Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Борчица?!?!?! Дядо Борис и баба Кица, на това май ми прилича. Или направо на горчица.

# 181
Е аз за Федя знам, че е руско умалително от Фьодор, затова и казах, че ми е много познато, мислех, че това е ясно. Странното ми беше, че е жена и това е цялото име. Не е от БНТ, в едно заведение ни сервираше.

# 182
Негослава

# 183
Страхота - име на момче 7 клас. Дори не знам с какво ударение се произнася, но името ме впечатли.

# 184
Страхота - име на момче 7 клас. Дори не знам с какво ударение се произнася, но името ме впечатли.
ShockedМОМЧЕ ме впечатли още повече

# 185
  • Най-красивата страна
Страхота,Тихота,Звиница....са много древни мъжки български имена.В днешно време звучат доста странно ...

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 14:25 от -veni-

# 186
  • София
Аз идвам с една Емилена от детската площадка.

# 187
  • София
Страхота,Тихота,Звиница....са много древни мъжки български имена.В днешно време звучат доста странно ...

Техни подобия има запазени и до днес в Сърбия, познавам Небойша, мъж.

# 188
Страхòта би трябвало да е произношението. Странно си е, да.

# 189
Аз идвам с една Емилена от детската площадка.

Подсети ме за наш познат (мъж на около 50) - Емилен  (не знам да има внучка, че на него да са я кръстили, значи две семейства нзавизимо са го родили това благозвучи Wink )

# 190
  • Sofia
Аз пък се сетих за Смилен - 50-60 годишен мъж

# 191
  • Най-красивата страна
Алтъна                                                                            Димка-Лида
Валтер                                                                             Ефремия
Дефка                                                                                 Лавренти
Ени-момиче,това е цялото име                                 Любим
Кояна                                                                               Лянка
Колица                                                                              Петрона
Лавиния                                                                           Робертино
Милиян                                                                            Санда
Митрана                                                                             Цветиана
Нелиана                                                                        Циклама
Оприца                                                                              Албертина
Прино                                                                                   Будина
Светлинна                                                                          Динка
Торньо                                                                               Йон
Харлестина                                                                       Калофира
Къта                                                                                Пламенита
Анели-мъж                                                                          Владим
Гальо                                                                                      Заряна
Ивелена                                                                             Иванджелин
Майчка                                                                                Деанна
Елли

Много ми е трудно да си избера фаворит....

# 192
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Миля... То хем е Мила, ама с Я, хем е мерна единица за разстояние...
Незнам каква е била идеята.

# 193
  • Варна
Йоанина, Селина, Илионора, Маркъс (българче).

# 194
  • Sk babe
Херцелина - бг превод на немска дума....

Общи условия

Активация на акаунт