Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 55 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам дъщеря на 23 години по принцип сме с мъжки фактор преди седмица изледвах АМХ 0,3 е резултата. За първи път имам такава стойност наТСХ даже си мисля да не е лабораторна грешка винаги е бил около1,7 и естрадиола ми се струва малко нисък

# 496
А тръбите? Тествала ли си ги последните 3-6м. Колко опита имате? По колко фоликула правиш и защо са ви неуспешни? Отново казвам изследванията ти са прилични. Ако има поредица от провали, се изследват и още доста други показатели и при двамата. Неясно е за да помогнем със съвет. И не сте само с мъжки, защото АМХ ти е под 1, което води до мисълта, че резерва ти е намален доста. Макар че и една яйцеклетка да е, е достатъчна.

# 497
Тръбите ми са наред при стимулация правя 1 или 2 фоликула и то при много силни стимулаций. Да вече и с почти изчерпан резерв но с редовен цикъл и овулация и все още се надявам да успеем.

# 498
  • София
Тръбите се изследват за трансфера, те нямат значение за стимулация. Е2 ти е нисък.

# 499
  • София
как пък ще е нисък Е2, добре си е за първите дни от цикъла.
моето тсх се движи в същите граници, винаги си е било така, според всички лекари, при които съм ходила си е добре  Rolling Eyes

# 500
Естрадиолът й е наистина нисък, под нормата е.
Референтните стойности й започват от 88, а нейният е 78.
Като се преизчисли в pg/mL, се получава около 21, което е ниско.
Най-добре е да е от 30 до 50 pg/mL. Когато моето беше 23,
в ТР ми казаха, че е много ниско.

# 501
Дали има значение че този месец ми дойде с 4 дни по рано. Какво означава този нисък естрадиол знам че се увеличава  и е за качеството на яйциклетките но на 3 ден .Мисля следващия месец пак да пусна хормони и това тсх никога не е било толкова високо.

# 502
Аз не съм много компетентна по въпроса, не съм се задълбочила по темата за Естрадиола,
но ако не греша, като е прекалено нисък, няма да има кач. я, не може да се образува жълто тяло,
както и няма да настъпи овулация, такъв смътен спомен имам. Лекарят ти ще ти каже.
Моят, като беше 23 pg/mL , казаха, че е нисък, освен това и ФСХ ми беше 25 тогава,
докторът каза: "Лоша комбинация." Това, че ти е дошло 4 дена по-рано, няма никакво отношение
по въпроса и е нормално. ТСХ не ти е много високо. Високо е, ако е 3-4.
Аз започнах стимулация с 2,16. Казаха, че е добре и няма нужда да го свалям на този етап.
По-важно е преди трансфер да е под 2, както е писала Вики.
Успех, Мима_37! Hug

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 17:44 от sisi345

# 503
Благодаря ви!

# 504
  • In transit
Сиси, при мен естрадиола последните две години винаги е почти 0 на трети ден, но въпреки това успяха на стимулацията да оплодят яйцеклетката. Дори беше с добро качество по спомен. Овулация си имам всеки месец. Т.е предполагам, че с хормони може да се регулира ако е нисък.

# 505
Сиси, при мен естрадиола последните две години винаги е почти 0 на трети ден, но въпреки това успяха на стимулацията да оплодят яйцеклетката. Дори беше с добро качество по спомен. Овулация си имам всеки месец. Т.е предполагам, че с хормони може да се регулира ако е нисък.
Нямам представа, Мики, но така ми казаха в ТР,
че не е на добре, като стойностите са толкова ниски.
На успешната ми стимулация беше влязъл в много добра норма.
150 pmol/L или 40 pg/ml.

# 506
  • София
И още нещо да попитам, в хладилник ли трябва да съхранявам опаковките фостимон, защото ми дадоха всички? Забравих да задам този въпрос в клиниката.

# 507
  • На остров
Кате, успех ! Аз всички инжекции съм съхранявала в хладилник ! Не съм ползвала фестимон. Намали въглехидрати и увеличи протеините !

# 508
  • София
Кате, успех ! Аз всички инжекции съм съхранявала в хладилник ! Не съм ползвала фестимон. Намали въглехидрати и увеличи протеините !
Благодаря ти, а това за въглехидратите и протеините в каква връзка, извини ме за невежеството.

# 509
Кате, много късмет ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт