Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 54 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
в деня преди пункцията нищо не се бие, почивен е.
хориомона може и мускулно и подкожно, както и да са ти го сложили не е пролем.

# 616
Морнинг7, да, ти спомена, но аз помислих, че са само за след пункцията. Защото азитрокса е антибиотик. Другото е някакво противовирусно, доколкото разбрах.

# 617
  • София
Благодаря Ви! Май ще си полежа днес, колкото и да не мога да стоя на едно място. 

# 618
  • София
Успех, Кате! Flowers Four Leaf Clover

# 619
Стеле, имах предвид, че работят по различни методи, по различен маниер от нас.
Не помня какво точно са ми казвали момичетата, имам смътен спомен за Преднол и Рулид.
Аз днес тръгвам за ТР и ще обсъждаме тепърва трансфера.
Имунологията не ме тревожи, моят неуспех ще дойде от това,
че я. не са качествени и очаквам ембрионите да са с множество увреждания.
Можеш да запишеш един консулт, само от полза ще ти е,
не е задължително да започваш опит, а ако започнеш до 3 месеца,
ще ти приспаднат сумата, която си платила.
Кате, не се тревожи предварително!
Може би така е преценил лекарят.
При мен от рано включват Оргалутран (Цетротид)
и продължава до деня преди пункцията,
явно докторът иска да се презастрахова, защото съм с 1 ф.
Късмет! Стискам ти силно палци! Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 10:29 от sisi345

# 620
  • София
Стеле, имах предвид, че работят по различни методи, по различен маниер от нас.
Не помня какво точно са ми казвали момичетата, имам смътен спомен за Преднол и Рулид.
Аз днес тръгвам за ТР и ще обсъждаме тепърва трансфера.
Имунологията не ме тревожи, моят неуспех ще дойде от това,
че я. не са качествени и очаквам ембрионите да са с множество увреждания.
Можеш да запишеш един консулт, само от полза ще ти е,
не е задължително да започваш опит, а ако започнеш до 3 месеца,
ще ти приспаднат сумата, която си платила.
Кате, не тревожи предварително!
Може би така е преценил лекарят.
При мен от рано включват Оргалутран (Цетротид)
и продължава до деня преди пункцията,
явно докторът иска да се презастрахова, защото съм с 1 ф.
Късмет! Стискам ти силно палци! Hug
Аз вярвам на Др Цветков безрезервно. Той е прекрасен човек. Никога не ме е върнал, ако имам нужда от преглед или въпрос. Винаги се съобразява с капризите ми и намира начин за компромис. Дори пункцията реши да е с ден по рано, тъй като се опасявах, че заради ранната ми овулация може да не опазим фоликулите. Вярвам му на него, останалото си зависи от шашавия ми организъм.

# 621
Благодаря Сиси, беше ми полезно! Hug
Преднизолон ли назначават за смъкване на имунитета?

А какво означава 'имат други методи'?

На мен имуноложката ми е изписала Валтрекс и Азитрокс. Аз обаче трябва да ги пия няколко месеца и преди арт да си пусна отново изследвания. Бавно ми каза лекарката, че ще стане понижаването на стойностите.

И на мене ми ги изпписаха същите след последната контрола при тях. Аз си я назначих, че не бях изследвала дълго време. Имам усещането, че докторите изобщо не я следят тази имунология до момента на положителния тест

# 622
Късмет на Катето, Сиси и всички, които се нуждаят от такъв!

# 623
Момичета, да се "похваля" и аз, днес на 46 ден след стимулация по дълъг протокол и неуспешен трансфер ми дойде цикълът! Отдъхнах си!! Simple Smile

# 624
  • На остров
И аз пожелавам много късмет на всички !

# 625
Момичета, да се "похваля" и аз, днес на 46 ден след стимулация по дълъг протокол и неуспешен трансфер ми дойде цикълът! Отдъхнах си!! Simple Smile

Айде скоро и с друго да се похвалиш 😘
И аз да се похваля в същата област 😀, че от лечението на Д-р Стаменов се подобри мес.цикъл. Има надежда !

# 626
Момичета, много се вълнувам. Прегледът ми мина, лигавицата е напълно нормална за 10 ден и след хистероскопията. Сега си чакам резултатите от изследванията на хормоните за да видим дали ще можем след 2-3 дни да извадим яйцеклетката. Дано тя да има шанс за живот!

# 627
  • София
Благодаря ви за подкрепата! Мина пункцията 5 фоликула, 5 яйцеклетки. Една лоша и 4 хубави. Остава да се надяваме поне една да прихване и да се развие.

# 628

И аз да се похваля в същата област 😀, че от лечението на Д-р Стаменов се подобри мес.цикъл. Има надежда !

Благодаря ти!
Страхотно! Дай Боже, и ти скоро да се похвалиш с друго! Hug

# 629

Ина, ще повдигнеш ли завесата, та да видим какво е това лечение? Какво ти е прилагал? Кое се подобри- продължителността, по-обилен ли стана, редовен ли? Всяко подобрение е крачка напред. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт