Ю Н И 2004 г. - 10

• 14 783
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
 LaughingТаничка,другата седмица пристигам във вашият град. Wink  grinning039

# 196
.

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 17:34 от JuliS

# 197
Добре дошли Tani4ka и Ивчо!   bouquet

# 198
  • София
Tani4ka* , добре дошли с Ивайло в нашата тема  ! Simple Smile

Включени сте в списъка с РД Hug

# 199
Tani4ka* , добре дошли с Ивайло в нашата тема  ! Simple Smile

Включени сте в списъка с РД Hug

Благодаря ,че сте ни включили  thumbsup

LaughingТаничка,другата седмица пристигам във вашият град. Wink  grinning039

Кога пристигате точно,на гости на роднини ли идвате или на почивка? Може да се видим,мамите от тук си правят всяка неделя среща в морската градина, аз засега все не успявам да отида, но за следващата неделя мисля да присъствам, ако сте тук тогава може да дойдете и вие  lalalala

# 200
Таничка,до миналата година отсядахме в лелята на моят мъж,тя живее в Лазур,точно до морската градина.Сега мислехме на палатка да ходим някъде,но май взехме да се отказваме.Имаме работа за един ден в Бургас и като свършим,ще видим,или пак ще останим при лелята,или ще потърсим нещо в Сарафово.До петък ще трябва да решим,защото в неделя или понеделник ще тръгваме. ThinkingОбаче лелята няма компютър и като пристигна няма как да се чуем. newsm78

# 201
  • София
Здравейте и добре дошли на Таничка и Ивайло!

Ние се върнахме от отпуската, дните минаха много бързо. Почернели сме и отпочинали и сега сме с нови сили на работа.
Оставихме Боби при нашите във Варна и доста ни липсва. Той също питал за нас: Къде е мама? Къде е тати? Къде е наш`та кола?
Сега имаме свободни вечери с тати и излизаме с приятели, по магазините, хапваме навън. Ще се разтоварим малко, че от септември пак започва старата песен.
Поздрави на всички и приятни отпуски!

# 202
krasi 76  мисля , че на палатка ще ви е много трудно с малко дете, аз поне небих се наела.Ако не притеснявате лелята на мъжът ти е по добре да отседнете там, а и сте толкова близо до морето  newsm10

# 203
Ей мамчета днес хич не пишете smile3506
Аз успях да изчета тази темичка от началото, разгледах всички снимки от рожденните дни, всички сте много хубави и деца и мами .
Четох , че сте писали за махането на памперса ,Ивчо е без памперс вече три месеца, но вечерния все още продължавам да му го слагам.На няколко пъти пробвах и него да махна,като под чаршавчето му постилах от еднократните чаршафи, но все ставаше напишан и пак се върнах към нощния памперс.Относно самостоятелното ядене добре се храни сам с вилица, с лъжицата му е малко по трудно, но имаме друг голям проблем и той е че изобщо неиска да яде.Вече незнам как да го накарам да хапне нещо,много злояд е станал нищо не иска.Единственното което хапва през деня са солети , някоя и друга бисквитка и други такива буклуци, пие много сокове и вода .Дайте ми някоя идея за усилване на апетита .

# 204
Ние отиваме на гости при баба ми за три дни.Живее сама и все пита кога ще ходим да я видим. Mr. GreenСега малката ще и изкорни градината. LaughingТаничка, а случайно да знаеш как се движат квартирите в Бургас?Много е палава тази година Анелия и никак не ми се ще да отсядаме при лелята пак. Rolling Eyes

# 205
  • София
Ние също сме вече 2 месеца без дневен памперс. Боби си казва и ходи в тоалетната като големите, но си има своя седалка. По едно време нарочно се напишкваше в гащичките, но премина този период. Не мисля да махам нощния, защото вечер пие много течности, яде много плодове и все е с мокър памперс сутрин.
За храненето - не мога да се оплача. Яде всичко сам, казва какво му се яде. Ако е горещо пие сокове и вода и предпочита плодове. Затова не го насилвам, то и аз нищо не хапвам в жегите.
Таничка, опитвала ли с Мултисаностол? Това са витамини, пише че усилвали апетита. Една моя приятелка ги даваше на злоядата си дъщеря и каза, че е много доволна от резултата. Честно казано - не съм имала подобен проблем с Боби и затова не съм се интересувала.

