Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 54 993
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Фостимон е същото като мериоферт. Не се държи в хладилник. Слагай инжекциите по едно и също време на деня, както са ти казали. На мен ми бяха между 15 и 16 ч.

Успех, Кате.

Не знам. Аз първата стимулация бях на по 300 единици мериоферт дневно, не помня колко дни, но повече от 4 бяха - аз съм с късна овулация. От 5 ф, само една 1 извадиха. Втората стимулация бях на 150 единици мериоферт + фемара - 4 ф - 4 я извадиха.

300 единици са класическа стимулация, затова и при мен така започнаха. При повечето жени действа добре.

# 511
Здравейте момичета, някоя от вас има ли опит с инжекции прогестерон от 100 единици? Прогестеронът в петък сутрината беше нисък -10 нг/мл (6 ден от трансфер на 5-дневни ембриони) - в петък си бих една инжекция и в събота сутринта прогестерона беше 79 . В неделя си бих втората, а днес прогестерона е 50. Междувременно си продължавам хапчетата - 3х2 утрогестан и 3х2 дуфастон, както и естрофем, разбира се. Нормално ли ви се вижда? Кога да бия следващата инжекция- тази вечер или утре? Благодаря много.
ПП. Разчитам само на прогестерон отвън- нямам жълто тяло, което да поизвежда. Ще съм благодарна за всякакви мнения и разсъждения. Simple Smile

# 512
  • София
Благодаря Ви момичета за подкрепата. Две в едно, забравих да ти кажа, колко съжалявам за случилото се с теб. Чета общо взето редовно и искрено се надявах да опровергаеш възрастовата граница при нормално зачеване. Вярвам, че ще се случат отново при теб нещата и този път ще са успешни.

# 513
  • На остров
Благодаря Кате, протеините уж се препоръчват за да се избегне хиперстимулация.
Стела всеки ден ти стискам палци !
Мтз вие ще правите ли още опити ?

# 514
Орса, нямам опит с инжекции прогестерон.

Две в едно, благодаря ти! Hug 
На мен нещо ми изчезна надеждата за този трансфер...

# 515
Орса, нямам опит с инжекции прогестерон.

Две в едно, благодаря ти! Hug 
На мен нещо ми изчезна надеждата за този трансфер...
Аааа,Стеле, не така!!! Keep the faith, както пеят Bon Jovi!!!

# 516
Здравейте, момичета. Не съм писала скоро, но ви следя редовно. В момента ми е първият цикъл след оперативната хистероскопия. Малко избърза - на 26 ден, но е нормален по сила. Усещанията в коремчето са леки, дори до хапче не се стигна. Другия вторник съм на преглед за да видим как върви възстановяването.
Започнах си и лекарствата за подтискане на имунната система. Иска ми се да разбера за колко време става намаляването на процентите на съответните показатели до достигане на нормални стойности.

# 517
Какви лекарства за подтискане на имунитет пиеш?

# 518
orsa,  мога да ти кажа аз какви инжекции съм ползвала.
 При ЗЕТ в Турция биех веднъж седмично 1 ампула прогестерон 500мг ( освен това имах само Кринон гел сутрин и вечер *1)
Сега на последния опит: всеки ден бия прогестерон 50мг; а на всеки трети ден- и прогестерон 250мг. Ако се опитам да сметна- излиза средно по 130 мг на ден ( освен инжекциите имам само Утрогестан 2*2). С тази схема прогестеронът ми на 7-ми ден след трансфер беше около 30.

# 519
Какви лекарства за подтискане на имунитет пиеш?

Валтрекс 500 и Азитрокс 250 в рамките на 5 дни от началото на цикъла. След овулация аспирин протект, но той сега не се предлага и ще говоря с какво да го заменя.

# 520
Хм, а на мен заради грип джи-пито освен антибиотици ми изписа и имуностимулатори. Ха, де...Иначе след моята хистероскопия цикълът си ми дойде съвсем навреме и си протече нормално.
Пусках си FSH, TSH, Estradiol и LH. В норма са ми. Докторът, който ме оперира обаче, каза, че след хистеро е добре да се изчака 2-3 месеца преди да се започне с опити.

# 521
Стела, още нищо не се знае! Не се отчайвай! Стискам ти силно палци! Hug Flowers Four Leaf Clover
morning7, orsa, Кате, Хър, успех! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 522
Благодаря Сиси Simple Smile
Успех и от мен на всички, които имат нужда тези дни.

# 523
Няма ли някой да ръсне малко прашец?

# 524
  • Sofia, Bulgaria
Бихте ли споделили мнения за резултатите? Нещо ми изчезват бавно надеждите. АМХ то 0,1, сега и тези резултати. На втори ден от МЦ са правени.
Естрадиол/Estradiol       102.4       pmol/L     жени- фол.фаза 55-411
LH       9.575       mIU/ml     Жени фол.фаза 1.2-12,50,
FSH       11.26       mIU/ml     Жени фол.фаза 3.2 - 15.0

Общи условия

Активация на акаунт