КРУИЗИ /Тема 12/

• 64 542
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Здравейте. Харесах круиз  с РиО круизес, кораб Британия, но като искам да резервирам и ми изписва
Error
No additional guests age 009 thru 012 are allowed on sailing.

Не разбирам там по принцип не приемат деца или в конкретния случай няма места, защото иначе ми излиза цена и вариант да резервирам?

# 286
Здравейте. Харесах круиз  с РиО круизес, кораб Британия, но като искам да резервирам и ми изписва
Error

Не разбирам там по принцип не приемат деца или в конкретния случай няма места, защото иначе ми излиза цена и вариант да резервирам?

Приемат деца, даже имат безплатна забавачница от 2 до 17 години...

"P&O Cruises is inviting more families to cruise on its five family-friendly ships (Aurora (until April 2019), Azura, Britannia, Oceana and Ventura) this year with the addition of 3,500 child places.

That’s thousands of additional children who’ll be able to play to their hearts content in The Reef, P&O Cruises exciting complimentary onboard programme; splash around in the family pools; let off steam in the sports arena, tuck into pizza and jelly at the dedicated children’s tea; and join family-friendly shore excursions featuring treasure hunts, water parks, beaches and adventure trips."

# 287
  • София
Тръгвам след ден.
И днес продължавате да ми пишете, но сигурно няма да мога да отговарям. Или поне няма да е скоро.
За което съжалявам.

Пускам ви обещаното, като пътуванията станаха твърде много покрай Черния петък. Най-вече полети...
Нямам време за много подробности...
Дълго е и влиза в Скрит текст...
Първоначалните резервации без плащане се промениха и сега изглеждат така:
Скрит текст:
Отиване:
Sofia, Bulgaria
28-11 самолет  9.99 €
Rome, Italy
28-11 автобус 19 €
Genoa, Italy
29-11  влак  4.99 €
Savona

Круиз 235 €
30-11
Savona, Italy      
Marseille, France   
Malaga, Spain   
Arrecife, Lanzarote, Canary Islands, Spain
Santa Cruz, Tenerife, Canary Islands, Spain   
Guadeloupe, Caribbean
Antigua, Caribbean   
Tortola, British Virgin Islands,    Caribbean
Nassau, Bahamas   
Fort Lauderdale, FL, US
Pompano Beach, FL, US
Hollywood, FL, US
Miami Beach, FL, US
Key Biscayne, FL, US
Miami, FL, US

Няколко хотела преди и след круиза резервирани от 30 до 70% намаления за Черен петък…Цените за 5 звезди падат до цени за 2-3 звезди.

Връщане:
Miami, FL, US
Полет 135.99 €
Brussels, Belgium
Полет 9,99 €
Sofia, Bulgaria

Следват:
Полети от цени 5 до 10 евро…
Хотели резервирани от 30 до 70% намаления за Черен петък…
Коли под наем резервирани от 10 до 20 евро/със застраховки/ на ден…

Sofia, Bulgaria
Treviso, Italy
Schio, Italy
Bassano del Grappa, Italy
Castelfranco Veneto, Italy
Treviso, Italy
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Cologne, Germany
Burg Castle, Solingen   , Germany
Drachenburg Castle, Königswinter, Germany
Monschau, Germany
Cologne, Germany
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Eindhoven, Netherlands
Rotterdam, Netherlands
Eindhoven, Netherlands
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Karlsruhe, Germany
Baden-Baden, Germany
Hohenzollern Castle
Karlsruhe, Germany
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Aqaba, Jordan
Tala Bay, Jordan
Aqaba, Jordan
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Treviso, Italy
Venice, Italy
Treviso, Italy
Sofia, Bulgaria
За подробности като се върна.
И ако има някой със съвпадение на маршрутите или спешно, да пише, знаете къде/пускала съм пощата няколко пъти/ ?

Здравейте. Харесах круиз  с РиО круизес, кораб Британия, но като искам да резервирам и ми изписва
Error

Не само, че приемат, а са и много. И то на всички кораби на P&O Cruises.
Опитах се преди доста време да намекна за тях, но никой не ги ползва. А аз съм била на три от тях и си ги харесвам. Чакам с нетърпение новия Iona за да резервирам.
Маршрутите също са много хубави. Въобще компания, която тук не се споменава, а трябва.
Браво anyto ако резервираш. Проблемът ти не е, че няма деца, а сигурно няма фамилни места. Или нещо друго.
Успех...

