Лазерна, Фото или Електроепилация – 6

• 53 468
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А, супер. Благодаря!  
Да видим как ще се повлияя. Аз съм бая бяла от вътрешната страна на ръцете и по краката. Глася се за 4 процедури за изчистване и от там вече доработване. Според мен ако за 4 процедури нямаш редукция от около 80%, няма да се повлияеш добре.

Не знам защо съм написала Gentle Lease Алогично е Joy

# 631
От Abi Beauty имале ли впечатления?

Относно Abi Beauty - посетих салона им в Лозенец за 1 процедура подбедрици. Като попитах какъв е лазерът им, понеже не пише в сайта, ми казаха, че го изработват специално за тях Rolling Eyes , което ме отказа от повторно ходене.. Бил някакъв 3в1, но кой го произвежда и къде... мистерия Smiley Иначе козметичката е много мила, обяснява всичко, четеш, подписваш. Цените са им много ниски, което също малко ме съмняваше. Но пък резултат имаше  още от първата процедура, сега просто търся друг салон.

# 632
Здравейте! Да има дами, които са ходили в Lege Artis, независимо дали в София или Стара Загора? Благодаря ви предварително за отговора! Heart Eyes

# 633
Има, в темата назад има отзиви.

# 634
В сайта им (lege artis) не пише дали се извършват лазерна епилация на външни бикини , дали не я предлагат и за това да я нямат? Съжалявам за многото ми въпроси!

# 635
Аби Бюти трябва да работят с диоден лазер, така пише поне във фейсбук страницта им..

# 636
  • Стара Загора
В сайта им (lege artis) не пише дали се извършват лазерна епилация на външни бикини , дали не я предлагат и за това да я нямат? Съжалявам за многото ми въпроси!
Имат.Лазерна епилация на бикини линия 70 лв-окончателна.

# 637
Имат.Лазерна епилация на бикини линия 70 лв-окончателна.
Аз ги питах и ми отговориха, че бикини линията означавало всичко под бикините, но съответно не ми отговориха за външните . Малко са ми страни въпросите, но... Така е като не знае човек 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

# 638
  • Стара Загора
Аз под бикини линия разбирам два пръста извън бикините. Някой, който е ходил само на това може да сподели.Иначе аз като правих интим ми обхванаха цялата интимна област ,анус и отстрани на бикините около два пръста.

# 639
Сайтът на "Lege Artis", конкретно по отношение на лазерната епилация, е www.epipro.eu. Peace

И на мен ми хванаха няколко пръста отстрани, по вътрешната част на бедрата, като правих пълен интим. Wink

# 640
  • Стара Загора
Кристалин, не си се похвалила,че там си правила.Я сподели бързо отзиви. Аз досега един път съм ходила. Следващият път мисля и мишници да правя там.

# 641
По принцип Вие ли си избирате бельото с което да ви "насвяткат" или ви дават еднократно, не съм сигурна, че така е наименованието

# 642
  • Стара Загора
На пълен интим няма бельо.

# 643
Благодаря Ви, сериозно много се радвам, че ви открих, за да мога да науча важни неща относно лазерната епилация 😍
А имали и възможност, ако се подложиш на тази процедура да кажеш до къде да те епилират

# 644
  • Стара Загора
Ами незнам.На първото място където ходих казах.В Легето като ходих не съм казвала нищо, но жената ме направи точно до мястото до където имаше нужда.

Общи условия

Активация на акаунт