Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 816
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Това видео не е ок. Първо е демонстрация върху твърде младо лице, което няма нужда от толкова грим и продукти, второ не е приложимо за дами около 40-те.
Simple Smile аз не твърдя, че е универсално и приложимо за всеки от 18 до 88 (изобщо не мисля, че има такова животно!), а че мисля, че може и да е полезно на конкретната потребителка, по чиято снимка аз поне прецених, че едва ли е на повече от 24-26 год.

Андреа Али я харесвам много, но тя е доста по-дълбока вода за някой начинаещ, не мислиш ли?

# 556
Кое не е приложимо за дами около 40-те? Аз ползвам почти всички от тези продукги за ежедневен грим, без извивачката за мигли и очната линия и всичко е ОК. Даже за капак слагам хайлайтър и спрей.

Чудесен е клипът наистина. Много ми хареса как сложи ружа, също и четката за руж и бронзър. Някой да има идея каква е или за подобна?

# 557
  • България моята родина
Agent благодаря за видеото,има нови неща,които ще използвам.За годините си познала на 100% в десетката,не че ги крия (26 Blush ).
Ще прегледам и другите предложени видеа,имам свободно време в момента и чета и гледам доста,винаги има какво да се научи.

# 558
Има тънкости, които на по-зряла кожа утежняват и стоят недобре.
Ще дам малък пример, другите ги търсете вие. Simple Smile
При нанасяне на коректор или фон дьо тен или каквото ползвате под окото – ако не искате да изглеждате като зомби, уморени и с още 10 години горница, НИКОГА не го нанасяйте плътно до/в основата на долния клепач и в основата на миглите. Оставяйте малка линия под долната линия на миглите непокрита. Така ще запазите естествено излъчване и няма да приличате на мумия.

Agent Provocateur, не знам аз не следя много влогъри. На Андреа попаднах едва наскоро, тъй като открих, че има много сходни с моите принципи на грим. Смятам съветите ѝ за доста практични особено за начинаещи. Не съм фен на твърде наклепаните лица.

# 559
Този тип грим обаче го слагам в графа много празничен. Заслужава си експеримент за предстоящите поводи Simple Smile
Нали!? Grinning

Девойки, кои палитри на Urban Decay са ви любими, че текат едни разпродажби, но нямам време да чета/гледам ревюта за толкова продукти? Аз съм топла, имам Heat, Heat mini, Naked Basic, Naked Ultimate. Ще съм благодарна да споделите, а защо и не да ми кажете да си седна на задника и че нямам нужда от повече :О
(вчера грабнах едно червило + молив и гледах тъпо палитрите цели 3 мин)
Работя си тук и си мисля за въпроса на Гапамило. Ето това видео не успях да намеря онзи ден, пускала съм го и преди, за основен грим за мен и според мен е чудесно. Всичко по-екстравагантно е надграждане след като се усвоят основите!

Аз лично съм влюбена в черешовата палитра. От както я имам почти всеки ден посягам към нея. И такова чудо като твърде много палитри няма 😂

# 560
Agent, вземи Born to run. Страхотна е.

# 561
Черешовата палитра и за мен е чудна.

# 562

Девойки, кои палитри на Urban Decay са ви любими, че текат едни разпродажби..
Къде са разпродажбитеееее? Joy

# 563
Агент, щом имаш Heat, значи следващите must have са черешовата и Naked 3. Wink

# 564
Agent, вземи Born to run. Страхотна е.
Грабна ми окото тези дни на фона на всички топли, червеникави, с които съм се заринала. Спря ме това, че всички UD палитри, които имам са ми много ‘преливни’ и ежедневни като пигмент. Включително черешката, която ми е ОК, но с Худа примерно гримът ми винаги става по-красив и забележимо интересен. Как е пигмента на тази палитра в сравнение с другите?

# 565
Nia, по-добър е от Naked 3, която имах преди време.

# 566
  • София
Аз не съм съгласна с това , коректор да не се нанася до основа на долният клепач , защото според мен , точно така човек би изглеждал като зомби или , че има нещо недовършено.

Иначе на Urban Decay - Full spectrum 😂

# 567
Това видео не е ок. Първо е демонстрация върху твърде младо лице, което няма нужда от толкова грим и продукти, второ не е приложимо за дами около 40-те.

Аз лично харесвам видеа-та на Андреа Али. По-реалистични са и доста по-практични.
https://www.youtube.com/channel/UCcng5aBy0ZmX7g2PfHf4gJA

Хах, викам най-добре мен да хванат да нагримосат. Тамън ще е реализъм отсекъде Simple Smile)
Значи, нямате грешка да ви кажа. Първо пиниза с очилата откак ме подсетихте за него, вече не съм малка симпатична панда през деня. Сега като взех и бюти-блендера, макар и от евтинджосите, па като го навлажня и нанеса тоз ми ти коректор,  по-спокойно се гледам в очите отблизо без очила.

# 568
По повод коректора под очите, споделете пиниз против patchy вид. Овлажнявам добре кожата и ползвам пестеливо коректора, но си седи супер сух.

# 569
  • София
Темата е повече от прекрасна и полезна! Чета всяко мнение и намирам все повече неща около грима, които мога да пробвам. Слагам лек ежедневен грим.
Имам леко широки пори около скулите и не мога да нанеса фдт без база.Ползвам на Mейбълин- Baby skin. Наскоро взех друга подобна на Есенс, тя е с блър ефект.
Иначе от прочетеното тук ще експериментирам с  нанасянето на коректор около очи- имам леко формиране на торбички.

Общи условия

Активация на акаунт