Опасно ли е ниското кръвно при бременни?

• 8 300
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Ниското крьвно е нормално нещо през бременността.
Виж високото крьвно е много опасно и за майката и за бебето.
Така че не се притеснявай Grinning

# 16
Моето през цялата бременност беше ниско - 80/50. Дори и след като качих 27 кг в края, пак стигна най-много 110/80. Нищо не ми помагаше, нито кафе(то аз по принцип кафе не пия, но тогава го пих няколко пъти), нито шоколади, нито течности. Надявах се, че поне като родя ще се нормализира, но уви. Все още е 90/60. Сега се надявам, че като спря да кърмя и ще се нормализира.

# 17
И аз съм с ниско кръвно, а и двете ми граници са много близки 70/80, но нямах кой-знае какви проблеми.
Що се отнася до кафето всяка сутрин по-една голяма чаша  силно, горчиво и гъсто и още 1-2 нормални през деня, а като бях бременна само от мисълта ми се гадеше.

# 18
И аз съм с ниско кръвно,преди около 2 седмици отидох на фризьор да си направя нещо свястно на главата и явно от миризмите ми падна кръвното още повече.Аз го усетих,но се надявах да ми мине без да лягам направо в салона,ала нищо не излезе,не се оправих ooooh!  и по едно време помислих,че моята фризьорка нещо откача,защото вместо да ми пръска тила,тя започна да ми пръска с пулверизатора право във физиономията. Shocked ,та после разбрах,че ми е проличало,че не чувствам добре...дори извикаха линейка,която,обаче,дойде след половин час,то човек като нищо ще Sick  дотогава,ако е нещо по-сериозно...Та сега главата ми е още по-зле,защото тя не успя да приключи с постригването и сега съм супер-крива отвсякъде,ама хич не ми се ходи пак в салона за дооправяне,хич не ми хареса причерняването  пред очите и заглъхването в ушите... Whistling

# 19
Моето кръвно е 90/60, но нямам проблем за сега. Не ми се вие свят , нито ми пречернява.Може би е защото винаги си е било такова и съм свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт