Първият звънец ша бий, Кукундрела иска да са скрий... в бурканя с лютеницъ - 92!

• 34 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Куциндрел
О, Соле Мио!

Ля беля Коза.  hahaha hahaha hahaha

# 526
  • Оптимист по принуда

# 527
# 528
  • Countryside
Дан устанъ назади с пефческия ми талант!

Ауу, ридактиръм съ, Цецъ със същътъ къртина....нимоа... ас съм на о соле мяу тугаз Mr. Green

# 529
  • Куциндрел
Демо, еейй, ейй, сопри съ.  hahaha hahaha hahaha

Сирини... и... горно ДО.  hahaha hahaha hahaha

Ей тъй са дирижира на "Кацнал бръмбър на трънка"  hahaha hahaha hahaha

# 530
  • Оптимист по принуда
Демо, еейй, ейй, сопри съ.  hahaha hahaha hahaha

# 531
# 532
  • тук, на мястото си
Дубре  пейти. Сида и са наслъждавам  на тува чудесну  искусту. Саму не разбраф що ша га мийти солта.

# 533
  • Куциндрел
Дубре  пейти. Сида и са наслъждавам  на тува чудесну  искусту. Саму не разбраф що ша га мийти солта.

# 534
За ко шъ гласувамииии?!? А, а...номер седем?!?

https://www.youtube.com/watch?v=sxliqujSHX0&feature=youtu.be … wpE_c8hz1zrBfiZkQ

# 535
  • Куциндрел

Наща партия спичели.  Naughty hahaha hahaha hahaha

Демо, ма, свърши избурния ден.  hahaha hahaha hahaha

# 536
На другити избори мисля тай да сам....

# 537
  • Куциндрел
Скрит текст:
newsm78 Начи, днес питаФ даскалата на малкия как е той и мисля повичи нищо да не я питам, ако има нещо - тя да ма търси.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Що изпреварвал с матеряла?!? Ми той изпреварва от 4 годишен, тя ко иска? Да й чете ба-ба, ма-ма и-ма и тука правоъгълничи?!? Що пишел с печетани букви?!? Ми пише така от 4 годишен, пише му се и пише. Ся го карам да изписва в думите всички букви, които са ги взели ръкописно да ги пишат, кат му придадЪт сички букви, ще пише вече ръкописно.
И след таз лека полемика, мисла да не си общувам излишно с другарката и да си го занимавам допълнително у нас.
Ние го караме да чете от книги, другарката иска да четат уикенда по 3 пъти квото са взели от буквара.  Joy

Це-ца и-ма (правоъгълничи).

# 538
Цецу,

Скрит текст:
Преди седмицъ-две още стигнаф до тоз извуд. Хич не я питам наштъ вечи. Дивеели били, мчи шъ дивеят, те ко искът?!? Да седнът кат пенсунери пред блока ли?!?
М чи сия им е времето. Що аз не дивеем, саму глеъм да седна нейде.... Twisted Evil

# 539
  • Куциндрел
Цецу,

Скрит текст:
Преди седмицъ-две още стигнаф до тоз извуд. Хич не я питам наштъ вечи. Дивеели били, мчи шъ дивеят, те ко искът?!? Да седнът кат пенсунери пред блока ли?!?
М чи сия им е времето. Що аз не дивеем, саму глеъм да седна нейде.... Twisted Evil
Скрит текст:
Па няя споменавам по занималня каква другарка имат.  Joy Joy Joy

И да прудължим след антрактЪ с нашия кУнцерт.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт