Елегантни ежедневни и офис рокли

• 11 422
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Тони-М имат ли онлайн магазин? Не ги откривам в интернет.

Не знам да имат, аз съм купувала само от физически. Имаха на ул. "Иван Вазов", но го затвориха, остана им този срещу Съдебната палата в София. Поне допреди няколко месеца си беше там Simple Smile Намира се в малката уличка, водеща до хотел Рила. Имаше ги и в магазини Лена, но отдавна не съм ходила там. Май предлагат поръчка през ФБ и пратка чрез Еконт.

# 16
Ако авторката на темата е от София, Тони-М, както и Данини има в Скай Сити Мол в кв. Гео Милев, на третия етаж, в ляво от ескалатора.
Изобщо в този мол има доста магазини за дамска мода. Има и Kensol, както и други марки.  

# 17
В Мохито има доста хубави неща. Simple Smile Ето това е една рокля, с която се сдобих: https://www.mohito.com/mo/en/uv144-mlc/checked-dress

Много хубави роклички виждам тука, ама не виждам цена.

# 18
  • София
Аз също за бизнес харесвам Orsay
+1

# 19
  • София
От този сайт съм си поръчвала вече 5-6 пъти и съм много доволна

https://www.fashionup.bg/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%A0%D0%BE%D … %D0%BB%D0%B8.html

# 20
Стела Белчева, Аристон С, Смег.

# 21
  • There I was on a July morning
И аз харесвам моделите на Данини, Орсай, Стела Белчева, Тани. В магазини Лена /които са няколко в София/ предлагат освен изброените български марки и някои други.

# 22
Търся идеи за сайтове и модели,
Случайно попаднах на темата преди минутка и съм точно пред отворен сайт на Dorothy Perkins Simple Smile
Иначе можеш да потърсиш колекциите на Jakes, които също са на достъпни цени и добро качество; например в магазините на Peek&Cloppenburg. Сетих се и за сайта на Hallhuber.

# 23
В Мохито има доста хубави неща. Simple Smile Ето това е една рокля, с която се сдобих: https://www.mohito.com/mo/en/uv144-mlc/checked-dress
Как става поръчването от този сайт?

Много хубави роклички виждам тука, ама не виждам цена.

Не съм поръчвала през сайта. Взех я от физическия им магазин в Парадайс. Цената беше 70-80 лв. Simple Smile

# 24
  • София
Хобс имат класически рокли. При сезонни намаления могат да излязат на добра цена. Масимо Дути също имат хубави попадения.
Както и Райс, разбира се, но те са в друг ценови клас.
Орсей са ми като H&M. Полиестерни и провисващи след 5 пранета.
В Зара често има неща с много хубаву кройки. Повечето са заимствани от разни по- хубави брандове, за материи не мога да кажа. Неконсистентни са. Има неща, които са с хубав състав, както и по- обикновени. В Испания, доколкото знам, за нищо ги нямат. Само ние налитаме на обувки от стотак от мушама.
Banana republic имат готини попадения.

# 25
Орсей са ми като H&M. Полиестерни и провисващи след 5 пранета.
Имам пола от тях - много много любима, разкошна кройка, неповторима, на около 7-8 години, не е мръднала, нито избеляла - черен цвят. Рокля от Стефанел избеля на 5-то пране при пране с препарат за черно, подсилващ цвета, чак ходих да се разправяме.

В Зара често има неща с много хубаву кройки. Повечето са заимствани от разни по- хубави брандове, за материи не мога да кажа. Неконсистентни са. Има неща, които са с хубав състав, както и по- обикновени. В Испания, доколкото знам, за нищо ги нямат. Само ние налитаме на обувки от стотак от мушама.
Купувала съм разни техни неща, докато бях в Австрия. Интересни модели, кошмарни материи. Не съм им фен.

# 26
  • гр.София
Като госпожа рокля ще кажа, че най- хубавите ми рокли са български.
Пазарувам от Dika, Kensol, Unona и Bobo Zander.
Имам и няколко добри попадения на Motivi  от MDL Shop.
В Сити Център на Коста Лулчев има един магазин "Стилна жена"- и от там много хубави рокли съм си купувала.

# 27
  • Sofia
Massimo Duti ги харесвам и имам страхотни ризи оттам, но за рокли и долни се отказах да се пробвам - размер 34, който обикновено нося, ми е голям там.
Зара харесвам рядко, гледах ги сега, но нищо от новата колекция не харесвам. Между другото аз също хич не харесвам пластмасовите им обувки, обаче оттам си купих най-удобните офис обувки, ето такива:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … 63&v2=1074625
Имам сини и червени и замислям да купя и нуд, защото са супер, кожени и страшно удобен ток, едновременно не много висок и елегантен.

За другите идеи много благодаря, ще разгледам.

# 28
  • На зелено
Тони-М имаше и аутлет зад спортната палата (София), беше до ценралата на някакъв вестник. Много съм доволна от качеството на панталоните, там имат и интересни кройки. Отделно има няколко магазина, които ги зареждаха редовно с различни бълг.марки - на Дондуков и срещу градинката на Кристал, до театъра. Харесвам и Елизабет, Аристон С, Кензол, на Андрюс, имаше и още една хубаво марка, май Етерна. В Скай Сити също има дамска мода. Хобс и аз ги харесвам, типично английски. Разгледайте предложенията на сайта houseoffraser,  има голям избор.

# 29
  • София
NBM, елегантни са, да.
Оня ден пробвах черните, ама много остри напред. Имам само едни толкова остри и са нюд и черно. Но аз съм височка и съответно нося по- голям номер и сама си оценявам, че не стоят супер подобни обувки. 

Какви обувки си взимате за офис? Да ме извини авторката, ако го смята за спам по темата й Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт