КРУИЗИ /Тема 12/

• 64 403
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Това е най-ниската категория балкон каюта. Не включва нищо освен бакшиша.
mim4eto_84 ,мисля че има значение на коя палуба се намира. Аз примерно, бих предпочела (ако имам право на избор) да е на по-горните.

# 616
Здравейте, момичета.
Моля ако някой е пътувал с този кораб, да сподели отзиви. Става въпрос за "Oasis of the Seas".
Букнахме круиз и понеже не сме били на Роял Карибиън до сега, ако имате отзиви за компанията и корабите от големия клас, моля да споделите. Simple Smile Ако някой ще пътува с него тази година, пишете на лични, да се свържем.

# 617
  • Пловдив
Аз съм била на Хармони оф дъ сийс от клас Оазис, малко по-нов. Най добрият кораб, на който съм била, най хубавото обслужване, най хубавата храна, най интересните забавления, най приятното изживяване и въобще... Централ парка в средата на кораба е нещо уникално и създава впечатление, че си някъде навън на разходка, не на кораб. Водния театър е изключителен. Ледена пързалка. Абе... Филе миньон на блок маса. Лобстъри на блок маса. Обслужване на световно ниво. Приятни пасажери. Възможност да избираш от много места за хапване. Завиждам ти. И аз го мислих оазиса, но реших за момента да се пробваме за ЮС виза и да се качим на Симфони в Маями, защото Средиземно море маршрута сме. Го минавали 6 пъти. При все това, ако го продават за 500 Евро,(няма шанс, де), ще си го купя. Страхотно ще Си изкараш. Редактирам се. Казвам това, решавам да проверя за септември и хоп, виждам го за 450 паунда. Изприпквам да кажа на мъжльо, той веднага каза купувай, но докато се логна отново, вече беше станал 600 паунда отново. С безплатни напитки, което си е оферта, но … така де, отказах се. Ще се качвам на клас оазис явно догодина най-рано, хахахаха.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 15:04 от luba_rizova

# 618
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз много искам да се кача на Роял Карибиян,но за тази година имаме други планове вече.Ако видите за догодина лятото изгодна оферта моля да я споделите тук.

# 619
Здравейте,предстои ми круизно пътешествие за първи път. И разбира се възникнаха много въпроси...бихте ли споделили мнение,който е пътувал през зимните месеци по скоро края на ноември Адриатика/Италия,Гърция,Черна гора и Хърватия/какви са приблизително температурите?И дали някой е бил на Costa Deliziosa.

Аз съм била на кораба преди 5 години, тогава беше по-нов и много хубав кораб. Екипажа бяха много готини и си изкарахме страхотно... На вашия круиз бяхме по-миналата Коледа, но с Коста Луминоза... Морето беше спокойно, нямахме един ден с вълнение... На кораба е много топло, даже съжалих, че не съм взела по-леки дрехи... Във Венеция си беше много студено (сух студ), но като тръгнахме към Гърция и времето се промени... Беше слънчево, около 10-15 градуса, много приятно за разходки...  В Хърватия също беше слънчево, в Черна гора обаче е по-планинско и усойно... Ние лично бяхме взели корабни екскурзии и си прекарахме чудесно, навсякъде има какво да се види, много интересни места посетихме... Времето въобще не ни попречи на настроението... Тук където живея зимата е около 10 градуса, но е влажно и облачно и е много по-отвратително отколкото по местата на круиза.. Smile
Мисля, че ще си изкарате чудесно... Не го мисли времето...

