Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от учителя по математика?
Какви са впечатленията от курсовете и подготовката за олимпиади?
Какви са впечатленията от екскурзиите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от учителя по математика?
Форумът не предоставя конкретни впечатления за учителя по математика. Вместо това, се обсъжда размерът и цената на учебниците, както и различни курсове и подготовка за олимпиади. За повече информация относно конкретния учител, може да се консултирате с училището или родителите на ученици от посочената паралелка.
-
Какви са впечатленията от курсовете и подготовката за олимпиади?
Форумът обсъжда различни курсове и подготовка за олимпиади, като се споделят мнения и опит. Някои родители изразяват удовлетворение от курсовете, докато други се оплакват от липсата на информация. Важно е да се консултирате с училището или родителите на ученици, които са участвали в подобни курсове, за да получите по-подробна информация.
-
Какви са впечатленията от екскурзиите?
-
Какви са впечатленията на хората от учителя по история?
-
Какви са впечатленията от учителя по български език и литература (БЕЛ)?

Никога не съм си представяла, че ще иска доброволно да продължи да ходи извън задължителните часове на математика, но факт, настоява да присъства. Аз съм от тези родители, които го дават доста лежерно, не настоявам, не задължавам, обаче като попаднат в подходяща среда децата сами почват да искат да са активни и да се трудят. Много съм доволна от всичко в това училище. Жалко, че дъщеря ми няма никакви интереси в областта на науката - ще видим какво ще излезе с идеите да учи френски.