# 206
krasi 76  незнам как вървят квартирите,но знам за една вила ще ти пиша на ЛС.

stassi пробвала съм със Мултивитамол на Тайс, имаше ефект ,но като свърши пак същата песен, а не искам постоянно да го тъпча с такива работи.Мерси все пак, а и още малко ще го изчакам и ако не му дойде апетита пак ще му взема от същото .

# 207
  • София
При нас май няма кой- знае какви промени.В процес на махане на памперса сме/дневен/ и биберон-залъгалка.Вече не я търси.Само ,ако е силно преуморен ,но и тогава се справям без "биби",както той я нарича.
Явно моя син е последния в нашия юнски отбор ,който още се държи като бебе Wink
Още малко остава и мисля ,че и аз ще се похваля с успех  Grinning

Храни се сам с вилица, но супа и таратор категорично не му давам да яде сам  Crazy Ако е по-гъсто яденето ,се справя и с лъжицата.
Има огромно самочувствие в провеждането на диалог. Grinning

Облича се сам - например преди няколко вечери  го бях сложила да спи,а той излязъл от креватчето си и навлякъл в/у пижамката  къси панталонки и тениска.Влизам ,питам защо се е облякъл , а той отговаря сериозно - Ъъъъ , аш тива вън..../Аз отивам навън/ и сочи към прозореца.... motor

Засега толкова от нас   Wink

# 208
  • На края на вселената!

Явно моя син е последния в нашия юнски отбор ,който още се държи като бебе Wink

Аз какво да кажа като още се кърмим newsm44 А сега да видим кой е бебе в отбора?

А да питам мамите, които дават малчовците на ясла, какви са изследванията и за колко време стават, и колко време са валидни резултатите? Ние тръгваме на ясла от 04 септември, но утре ще пътуваме в провинцията, а и лекарката ни е отпуска до 15 август. Въпроса ми е кога да се върна от провинцията за да пуснем изследванията. Знам само за васерман, че е валиден 6мес. и утре татито отива да го боцкат.

# 209
  • София
Привети и от нас,

ние за съжаление сме болни - летен грип ли е, що ли е  - не знам, но от неделя сме с разстройство и повръща от време на време. Взимаме хомеопатични, предписани от нашата педиатърка, но много трудно се справяме с прахчетата(ентерол) - не ще да ги пие, насилваме го и после ги повръща  Cry...Затуй и никакво подобрение с разстройството...
И аз не знам вече какво да правя и как да му ги давам - имате ли някакви идеи, номера, трикове, че АМАН ВЕЧЕ ОТ БОЛЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За бибата и ние направихме 10 дни без нея - вече дори не се и сеща - аз действах с Даум Ексол, препоръчано от Каспър и при нас имаше страхотен ефект - няколко пъти се пробва с бибата намазана с въпросното лекарство и повече не я поиска.
Без дневен памперс сме трета седмица, но сега покрай това дрискане малко сдадохме фронта - надявам се като премине болестта пак да го махнем.
За яденето - понякога го оставям да яде сам, но само яденето - супа не.
За обличането - не е проявявал досега инициатива а и на мен не ми е хрумвало да го пробвам.

Стам, как изкарахте на морето?!Искаме снимков материал Laughing! Искам и полезни съвети за морето - какво да носим, какво да очакваме, че и ние заминаваме след 3 седмици  Hug!
Томасе браво за кърменето - искрено ти се възхищавам и благородно ти завиждам   bouquet!
Таничка добре дошла при нас - страхотно е, че се увеличаваме!

Общи условия

Активация на акаунт