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 17:28 от Bled

# 288
  • Плевен
Благодаря ви много. Да, сигурно няма такива места и мнооого ме е яд, защото цената е супер за пролетната ваканция. Аз търся във Вивавоаяж, но не знам къде на друго място би могло да има?
Блед, сигурна съм, че ще изкарате страхотно! Супер маратон ви чака, но си заслужава... Човекът е човек когато е на път!

# 289
Не съм била на новогодишен круиз, но до 23.12. съм била... Има емоция, коледно настроение, украси, забавление... Но всъщност много зависи от хората, които ще се случат на кораба, повечето са възрастни (младите рядко ще платят високите цени на круиз по празниците). При нас се получи хубаво и весело настроение и забавление, но приятели ми показваха клип от техния предколеден круиз - много тъпо... Аниматорите забавляват, но пасажерите стоят, легнали си рано и никакво шоу... Така че зависи от много неща в такъв момент... А и малко назад ще остане самата емоция от круиза, пристанищата, екскурзиите, ако е много студено пък на никой няма да му се слиза и т.н. Аз лично не бих избрала Коледа и НГ на круиз, но пък и цените както казва Бред са много по-високи от един ноемврийски или един круиз до Коледа...Grinning
бях миналата година на такъв круиз-предколеден за има-няма 300 евро на човек с Коста Луминоза в Адриатико. Беше невероятно шоу. Сега си букнах отново такъв от 15 декември с Коста Диадема и с децата. Днес ми разпределиха и каютата/беше гарантирана/, но вече е с балкон и на цена от 409 евро на възрастен, като децата са само с порт такси от по 150 евро. Сравнено с цените на Коледа и Нова година това си е направо супер сделка.

# 290
  • София
Скрит текст:
Тръгвам след ден.
И днес продължавате да ми пишете, но сигурно няма да мога да отговарям. Или поне няма да е скоро.
За което съжалявам.

Пускам ви обещаното, като пътуванията станаха твърде много покрай Черния петък. Най-вече полети...
Нямам време за много подробности...
Дълго е и влиза в Скрит текст...
Първоначалните резервации без плащане се промениха и сега изглеждат така:
Скрит текст:
Отиване:
Sofia, Bulgaria
28-11 самолет  9.99 €
Rome, Italy
28-11 автобус 19 €
Genoa, Italy
29-11  влак  4.99 €
Savona

Круиз 235 €
30-11
Savona, Italy      
Marseille, France   
Malaga, Spain   
Arrecife, Lanzarote, Canary Islands, Spain
Santa Cruz, Tenerife, Canary Islands, Spain   
Guadeloupe, Caribbean
Antigua, Caribbean   
Tortola, British Virgin Islands,    Caribbean
Nassau, Bahamas   
Fort Lauderdale, FL, US
Pompano Beach, FL, US
Hollywood, FL, US
Miami Beach, FL, US
Key Biscayne, FL, US
Miami, FL, US

Няколко хотела преди и след круиза резервирани от 30 до 70% намаления за Черен петък…Цените за 5 звезди падат до цени за 2-3 звезди.

Връщане:
Miami, FL, US
Полет 135.99 €
Brussels, Belgium
Полет 9,99 €
Sofia, Bulgaria

Следват:
Полети от цени 5 до 10 евро…
Хотели резервирани от 30 до 70% намаления за Черен петък…
Коли под наем резервирани от 10 до 20 евро/със застраховки/ на ден…

Sofia, Bulgaria
Treviso, Italy
Schio, Italy
Bassano del Grappa, Italy
Castelfranco Veneto, Italy
Treviso, Italy
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Cologne, Germany
Burg Castle, Solingen   , Germany
Drachenburg Castle, Königswinter, Germany
Monschau, Germany
Cologne, Germany
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Eindhoven, Netherlands
Rotterdam, Netherlands
Eindhoven, Netherlands
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Karlsruhe, Germany
Baden-Baden, Germany
Hohenzollern Castle
Karlsruhe, Germany
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Aqaba, Jordan
Tala Bay, Jordan
Aqaba, Jordan
Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria
Treviso, Italy
Venice, Italy
Treviso, Italy
Sofia, Bulgaria
За подробности като се върна.
И ако има някой със съвпадение на маршрутите или спешно, да пише, знаете къде/пускала съм пощата няколко пъти/ ?

Не се въздържах при такива цени и взех още един полет към горните...

Sofia до Милано Малпенса
1 x цена Adult Standard   9,99 €
1 x Малка чанта (40 см х 20 см х 25 см)Inclus

Милано Малпенса  до Sofia
1 x цена Adult Standard   5,99 €
1 x Малка чанта (40 см х 20 см х 25 см)Inclus
Общо за плащане  15,98 €
За двама по две...

