Днес питах Яни дали ще влиза като гост тази година и той каза, че не знае, но се надява. Надявам се отново да има гости, миналата година беше много приятно като влязоха бившите фермери.

А който не иска да знае ,да подминава скритите текстове.Няма само на лични да се хабим
Никой не ти казва къде какво да пишеш, друго казвам поне аз, ама ти обидена го играеш.
За мен не е нормално да му седи в скута, този коментар съм го пропуснала, и не, не е от най-нормалните. Но само по него не бих си правила някакви изводи за това, за което намеквате. Може да е защото аз съм буквалист и вярвам само на това, което виждам и чувам. Нека го кажем така - не харесвам Ивайло, защото е дървен философ, мрънкач, всезнайко, с огромно его и нереално високо самочувствие. Това видях в предаването досега. Не съм видяла друго, ако се случи - още повече няма да го харесвам. Но не бих си позволила да пиша за човек неща, които звучат грозно и са на база предположения. 
/ и да го разпитваш за такива пикантерии. Нездраво любопитство е това, неприятно ми е на мен. И после да го изтипосаш в темата. Спойлер, мойлер, все тая. Ако има желаещи за информация - има ЛС.