Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Най-красивата страна
Катлея е вид орхидея.Интересно име.

# 631
  • софия
Ромео  - 4-5 годишен непослушен младеж в Кауфланд днес. Кака му /5-6/ - Салита . Синеоки и руси Simple Smile

# 632
Днес на работата ми се сблъсках с Галатея и Салина.

# 633
Днес в един списък - Сарина и Георгия

# 634

Сетих се за Георгица...

# 635

Сетих се за Георгица...

Баба ми се казваше така - (Георгица) - беше родена на Гергьовден. Харесваше си много името и празника. Мир на праха и. Лично на мен не ми харесват окончанията на -ца, много грубо и твърдо ми звучат. Е, и аз съм от тях. Laughing

# 636
  • Пловдив
Леля ми е Георгина.

# 637
  • софия
уфф недейте  ,че имам братовчед/племенник - Герган , кръстен на дядо си Георги....

# 638
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Някога познавах братчета - Стивън и Герган. В едно забравено от света село в Северозапада... Много кофти комбинация...

# 639
Днес срещнах Хилендара, името е на малко момиченце.

# 640
Сарафка - името е изкл. рядко и не зная откъде идва. Има  предградие - квартал на Бургас - Сарафово, но пак не зная откъде идва наименованието.

Хилендара може би  е кръстена на Хилендарския манастир, където е творил Паисий Хилендарски.

# 641
  • София
Чая Бележкова, около 7-9 г. Според мен е внумка на Чайка Бележкова, няма начин да е друго!

# 642
Фатко Българанов

# 643
  • София
Христея

Сарафка - името е изкл. рядко и не зная откъде идва. Има  предградие - квартал на Бургас - Сарафово, но пак не зная откъде идва наименованието.
Има и дума "Сараф" - с турски и арабски произход е. Означава човек, който се занимава с обмен на валута.

# 644
  • Sk babe
Ончо, Сълзина - възрастни хора

Вихрена - беше в моята група в детската градина

Венела - в една от яслите  на племенника

Кика - мацка от Макдоналдс

Общи условия

Активация на акаунт