VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 010
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 105
  • DE
Насето пък защо да е джендър, най-обикновен младеж си е  newsm78 , е мьека повечко, но не е болка за умиране  Grinning

# 106
Хората, които съм чувала да използват думата "джендър", обикновено я използват подигравателно за западняците (заради ИК). В определението се включват мъжествени жени, женствени мъже и всичко по средата. Европейците с крайно либерални възгледи като че ли ни мислят за нещо като изостанали диваци (уточнявам, че аз нямам нищо против хомосексуалистите, просто съм против насилственото налагане на чужди закони в България, защото ми прилича на колонизация.) Те (западняците, европейци и американци) се имат за по-умни, по-цивилизовани, по-напреднали и се опитват да ни порицаят и да ни научат как да станем по-"добри" - затова ще срещнат отпор, независимо дали имат право по някои въпроси.

# 107
Защо в България се налага думата джендър за травестити/гейове?
Аз до колкото знам буквално преведено е пол/род.
Разбирам да се използва "трети пол" или нещо друго, но джендър ?! newsm78

Защото покрай Истанбулската конвенция думата "джендър" се превърна в нарицателно за всички от розово-либералната гвардия.

# 108
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Също като във вица:
Реални последствия от "Истанбулската Конвенция":
Холандия - Изграждат се центрове за помощ на пострадали от домашно насилие;
Германия - Въвеждат се образователни програми за предотвратяване на домашно насилие;
Франция - Създава се специализиран орган за разследване на случаи на домашно насилие;
България - Започват да наричат гейовете джендъри.

# 109
Атанас Колев е нормално момче, само че може да мине в същата категория, понеже явно си скубе веждите и си бръсне гърдите и ръцете... Wink

# 110
Е, хайде сега - повечето мъже се обезкосмяват, това не ги прави по-малко мъже от рунтавите им събратя.

# 111
Не променя сексуалността им, но ги прави да изглеждат по-женствено. Както и гримирането (споменавам го заради Рич и Стефан, които изглеждаха доста гримирани в определени моменти).

# 112
  • Испания
https://nova.bg/vipbrother/profiles/view/575/%D0%B2%D0%B0%D0%BB% … 0%B3%D0%B8%D0%BD/

Роден град: Хасково

Образование:  Висше - моден дизайн

Възраст: 32 години

Зодия:  Дева

Семейно положение: неженен

Професия: гримьор

# 113
  • София
Довечера започва и Бай Брадър в "Господарите" и вече са качили промотиращи снимки. Нора е 1:1  Laughing

# 114
Ухааа, същите дзверове са! Нямам търпение да се посмея с Баш Бай Брадър!

# 115
Благодаря за темата.
Връщам се да чета.
Нора и Кулагин ще ги гледаме още дълго, дано не прекаляват.
Хубаво е че Ева и Ваня не се излагат.
Нямам познати да гледат " Фермата" и аз не съм го гледала.

# 116
  • София
Във фейсбук има въпрос, кой ще напусне довечера къщата мъж или жена, а отдолу хората питат Кулагин какъв се води (мъж или жена),за да знаят за кой да гласуват Simple Smile.

# 117
  • Бургас
Хахаха,Рачков е ужасен така.

# 118
  • Terra incognita
Кажете ми, как да гледаме сериозно на това жалко подобие на мъж???

# 119
  • София
На джобен Херкулес го докарва Simple Smile
Не ми е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт