога не знае какво иска. И сега никак не е убедителна /както и каза и Ина/, че иска Марио. Ще си скубе косите и може би ще вземе да клони към Банков, но там ще удари на камък, той е твърде привързан към жена си и я обича истински.

Напълно съм съгласна с тезата ти. Никога не можеш да бъдеш сигурен Зорница какво иска, защо го иска и дали реално го иска същото това нещо. Показателна е историята от миналия сезон с двамата братя.
Сега се повтаря същото. Уж е влюбена в Ковачев, а само като чу, че Банков се е върнал любовта й към бъдещия й съпруг вече не изглеждаше толкова сигурна. Колебанията й личат толкова ясно и Ковачев със сигурност ги е доловил, щом в промото й казва да вземе най-накрая някакво решение. Как личи несигурността й? Ковачев отива да я види, тя се прави, че спи. Неудобството й от срещите с Ева беше очебийно и последната веднага се усети от какво е породено то. Разговорът й с Ина, от който отново си пролича колко е себеична, изтъквайки, че нейните проблеми са в пъти по-важни от някакъв си развод. Влизането й в операционната зала, разигравайки театър. Врабчев беше напълно прав да я постави на мястото й. Крайно време беше някой да я свали на земята. ("Изобщо не ме интересува с кого обменяш секрети" Laughing )

много точно казано👍🏻

Общи условия

Активация на акаунт