VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 2 /17.09.- 23.09.2018/

• 119 986
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 970
Много си се обичат двамата даже. За вас влюбената жена как трябва да се държи. От всички двойки, които са влизали във ББ - те са ми най-нормални. Яна попринцип е по-тих човек, не защото е интересчийка, нито защото Петко я подтиска по някакъв начин.

Ама моля ви се, не ми слагайте думи в устата. Казах, че типажи като Петко МЕН ме подтискат, а не Яна. Естествено че го обича заради сигурността, която и дава. Но той я обича по друг начин - заради нея самата или по-точно заради това, което се представя пред него. При нея е удобство и практичност, а при него са емоции.

# 2 971
  • София
Аман от Яна, гаджетата и и мъжа и.
Да ви питам помните ли когато имаше живо, как в понеделник лъскаха цялата къща.  Направо ми стана мъчно, че утре няма да видим това.

# 2 972
На мен са ми по-интересни игрите в повечето случаи. Скандалите ме натоварват понякога. А и не ме касае колко жени са "минали" Стефко или Папиту.
 Би било интересно, ако направят състезания/игри , като тези в Къртицата. Те си знаят, че Бай Брадър няма да ги остави гладни и не си дават много зор.

# 2 973
Цоп, да се запиша Simple Smile И да не е само голо записване - откровено ме дразнят Мира и Ваня. Първата с префиненото си държание и с манталитет на махленска клюкарка, а другата с изкуствената си " майчинска" грижа за останалите, зад която прозира доста злоба и интригантство. Ваня може да е добра певица, но добър човек не е. ( мое мнение )

На мен Ваня ми е доста фалшива и манипулаторка. Имам чувство, че ползва вярата си в Господ да манипулира другите, внушавайки им, че е добър човек. Позьорското и смирение е доста изкуствено. Обича да се държи все едно обича всички хора, но много се съмнявам да е така - по-скоро иска да ги провокира те да я обичат. Ама при Ева и Гого номерът не е минал и айде - те не ме обичат. И не посмя да си признае пред Ева това, което самата тя каза пред цяла България. Ни е толкова добра, ни толкова богоугодна на каквато се прави

# 2 974
Дядото на Яна - Минко Акимов е бивш кмет на Троян и доста е изписано за неговото управление и за това как е бъркал в кацата с меда. Яна е свикнала да живее по-охолно, а Орлин едва ли би могъл да й осигури такъв лъскав живот. Eто тук един общински съветник е задал няколко въпроса към Минко Акимов, морални въпроси:
https://statii.troyan21.com/2012/03/blog-post_02.html

# 2 975
  • Испания
А прабаба ѝ? Питам за една прЕятелка.

# 2 976
  • София
Чакай малко, сега ще изкарат цялото родословно дърво, щото много ни интересува Simple Smile
Спрете се бе хора.

# 2 977

Няма информация за прабаба й, ама за баба й се знае - и тя по шуробаджанашки е натикана в управлението.

# 2 978
  • София

Няма информация за прабаба й, ама за баба й се знае - и тя по шуробаджанашки е натикана в управлението.
Не мога Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 979
А за тоя Наско... Какъв вип е, освен, че се е търкалял в леглото на Мария Илиева? Доста просто същество ми изглежда на пръв прочит Simple Smile

# 2 980
  • Испания

Няма "не мога". Трябва да можеш.

А за тоя Наско... Какъв вип е, освен, че се е търкалял в леглото на Мария Илиева? Доста просто същество ми изглежда на пръв прочит Simple Smile

Ти къде го четеш? И аз бих го чела, че при слушане ми излизат мазоли в ушите.

# 2 981
Joy  Правилна забележка към летящата ми фраза. Но че е просто същество - за това не се отмятам .  Joy

# 2 982
  • Бургас

Много ми хареса това Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 983
Петко винаги ми е бил противен, ама нещо взех да си променям мнението за него - забавен е и мислим еднакво. Симпатичен ми е за компания, но не бих си го прибрала в къщи - прекалено ми е властен и донякъде обсебващ - командирите ме задушават. Яна ми е много фалшива - усещам я, като безскрупулен лицемер, готов на всичко за да си обслужва интересите. Очевидно е влязла в брадъра не да бъде себе си, а да прави добро впечатление. А как се омяуква покрай богатия си мъж... личи си, че не е луда от любов по него, а по-скоро се държи така, както той харесва за да я обича и прави всичко за нея. И го постига - в тяхната връзка Петко обича, а Яна е интересчийката
Ще ти се Яна да в бедна интересчийка.

На мен ми е странно как от връзката с креативна, творческа натура се хвърли за нула време на врата на чалгар тип ''Ти 'наеш ли аз кой съм?"- с ланците, с разгърдената до пъпа ризка...
Креативна??? Това за кого се отнася, че нещо не виждам такава креативна творческа натура.🧐
Орлин Павлов има много успешни проекти, актьор, певец - поп, джаз, авторски песни, жури, собствено всекидневно шоу през 2010г., участие в благотворителни инициативи. Не е като без нищо.
Скучен, муден, въпреки твоята презентация. Заради него не гледам Скъпи наследници. Ако аз съм единствената, ще е добре.

# 2 984
Не си единствената.
Почти всички са като него. С някои изключения.
А звучеше многообещаващо този сериал. Началните серии поне. После ме загубиха като зрител.

Общи условия

Активация на акаунт