Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 174
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цонев си идва, така че довечера ще разберем кой, как и дали ще се оправдава. Цялата болница е в кюпа.

# 526
Майче, айде да не ходим чак до Содом и Гомор, м? Stuck Out Tongue Winking Eye Не виждам смисъл да се изпада чак в такива драми заради филм Simple Smile А и мащабите са много различни.
И все пак се усеща уклон към очерняне на определени герои и недопускане на критика или негативен коментар към други. И това се пренесе и към актьорите. И в точно тази тема диалогът върви по определени "неутрални" въпроси. По спорните се пази паритет някакъв, за да не се стига до модератор. Simple Smile

Аз не мисля, че не вдигаха на Цонев, защото никой не искаше да е този, който ще му каже. Какво - Цонев като се върне ще изяде вестоносеца ли? То все едно не е същото да не му вдигнеш - знаел си какво става и си траеш като те търси. Просто всички проявиха някаква солидарност към Банков, но пропуснаха факта, че Цонев е баща, който се тревожи за детето си, далеч е и това още повече засилва ужаса му. И Банков не беше прав да не го уведоми, че Ева е обявена в мозъчна смърт и сигурно ще разберем защо не го направи. Явно ще трябва да гледаме много гняв и драма и нещо трябва да нагнети обстановката порядъчно.

# 527
Най-критикуваните герои са Банков и Огнянова, и респективно актьорите.

Цонев ще им го върне тъпкано и най-вече на Банков за това, че не са му казали.
А сцената в кабинета му ще е последната, която още не сме видели от промото преди началото.

# 528
  • София
Точно в тази тема не виждам да е критикувана Огнянова, както заслужава, щото ще стане война. А никой не иска това. 
Но пък за сметка на това мине се не мине Банков респективно Вергов си е на мушка.

# 529
Ако не си забелязала те не се коментират почти тук, защото се започва как всички коментари били за нея и не можело другите да се изкажат за останалите. Прехвърли се в другата тема и ще видиш.

# 530
Добре де, мине не мине и почваме да се сочим с пръсти кой кого и защо критикува или не критикува. Това не е градивно и няма да ни доведе доникъде, освен пак да се хванем за косите. Аз виждам желание у всички да поддържаме мир и смятам, че макар и крехък, го има. Дайте да обсъждаме епизодите, а не кой какво е казал за някого Simple Smile

Продължавам да ви питам и да искам да знам защо в операционната изядоха Кая с парцалите?

# 531
  • София
Ами Войнова търси някакво отмъщение, заради това което Кая каза на Романова и Врабчев, оттам почна всичко.

# 532
  • София
Цонев нищо не може да направи на Бнаков, защото не го е назначил той, макар, че се изискваше неговия подпис.
В другата тема попаднах веднъж и беше само плюене на Банков и възвеличаване на чистата любов между Марио и Зорница. Отделно, че и там се коментира сериала, т.е. има две теми за ОЖ, а по правилата на форума не може.

# 533
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че тръгна от телефоните. Не съм много сигурна, но отбелязаха, че тя говори, или някой вдига заради нея, зачекнаха санитаря... Кая можеше да подмине, обаче влезе много остро и напълно излишно. Отделно се видя, че не може да запази спокойствие и допуска грешки. Марио все пак се опита да каже дума за нея после.

Аз си критикувам Огнянова, още от предишните сезони Simple Smile

# 534
Чета и не мога да разбера, ама наистина. Как някой си позволява да прави забележка на друг потребител, който не харесва даден персонаж или представяне? От къде на къде? Тази тема е в обществен форум еднакво достъпна за всички потребители. Никой до сега не съм забалязяля за обиди никой  актьор или герой. Все пак тази тема е за това - да се коментират герои и съдържание на филма. Ако не тук, къде да коментирам и изразявам мнение? Все пак не е възможно да харесваме едни и същи персонажи и постъпки. Няма нужда някой да репликира всеки пост, който не му харесва. А още повече ме изненадва това, че има потребители, които се обясняват, защо така мислят и пишат.

# 535
  • София
Чак сега гледах епизода, много ми хареса Ина! Страхотна! Огнянова е за бой направо Rage Много ми е жал за Марио, не може ли да му намерят и на него някоя сестра, а Огнянова да си остане от двата стола на земята. Хареса ми как я закопа Банков, дано продължава все така да се държи с нея, а тя да ходи като сопол след него.. Много ми хареса и как насметоха Кая, точно имаше нужда някой да и припомни къде е тя в йерархията.  А това с Цонев е наистина тъпо... как може никой да не каже на собствения и баща, ума ми не го побира. Dizzy Face Expressionless На разговора между Банков и Марио направо се разплаках, какъв мъж е този Марио, думи нямам Heart
Следващия епизод ще е тежък много май Disappointed Relieved

# 536
Ами той Марио първи я сръфа сестра Кая за телефонните разговори в операционна, после и нещо, че не става за лекар имаше, а накрая реши да й адвокатства пред Романова. Аз пък това не разбрах. Ако й влизаш в положението защо изобщо я захапваш пред колеги? Thinking

# 537
Марио макар да иронизира Кая за телефона, все пак се опита да я оправдае пред Романова, за да нея я накаже. Е не беше с успех, но тя реши, че е по-добре да жертва Кая отколкото Мазов да и мърмори.

# 538
  • София
Не харесвам Цонев, обаче в главата ми е тази сцена от промото, в която казва "Какво направихте с детето ми?". Вл. Пенев не се справя убедително когато играе гневен, но в тези 5 секунди цялото му изражение говори за болката и мъката, които изпитва.

# 539
  • София
Аз пък като видях как падна зад бюрото безпомощен направо ми се сви сърцето за него..

Общи условия

Активация на акаунт