Плана е готов, но не е Милано:

Летище Малпенса
Павия
Мортара
Верцели
Новара
Летище Малпенса

Cyber Monday 2018 ми донесе нови евтини хотели, евтини коли под наем, затова и взех полетите.
Явно никой не обърна внимание на това, което пуснах и още много други...
Дано няма повече, че не мога да ги наместя...

--------------------------
Блед, сигурна съм, че ще изкарате страхотно! Супер маратон ви чака, но си заслужава... Човекът е човек когато е на път!

Това го има в логото на профила ми и аз го спазвам стриктно.
Благодаря, да ви се връща тъпкано...

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 21:55 от Bled

# 291
  • София
Аз също исках да резервирам от Р&О Cruises, но страницата ме "изхвърли"  на два пъти и така и не успях. Но намерих оферта, подобна на това, което търсех, в Cruise118.com, но исках да питам някой от вас резервирал ли е оттам?

Bled,  на добър час!:four_leaf_clover:

# 292
Благодаря ви много. Да, сигурно няма такива места и мнооого ме е яд, защото цената е супер за пролетната ваканция. Аз търся във Вивавоаяж, но не знам къде на друго място би могло да има?

А опита ли директно в сайта на P&O да букнеш?

# 293
  • Плевен
Здравейте отново. Благодаря за съветите! Последно май ще резервирам за 27 април с Азура, през Вивавоаяж. На първо искамда питам пътувалите: До Саунтхептън лесно ли се достига и бихте ли ми дали насоки как да се привижим и нощуваме, ако някой има опит там.
И второ пристанищата:
Southampton

04/28  At Sea

04/29  Rotterdam

04/30  Zeebrugge

05/01  At Sea

05/02  Cherbourg

05/03  St Peter Port

05/04  Southampton
дали си заслужават, като гледам са далече от самите градове...
Въобще ще съм благодарна за всякаква информация!

# 294
Здравейте отново. Благодаря за съветите! Последно май ще резервирам за 27 април с Азура, през Вивавоаяж. На първо искамда питам пътувалите: До Саунтхептън лесно ли се достига и бихте ли ми дали насоки как да се привижим и нощуваме, ако някой има опит там.
И второ пристанищата:
Southampton

04/28  At Sea

04/29  Rotterdam

04/30  Zeebrugge

05/01  At Sea

05/02  Cherbourg

05/03  St Peter Port

05/04  Southampton
дали си заслужават, като гледам са далече от самите градове...

# 295
Здравейте !!! Аз имах също круиз от Саутхемптън и го ще ви обясня накратко ;;;;; От София до Лондон с полет но до летище Хиитрол ,а от летището има дирекна връзка до Саутхемптън с автобус ,много удобно и комфортно се пътува с тях ,а фирмата е National express,ако евентуално кацате на други летища около Лондон ,мисля че имат и от другите летища ,трябва да се провери на сайта ;;;; автобусите имат през няколко часа :::: В Саутхемптън може да се спи на приемлива цена в Travelodge проверете на саита ;;;; а относно предвиждането от автобусната спирка до хотел може да използвате навигация и съответно хотел круизното пристанище също ::Градчето е малко и приятно за разходка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 296
  • Sofia
Моля, който е бил скоро на MSC да ми разясни нещо относно плащанията на борда.
Последно, когато сме били на техен круиз, блокираха определена сума за всеки пасажер (примерно 300 евро).
Сега , опитвайки се да разбера каква сума ще бъде блокирана, попаднах на информация, че имам опция да регистрирам кредитната си карта на нещо като терминал, след което си ползвам нормално магнитната карта.  Та въпроса ми е , не блокират ли някаква сума предварително?

Пролетта , на Холанд Армерика си въведох кредитната карта още при онлайн регистрацията и блокираха някакви пари (както обикновено се прави)

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 00:23 от Shantal

# 297
По Господари на ефира даваха, че Cruiseexpert бг агенция са измамници!

# 298
  • София
...

Anyto,  на мен за круиз на Азура ми включват в цената и двупосочен трансфер Саутхемптън-Лондон Гетуик...но това е оферта, която още не съм купила, така че не говоря от опит.  Но питай агенцията за такъв вариант....

# 299
  • София
...пропуснах да уточня, че става дума за fly cruises оферта ,  в сайта на cruise118.com...

Общи условия

Активация на акаунт