# 620
  • USA
Ние бяхме на Симфони преди месец. Всичко, което казва Люба е така, то аз и заради нейното ревю избрах кораба, колебаех се между него и Сийвю. Благодаря, Люба bouquet
]
Сега погледнах средиземноморския маршрут на Оазис, и е точно това, което ми трябва, защото много ми се иска да заведа сестра ми на круиз. Обаче аз търся нещо за октомври, а гледам, че последния на Оазис е на 15 септември, и после чак 24 ноември е във Флорида. Къде ще е през тези 2 месеца не пише.
Ако на някой му се занимава, моля препоръчайте ми нов, хубав кораб за средиземноморски маршрут през октомври, ще съм много благодарна Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 07:20 от SkyBlue

# 621
  • Пловдив
И аз се разрових, оказа се, че ще е на сух док в Ротердам. После ще пътува празен на обратно, защото ще има довършителни работи. Та така.
Скай, погледни тук https://blue-seas.eu/%D1%82%D0%BE%D0%BF-5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1 … D0%B5%D0%B7-2019/

# 622
  • USA
Люба, безценна информация, благодаря ти много, точно това ми трябваше bouquet

# 623
Относно Royal Carribean и всичките им кораби от клас Оазис е така. Най-добрият ентъртеймънт, храна и обслужване. Но ако не бързате много изчакайте най-новият наречен Odissys of the seas с пускане по вода през 2020. Сега пускат Spectrum of the seas, но той ще е предназначен за азиатският пазар и се позиционира почти веднага там, както между впрочем и новият кораб Венеция на Коста, на който ще се качим след една седмица, въпреки че още нямаме номер на каюта и круизен билет, незнам какво става??? Май не им е готов кораба, хахах !!!!

# 624
Една добра новина за феновете на круизите - Ryanair пускат полети София-Марсилия от октомври.
Ние ще се върнем с полет Марсилия -Букурещ ....... на мен  Букурещ ми е със 100 км по близо от София.. , а и в последно време Райън нещо имат доста отменени  полети ..отделно  някои линии от миналата година като напр .Бургас -Милано - тази година още не са я обявили и дали ще я има ?

# 625
  • София
Здравейте, момичета.
Моля ако някой е пътувал с този кораб, да сподели отзиви. Става въпрос за "Oasis of the Seas".
Букнахме круиз и понеже не сме били на Роял Карибиън до сега, ако имате отзиви за компанията и корабите от големия клас, моля да споделите. Simple Smile Ако някой ще пътува с него тази година, пишете на лични, да се свържем.

Била съм няколко пъти на тези кораби и съм писала за тях преди доста време. Има постове за тях, но снимките са изчезнали.
https://bg-mam.ma/p/729955/27022740

Някъде ми се мерна, какво е категория BV ? Но нямам време да го търся...Не пишеше и кой е кораба ?
BV
1 - 4 пътници
Кабина с Балкон с две ниски легла, конвертируеми в двойно легло, самостоятелен балкон, сейф, самостоятелна баня, телевизор, сешоар.
Това е...

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 23:42 от Bled

# 626
  • София
Ето тук съм успяла да кача единия кораб...

https://www.flickr.com/photos/139034809@N05/albums/72157670873142725

Да ви предупредя, че flickr става платен и ако снимките са над 1000 ще изчезнат след 12 март 2019 година .
При положение, че моите са много хиляди ?
Поредната гавра с години труд.
Веднъж ми изчезнаха стотици албуми, сега пак.
Защо ли ги подреждам въобще ?

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 00:02 от Bled

# 627
  • Варна
ами да , колко му е да нащракаш 10 000 снимки ,да ги подредиш в албум и да ги публикуваш ...... много хиляди пъти

# 628
Благодаря Bled. Кораба е Costa Fortuna. Хич не е нов като гледам, но за дестинацията, която нас ни интересува - Тайланд, Сингапур и Малайзия е май само този кораб. Или поне аз това намирам, макар че доста търсих.

# 629
  • Пловдив
И ние бяхме с Фортуна сега в този регион. Не очаквайте хубави неща, но за цена от 300 Евро си е идеално. Blush, щом го гледам и за догодина за другия кръг Grinning. С хубава промоция на самолетните билети нещата си стават идеални. П. С. Някой да се е качвал на Виктория, знам, че има доста фенове на Коста в темата? Има интересни маршрути с Малдиви и Индия...

Общи условия

Активация на акаунт