Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 162
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Отказали са нов сезон и на Daredevil. Очаквах го. Още не съм почнала трети сезон...Disappointed
Най-вероятно и JJ и Punisher ще ги спрат след новите им сезони. Яд ме е само за Daredevil( и Punisher).

# 481
Разочарована съм - трети сезон беше добър.
Мислех, че се отървават само от скапаните супергеройски сериали, като Железният юмрук, но явно ще приключат с всички. При това положение не съм сигурна, че ще гледам следващите сезони на Джесика Джоунс и Наказателят - щом и те ще са последни.

# 482
Daredevil уж го спряли, защото искали да приключи достойно, на върха, а при другите, знаеш, не беше така. Iron Fist даже не заслужаваше втори сезон. Luke Cage и той ми харесваше, но втори сезон не беше добър като първия.

# 483
Малко ме съмняват. При Люк Кейдж казаха, че не бил прекратен заради нисък рейтинг, а защото имало разправии между сценаристите и режисьора. Отделно - от известно време Дисни държи правата на всички Марвелски персонажи, а Дисни и Нетфликс са конкуренция. Мисля, че си изтеглят техните неща.

# 484
Да и аз четох това за Дисни и Марвел. Дисни ще съсипе сериалите на Марвел като гледам. Май щели да продължават със спирането на още сериали. И какво ще дават накрая не знам, сериалчета на Дисни.

# 485
Звучи злобно (и е), но ще ми достави удоволствие Дисни да се самоунищожат. Новите филми за Междузвездни войни не стават за гледане, новите филми за Х мен също (поне последния с Апокалипсис; не харесвам Софи Търнър като Джийн, а и въобще, и си мисля, че Тъмният феникс също ще е скапан филм), Пазителите на галактиката ще бъде боклук без Джеймс Гън, а Карибски пирати ще бъде боклук без Джони Деп....

Стискам палци платформата им, дето щяла да конкурира Нетфликс, да се окаже пълен провал.

# 486
Междузвездните не ги гледам/следя, Х-мен също, от Пиратите съм гледала някои, Пазителите горе-долу ми харесват. Софито я харесвам външно, става за модел, но като актриса малко не става.
Като цяло май много не харесвам такива филми, но тук-там гледам по някой, без да се вживявам като други. Не знам какво им намират. Може би хората се пренаситиха на глупости с измислени герои и фантастики и Дисни ще сложи край на това. Дано поне почнат да правят неща, които да стават за гледане. Smirk

# 487
От Междузвездни войни най-добра е старата трилогия. По-новата беше оплюта, но всъщност става за гледане и има добри страни, докато тази, която правят в момента е като един много скъп детски филм.
Ще има и сериал, чието действие ще се развива във вселената на Междузвездни войни - очаквам също да е безинтересен, но най-вероятно ще го гледам. Поне ще го започна... От Дисни си мислят, че могат да доят феновете и че те са нещо като добитък без критерии, който приема всичко, което му се подхвърли. Имам усещането, че ще останат неприятно изненадани.

Х мен и пиратите бяха добри в началото - и в двата случая след третия филм започнаха да западат все повече.

Не знам към какво ще се насочат Дисни, като си спомня какви долнопробни сериалчета излъчваха по Дисни ченъл. Още повече, че компанията демонстрира някои доста странни морални ценности и това допълнително ги затруднява. Не е ясно изобщо за какви зрители са предназначени повечето им продукти.

# 488
Точно и аз за тези сериалчета се сещам. Дано да почнат да правят по-качествени неща. Мисля, че няма да са главно насочени към детската публика вече. (Макар че и възрастните гледат малоумни филми като за деца. Всичко е специални ефекти без никакъв смисъл, измишльотини.) Сигурно ще има по нещо за всяка възраст.

# 489
Но ще излъчва стерилитет. От Дисни са против използването на лош език и показването на сцени на насилие, дори в продукти за възрастни. Един процедурен или исторически сериал без такива сцени, ще е меко казано странен.
И аз не харесвам прекаленото насилие, което се показва в някои сериали, но все трябва да го има в някаква степен, за да бъде сюжетът адекватен.
А като добавим и политкоректността (задължително представяне на всички раси във всеки един проект, задължително жените са по-успели, способни и добри от мъжете и задължителни позитивни послания, свързани с темата на деня), ще се получи нещо съвсем отвратително.

# 490
Те да направят нещо, пък ще видим какво ще стане. Нужна е промяна. Тя и се случва де. Ако не им се получават нещата, пак ще гледат да угодят на зрителите. Няма накъде...Simple Smile

# 491
При тях промяната е към лошо - поне за сега.
Но, ще видим Simple Smile

# 492
  • Чужбина
Ох, и аз мисля, че Софито е много слаба актриса. Много красиво лице, ама талантът е дефицитен.

# 493
Но ще излъчва стерилитет. От Дисни са против използването на лош език и показването на сцени на насилие, дори в продукти за възрастни. Един процедурен или исторически сериал без такива сцени, ще е меко казано странен.
И аз не харесвам прекаленото насилие, което се показва в някои сериали, но все трябва да го има в някаква степен, за да бъде сюжетът адекватен.
А като добавим и политкоректността (задължително представяне на всички раси във всеки един проект, задължително жените са по-успели, способни и добри от мъжете и задължителни позитивни послания, свързани с темата на деня), ще се получи нещо съвсем отвратително.
От Дисни са против?! По-скоро някой трябва сериозно да разгледа това, което те бълват с ужасни последици особено за децата.
А от "политкоректност" във всеки филм вече има поне един гей или двойка жени или мъже. Представянето на негрите като умни и добри е песен пред останалите поразии, които вършат.
Понеже гледам всеки нов детски филм и част от сериалите, вече рядко някой се различава. Оставаш с усещане, че гледаш едно и също до безкрай, без никаква иновативност.

# 494
Права си, че много американски сериали си приличат. Това е нарочно - големите американски телевизии правят подобни сериали, с които се конкурират и залагат на сигурно с едни и същи сюжети. От друга страна, по-бедните телевизии, като СайФай и СиДабълю се опитват да привлекат тийнейджърите и правят все по-тъпи сериалчета, които са предназначени за тях. Естествено, тук-там има и по нещо добро, но обикновено тези сериали не са с отличен рейтинг.
Един от аргументите за спиране на много сериали на Нетфликс е, че приличали твърде много на тези, произвеждани от телевизиите, а те уж се стремят да са различни и оригинални.

Дисни в момента се управлява от едни много лицемерни и неприятни хора. Прави ми впечатление, че никой от техните звезди не се включи в Ми ту модата, защо ли?...  Всичко там е цветя и рози...

Общи условия

Активация на акаунт