Откраднат живот 57: Анатомия на гнева... С теб се чувствам цял

• 37 179
  • 708
  •   1
Отговори
# 165
Yanitsa,  добре, че това пропуснаха. Нейното умилкване и мляскането на Тони беше предостатъчно.

Честно казано, още се чудя как пропуснаха тази "златна възможност". Такъв мегдан за драми имаше там, че...

# 166
  • София
А Пешко май не знае, че Албена знае 😆

# 167
После Пешко като говореше с Ина, а Албена ги подслушваше, той каза нещо много двусмислено, но сега ми убягна какво беше?
Каза, че сърцето му в момента принадлежи само на дъщеря му и после се уточни, че става въпрос за Ема.

# 168
Пешко и идея си няма даже. Grinning

# 169
  • София

Не знае. Нали в последния епизод на миналия сезон скъса резултатите от теста за бащинство и каза на Галя, че няма да издава тази тайна от уважение към бащата на Албена.

# 170
Оф, хич не ми се иска да я гътват Ева. Ама за да е по-гадно сигурно ще тане в тези 10 дни, в които баща й го няма за да може после той безконтролно да набива канчето на Банков и да има виновен. Аз да си призная ще гледам всичко с внимание и интерес, ако съм спокойна, че драмата със Зорница ще приключи. Направо искам да приключи, и спокойно да да гледам другите истории и развитието им. Сега чакам епизодите заради драмите Зоркини и те ме интересуват.

# 171
Ами трябва Тони и Албена да си продължат да си имат връзка,тя да не го отбягва.Те са си един за друг и ще са си много щастливи ако си останат заедно.

# 172
Мелани, не съм особено съгласна. Доста често са изпускали границата според мен... Калин спа с Романова, все пак...
Банков и Огнянова ли ще им се опрат?! 😃

Намотали се. Пияни бяха, ако това може да бъде извинение.

# 173
  • 221B Baker Street
Мелани, не съм особено съгласна. Доста често са изпускали границата според мен... Калин спа с Романова, все пак...
Банков и Огнянова ли ще им се опрат?! 😃

Намотали се. Пияни бяха, ако това може да бъде извинение.
Аре, ся! В "Анатомията на Грей" щото малко си изневеряваха помежду си... Изобщо, болниците са благодатна почва за чисто сексуални връзки. Simple Smile Wink

# 174
Аре, ся! В "Анатомията на Грей" щото малко си изневеряваха помежду си... Изобщо, болниците са благодатна почва за чисто сексуални връзки. Simple Smile Wink
Хахаха толкова филми съм гледала, че мога да гарантирам, че и полицейските участъци също хаха

# 175
  • 221B Baker Street
Хахаха толкова филми съм гледала, че мога да гарантирам, че и полицейските участъци също хаха
Полиция, пожарна, болница - все места, където работещите трябва да отпущат напрежението, най-често със секс на работното място... Още от време оно се носят легенди как един лекар си избира медицинската сестра... Simple Smile Wink

# 176
Жалко, ако ще влиза Силвия Лулчева - значи няма да правят нов сезон на Столичаните...или пък ще правят? Чух, че се говори за 12-ти сезон. До тук, този сезон на Откраднат живот ми е бозав, някак безцветен, безидеен. Един куп хубави мъже, събрани на едно място и толкова.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 01:34 от DeltaAzimut

# 177
.......До тук, този сезон на Откраднат живот ми е бозав, някак безцветен, безидеен. Един куп хубави мъже, събрани на едно място и толкова.
Точно това са постигнали - един жалък Вип Брадър , без ясна идея за същността на героите , ситуации , нагласени / не винаги умело/ по желанието на малка и гръмогласна агитка във ФБ със съответния манталитет.
Радвайте се ако можете на това , което е останало от филма .

# 178
До тук, този сезон на Откраднат живот ми е бозав, някак безцветен, безидеен. Един куп хубави мъже, събрани на едно място и толкова.

В този смисъл беше поста ми след втората серия. Всичките недоглежданици, разминаване във времето, някои небрежно направени сцени, незадоволителната игра на  актьорите, прекаленото театралничене ме накара да споделя, че филма е направен несериозно, през пръсти поне до сега.

# 179
  • София
Ако Зорница праволинейно си стоеше до Марио, а не беше тръгнала да се навира в полезрението на Банков, дали щяхте да говорите така? Мисля, че не.
Добрата новина е обаче, че с тези сценаристи не е ясно дали утре Банков няма да хукне да си я връща.
И изобщо, колкото по бързо приключат тази сюжетна линия по добре.
Искам да си гледам Карагьозов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт