PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 11

• 54 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Джей Ло не се ли сгоди преди няколко дни?

# 631
Да, мисля, че дори в денят на годежа го четох това с изневярата. Всъщност излезе ми на фийда, не го прочетох цялото.

# 632
  • Разпиляна във въображението
Винаги съм си мислила, че Анджито е като енергиен вампир.

# 633
  • Countryside
Ако е вярно това за изневярата, на Дженката Лопес грам не й върви с мъжете...

Хъше, Анджито е хахава, но и властна, то й личи по погледа. Решила, направила. Точка. Децата й са нейна жертва. Брад колкото и да пие не може да я стигне.

# 634
  • София
аз това с "не ѝ върви с мъжете" генерално не го разбирам. още повече отнесено към 50 годишна жена. това за Лопес.

Ангелинка ми е доста потайна, въпреки видното. хахава е, ама на мен такива ми харесват. нямам някак категорично мнение за нея, защото доста неща са в сферата на предположенията. все още съм към +

# 635
  Това е може би 8-ми годеж и май трети брак, ако се стигне до там, за Дж.Ло, сигурно  има много нисък праг на търпение и не е особено склонна на компромиси.😂😂😂 Или самата тя не е за търпене. И всичките винаги са публични, хората се женят, развеждат, дори в Холивуд не ги усещат, тя все търси ПР.
Анджелина според мен си изкуква с годините, или вече им се плаща на такива като нея и др. колежки,(тъй като не е само тя, която води момче-момиче и обратното)  за да налагат/ популяризират, един определен модел на родителстване, нищо не може да ме учуди в Холивуд.

# 636
  • София
ами то и това е странно, да приемеш пари /които не са ти липса/, за да направиш детето си жертва на какво?
на вярата, че светът е пренаселен и ако може, нали, да отглеждаме еднополови за да го спасим?
наистина ми е интересно защо се случва цялото това нещо.

# 637
Жертва на политическите виждания на родителките си, поне тези трите, които се мотаят с крос-чета, живеят без мъже, да ме поправи някой, ако греша.
Жертви на #metoo общо взето са всички.

# 638
  • София
кои са трите? аз се сещам за Ангелина, Чарлийз и?
тези ли имаш предвид?
пък те не съм чула да са #metoo жертви, а и да са, да си веят личното знаме, а не децата си като такова, че и срещу пари.

# 639
Има май и още една сред тях Катрин Х., не беше ли се показвала и тя с дете с неясен пол?
Те може и за без пари да го правят, от убеждения само 😀

# 640
Неприятна ми е Анджито като медийно присъствие, изглежда ми двулична, но наистина не е единственото хахо в Хиловуд. Нейното копие Меган Фокс ми е в пъти по-противна, тя има 3 момчета , но още малки ги облича в рокли. Никой не може да ме убеди, че едно 3-4 годишно дете е осъзнат трансджендър.
Скрит текст:

Новата PR двойка може би - Чанинг и Джеси Джей. Може и любов да има, но цялата история от слуховете до появата на първите им снимки заедно ми изглежда много нагласена.
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Брад Пит в Париж
Скрит текст:
Кийра Найтли
Скрит текст:
Никол Кидман на снимки
Скрит текст:
Амал и Джордж
Скрит текст:
Пенелопе- много е красива тук
Скрит текст:

# 641
Ох, да, Меган Фокс съвсем я бях забравила, то нейното цял живот е една имитация на Анджелина.
В края на краищата за Брад разбра ли се дали има нова любов?
Пенелопе Revolving Hearts

# 642
  • София
А какво мислите за слуховете за Брадли Купър и Лейди Гага? Чист пр или не?
Аз съм фен на Ириночка и искам да си останат заедно, отиват си.

# 643
  • София
Мегън Фокс е талантлива колкото папрат, та синовете ѝ са сигурно последен шанс да я запомни някой как изглежда.

Ириночка е като постно ястие. по дефиниция е много вкусно, но му липсва мръвка:)

днес съм много мила, нали:)

# 644
  • На топло
За Брадли Купър отдавна се носят слухове, че е.....
Ирина все с такива си дружи 😂 (преди беше Роналдо).

Общи условия

Активация на акаунт