Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 198
  • 711
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мен ме интересува само да не е на мушка Карамазов, щото тогава ще стана каквато съм си.
А  Вергов си го храните, много повече от  Димитрова, Шопов, Шинова, Вачкова, и Дядо Коледа.  Чета темата все пак.

# 496
  • There I was on a July morning
Мисля, че досега Пенев отнесе най-много критики, дори не помня да съм прочела и един положителен коментар за него.

# 497
  • Разпиляна във въображението
Ама разбира се, Юлиан Вергов е все виновен. Много сте смешни вече.
Ако забелязвате, ако можете де, никой не е казал лоша дума за друг актьор.

За съжаление не виждам кадри от срещата с майката, от тази със Зорница и с Марио, но и те ще са същата физиономия. Не знам на кого е вината - на актьора ли, на режисьора ли, но на мен играта му изобщо не ми харесва. Това ли може да получим от него? На теб ти харесва, а на мен ми е един и същи. В другата серия на мушка ще бъде истерията на Пенев, ако съдя по промото. 

# 498
Shatzi, извинявай, в темата е забранено да се каже, че Вергов не е впечатлил с играта си ли? Понеже Стела и Мириел само това казаха, не виждам в този случай кой го е „нахранил“.

# 499
# 500
Директорът си е оставил  кукуригуто в Япония Joy .
Беше гадно ,че никой  нямаше куража да му каже какво се случва с дъщеря му . Ще има тръшкане  утре .
Велислав  беше страхотен  в сцената с Банков /Вергов/.На мен ми хареса .
Не знам кой го изисква от него , но  в този сезон до сега Вергов играе с една и съща физиономия. Надявам се да му се наложи и да покаже  и друго лице , с друга емоция .

# 501
Утре ще видим Фотев отново. Гледах преди малко кратко промо и изглежда е избягал от затвора и са го хванали, защото полицаи го водеха към колата, а той беше закопчан с белезници.

# 502
  • Ню Йорк
Не му отива ролята на Пенев и това си е.

# 503
Аз си мисля, че това с равния глас, с който Банков отговори на Марио, е нарочно търсен ефект от сценаристите.
Аз не виждам в подобна ситуация как би трябвало да се изиграе.
Иначе Батко пълни сърцето 😁

# 504
  • София
Сравнително рядко влизам тук и във Фейсбук, обаче до момента съм останала с впечатлението, че тук само и единствено Марио и Зорница са на почит, а Банков е най-долният човек, съществувал някога. И лошото е, че се усеща омраза и към самия актьор, който не е виновен, че са му избрали такъв образ. Във Фейсбук коментарите са по-цветни, всеки си има привърженици. Имам чувството, че феновете са разделени на два лагера и не знам откъде идват тези негативни емоции. Сериалът е супер и би трябвало да ни сплотява като почитатели, а не да ни разединява.

Много ми хареса серията, най-вече монологът на Банков в началото, разговорът със Захариев и сцената с Марио. Не смятам, че ще е чак толкова драматично, ако Зорница остане с Банков накрая. На мен лично повече ми въздейства тяхната история. Нито за момент не съм намразила образа на доцента. Не забравяйте, че изобщо не е било планирано така и промениха всичко в движение. Най-лесното беше да замине и Огнянова с Банков за чужбина и нямаше да има нито събудила се Ева, нито аборт, нищо и можеха най-спокойно наистина да си приключат с 4ти сезон. Но пък благодарение на тази реакция в последната минута на сценаристите, имаше 5ти сезон, появиха се братя Ковачеви, Огнянова остана, видяхме Ина и Фотев. Така че всяко зло за добро. Аз се радвам, че продължиха сериала, много ми харесва сезона, нямам специални пристрастия, а и да имам, не парадирам с тях постоянно.  Апелирам към всички - нека бъдем по-позитивни и благодарни, че имаме талантливи актьори и качествени проекти! Simple Smile

# 505
  • София
Скубиду,
Аз съм един от защитниците на Пенев, а и други има. Малко сме, но сме силни.  Simple Smile
Пак ще се потретя, не е виновен Пенев, който е отличен актьор. Виновни са режисьорите и сценаристите.

Да не пускам втори пост, относно серията.
Още от сезон 1 насам в тази болница персонала прави каквото си поиска. Зрели хора, но се държат като петокласници решили да направят вкупом беля. Абсолютно нереално и абсурдно е никой да не вдига телефона на директора. Това и да го видя няма да го повярвам. Срещата на Банков с майката на момчето реципиент също бе напълно излишна, да не казвам, че и на практика невъзможна. Този сериал си стана чиста НФ.
Много ми е жал за Цонев и искрено му съчуствам, а колегите му (по-точно подчинените) - ами не са хора това!  Sick

Хареса ми много Ина Фотева. Така трябва да се държи, браво. А и отива. Ернестина задобря доста напоследък или просто и отива да играе точно такъв образ - на смазан духом човек.
Марио бе страхотен. Банков и на него съчуствам, но не колкото на Цонев, за което са виновни сценаристите естествено. Вергов можеше да се постарае повече в този епизод.
Зорница неадекватна, не толкова, че изказа морална подкрепа за Банков, колкото че не биваше да го хваща за ръката. Но не мисля, че това е кой знае каква драма. Виж не ми хареса по-скоро разговора и с Фотева на кафето. Там не очаквах да чуя това което каза. Не знам докога ще продължава така, но мисля че скоро ще се съвземе (предполагам всички се надяваме, за да се приключи един път завинаги с тази досадна нишка) и ще е с Ковачев накрая. Това което чу като излияние от страна на Марио, а и това което каза Виктор след това бе много силно и я разплака. И си мисля, че ще е нещо като повратен момент за нея и ще се осъзнае. Но дали сценаристите мислят така, това вече е съвсем друга тема за разговор...

# 506
Не му отива ролята на Пенев и това си е.

Според мен, ако не изпадаше в истерии и не изглеждаше като Дядо Коледа с кукуриго, много добре щеше да му лепне образа.
Пенев би могъл да направи добър образ на строг директор, ако не изглеждаше толкова смеховторно.

# 507
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Зорница трябва да се осъзнае сама, а не по думите на Ковачев, че я обича, или на Банков, че не се интересува от нея.

Ина наистина бе страхотна снощи. Сладурана. Дано се наредят нещата при нея.

Защо трябва постоянно да влизаме в обяснителен режим кого харесваме или кого не, или да ни се правят обобщения за омраза и т.н. Не харесвам Банков, историята около Зорница и него и това не се е променило. И Зорница не ми е любимка. Харесвам Марио. Вчера коментирах еднообразната игра на Вергов, за мен, и че вината може да не е само негова. Явно си е такъв тип актьор, който постоянно трябва да играе намусен, на ръба на отегчението. Поне в такива роли съм го гледала. Всъщност съм го харесвала много в Стъклен дом.

# 508
  • Пловдив
Стаменова изрече малкото име на Врабчев...Миро ли му прошепна?  Mr. Green

# 509
Стаменова изрече малкото име на Врабчев...Миро ли му прошепна?  Mr. Green
Мартин му е името.

Общи условия

Активация на акаунт