VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 120 327
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 295
Съсобственик е селтака п*тко Peace

Такива съсобственици обикновенно са с минимален процент... за това и така се перчи тук. А и кой нормален човек с бизнес, работещ, би си губил времето тук.
Прочетох някъде, че по участието в ТВ реалита, може да се съди, кой го е закъсал финансово.

# 2 296
  • София
Точно. И на мен така ми прозвуча все едно брадъра клекна след изблика му. Като знам Кака Нашева колко я дразни с това "никой" и тя как хленчеше, много се надявам и него да го направи луд..

# 2 297
Този  Нула Глав/ун/чев с какво се занимава понастоящем?
Такава наглост - първо се изцепи , че ще участва в ансамбъла само ако побарва задници, после репликира ББ и онзи онемя.
Що за фактор е ?
Дано има ответна реакция , как ще го оставят да демонстрира подобно поведение?

# 2 298
А чий беше гласът на ББ? Не мога да си спомня...

# 2 299
  • София
Брадъра, образно казано, да си прави сметка какви хора вкарва, някои не може да ги овладее.

# 2 300
  • София

Петко не знам каква мутра е точно,но беше време да покаже,че това скачане по главите на всички не може да продължи вечно. Дали начинът му е ок или не всеки си преценява. За мен си беше ок и не,не съм жертва на домашно насилие!
Също така не мисля,че това,което каза за кревата беше с такъв подтекст,че ще го изнасили. 🤢 По-скоро го каза понеже нали Кулагин е договорил стаичка,легло и т.н.,та беше нещо в тази връзка. Трябва да си много извратен,за да направиш тази асоциация с изнасилването. 🤭
Не гледах лайфа снощи,та за друго няма да се изказвам.
Ма тва сериозно ли!?
Признавам, много се затрудних с емотите... дали да ползвам този:  ooooh! ooooh! ooooh! или този:  smile3532 smile3532 smile3532
Но хайде, от мен да мине, няма да използвам никакъв...

# 2 301
  • sofia
Значи, толкова да са глупави нашите випове...Почти във всеки сезон има съквартирант, който избира ролята на ренегат, жертва и аутсайдер. Групата се настройва срещу него. Ако е умен, успява да излезе с позитиви от ситуацията. Това се случва почти винаги...Явно стадният им инстинкт е много по-развит от интелекта...
Кулагин играе играта. Вече падна маската на богобоязливата мама Ваня, хрисимата префинна Мира, веселата Божана, мъжагата Петко. Дано остане. Ще ги попилее.

# 2 302
  • София
Нямам мръсно подсъзнание, но това за кревата и счупването, точно като закана за изнасилване го разбрах.

# 2 303
  • София
ББ да викне Петко в изповедалнята, за да обясни какво е искал да каже.
Еее, той няма да си признае, че е предпочел да обладае Кулагин, пред Мира Добрева... да речем...  Joy hahaha

# 2 304
  • Испания
Eдна шегичка от "На кафе":

- По какво се различава Стефан от всички други мъже?

- Че всяка вечер му е гала.

# 2 305
Между другото като стана дума за мъжки комплекси се сетих за Ричи и изискването му Ева понеже е на възрастта на баба му, като една истинска жена да му прави мекици и да се включва в готвенето....тоя която го вземе халал да й е, честно. Ама това са бабините лигльовци, дето  една филия с масло не могат да си намажат, а са с големи претенции за "допринасяне" в домакинството. Ева ще му прислужва точно на него пък, щото е голЕм мъж.

# 2 306
  • София
А кои са заведенията на Петко?
И аз попитах, но явно се пазят в дълбока тайна... дано поне той знае кои са всички от "веригата"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 307
Аз пък имам мръсно подсъзнание. Но изнасилването изобщо не ми влиза в това определение Stuck Out Tongue

# 2 308
  • София
Аз знам за Найт Флайт и Клуб 33, ама първото май не работи Confused

# 2 309
А Син Сити? Някъде май четох, че е негово 🤔

Общи условия

Активация на акаунт