Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 162
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Вероятно всички забелязват, че Кая има проблем с поведението и вероятно операционната е мястото да си кажат някои работи в очите Grinning Като си има и съответния код за това Joy

Майче, щом казваш Wink Ама с баданарката ли ще го омажат или някоя по-фина четка ще ползват? Thinking

# 556
  • Пловдив
Смятам, че това, което направи Банков, заедно с цялата болница, спрямо Цонев, беше ужасно, беше престъпление.

Когато трябва да се вземе решение за изключване на изкуственото поддържане в случая на Ева, мисля, че думата на съпруга има предимство пред тази на родителя ѝ.

# 557
Всички сме съгласни, че правото да взима решения е на Банков, но Цонев трябваше да бъде уведомен.

# 558
Смятам, че това, което направи Банков, заедно с цялата болница, спрямо Цонев, беше ужасно, беше престъпление.

Когато трябва да се вземе решение за изключване на изкуственото поддържане в случая на Ева, мисля, че думата на съпруга има предимство пред тази на родителя ѝ.
Няма никакво значение каква е законовата процедура, тук става дума за недопустимо от морална гледна точка поведение, което води до това един баща да е оставен в неведение относно съдбата на детето си.

# 559
  • София
Да минават истериите на Цонев довечера, че си е прав, така е, и сериала да си влиза в някакво нормално русло. Имам предвид да не е само драма. Че е досадно  вече.

# 560
Нагнетиха жестоко драмата, довечера ще е пикът и после ще ни пуснат нещо оптимистично за успокоение на нервите Grinning
И ако почнат тия лекари да лекуват, цена няма да имат. Миналият сезон почнаха с доста интересни случаи, трудни за разрешаване, няма да сбъркат ако пак вкарат някой такъв.

# 561
Сега се сещам, че когато Банков обяви решението за донорството, Врабчев му каза дай да изчакаме...
Което за мен означаваше да чакат Цонев, ясно, че нейното състояние няма да се промени.
Но въпреки това задействаха процедурата и никой не подшушна на Банков да звънне един телефон.
Че и Войнова, дето вчера дойде и работата й виси на косъм, тръгнала да обяснява за негласните споразумения против Цонев...

Щом толкова целяха драматизъм при пристигането на Цонев, щеше да е по-достоверно Банков и останалите да опитват да се свържат с него, а да си е загубил телефона преди полета примерно и директно да се появи в болницата.

# 562
  • Пловдив
Да, гадно е, че скриха от Цонев, но това е заради отвратителния му характер, в комбинация със солидарността и уважението към Банков.

# 563
Да, гадно е, че скриха от Цонев, но това е заради отвратителния му характер, в комбинация със солидарността и уважението към Банков.

Не може солидарността и уважението към Банков да е за сметка на правото на един баща да знае какво се случва с детето му. Нека си го уважават колкото искат, тяхно право, но бащинските права на Цонев според мен стоят по- високо от личните пристрастия на останалите. Още повече, че дори самият Банков не ги е молил за това, не е искал от тях да го прикриват.

# 564

"отвратителния му характер" няма нищо общо с житейската ситуация в която е. Ако персоналът на болницата не го уважава, като директор би трябвало да уважат бащинските му чувства. Такава "солидарност" изразяваща се в неотговаряне на повикване на директор  е абсолютно немислимо да има, където и да е. И това, че от "уважение"  към някого ще нарушиш служебните си задължение е немислимо.

# 565
  • София
Ева умря, а с нея и повода Банков да е в болницата. Чудя се каква ще е причината, за да остане като обикновен хирург и то при директор, който го мрази и всеки божи ден ще трови живота му.

# 566
Мина ми и на мен този въпрос през ума. Сигурно ще му намерят причина да остане. А може и станалото - станало, вече е назначен и продължаваме по сценарий. А такива като нас, дето задават много въпроси, да си питат колкото искат Simple Smile

# 567
Ева умря, а с нея и повода Банков да е в болницата. Чудя се каква ще е причината, за да остане като обикновен хирург и то при директор, който го мрази и всеки божи ден ще трови живота му.
Той си каза, тази болница, тези хора са му помогнали първият път и сега ще му помогнат.

Не съм се изказала вчера, но супер много вече ме дразни отношението на всички към Кая. Странна е, но всички ѝ се надсмиват, подиграват на целите и мечтите. Това не е нормално, тя не им е толкова жлиза, за да го правят.

# 568
  • София
Ама и поведението на Кая не е безупречно. Мазни се на лекарите, на доцента, а с човека който и помагаше се държи безобразно, щото бил прост санитар.
Добре и дойде, и подигравките, и отнетите точки, да види какво е йерархия.

# 569
  • Пловдив
Ама и поведението на Кая не е безупречно. Мазни се на лекарите, на доцента, а с човека който и помагаше се държи безобразно, щото бил прост санитар.
Добре и дойде, и подигравките, и отнетите точки, да види какво е йерархия.

Абсолютно. Щото нали и тя натърти на Христо да спазва "йерархията". Много насериозно се е взела нещо.

Общи условия

Активация на акаунт