Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 398
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
This is us има ли си темичка? Толкова добре завърши първия епизод от 3ти сезон , ще се изям, искам да знам теориите! Heart Eyes

Аз се чудя това ли е финалния сезон, защото четох, че са заснели част от финала и главните актьори си го знаят.
Скрит текст:
И аз се чудя кой ще ходят да видят Рандал, дъщеря му и Тоби? Дали ще е Кейт или нейно дете, ако примерно тя все пак е родила и е умряла? Rolling Eyes

В You, за някакъв маняк, сериен убийец ли става въпрос?

Ами засега не е сериен убиец, но има време...

Някой гледал ли е Trust? Видях го по Фокс-а като Богатството. Чудя се дали да го почна и да го настигна по Фокс с аудио, че там ми харесват дублажите.

# 76
  • На топло
Мерси, там с руско аудио ли е?
На сайта, където гледам е на руски.
На един друг сайт пускат първо оригинала със субтитри (проверих, на него още не е излязал)

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 21:35 от Hello♥J

# 77
  • Вестерос
Ясно.

Тrust го гледах. Става, малко бавно,но като цяло препоръчвам.

# 78
  • София
This is us има ли си темичка? Толкова добре завърши първия епизод от 3ти сезон , ще се изям, искам да знам теориите! Heart Eyes

Не за съжаление. Един от най-истинските и стойностни сериали, но уви няма интерес. Пишем от време на време в общата тема за сериалите и толкоз.
Аз чакам да завъртят 3 сезон по Фокс Лайф.

# 79
  • София
Аз съм си изревала очите на този сериал, няма да тинго спойлваме щом го чакаш, но ми падна ченето на къде отиде историята.

# 80
Препоръчвам "Бронзовата градина" - El jardin de bronce. Страхотна кинематография, интересна и плавно развиваща се история, много добри актьори, особено този, който играе частния детектив.

Видях, че има субтитри на български.

# 81
Препоръчвам "Бронзовата градина" - El jardin de bronce. Страхотна кинематография, интересна и плавно развиваща се история, много добри актьори, особено този, който играе частния детектив.

Видях, че има субтитри на български.

Дръпнах си го, в списъка ми е. Отдавна не съм гледала аржентински, надявам се, че ще ми хареса. Бях пробвала Edha на Netflix, но не ме грабна и го превъртях набързо.

Гледам днес е излязла първа серия от този сериал - The Cry. 4 серии са според IMDB, ще го видя и него.
https://www.youtube.com/watch?v=FKzcniOkFfM

# 82
А какви други аржентински сериали си гледала да препоръчаш?

# 83
  • София-Младост
Изгледах "Вероника на Марс" ... няма сийд(или каквото трябва) за да си сваля филма обаче...
Свали се само варианта с бг аудио...обаче какъв глас са и сложили...не мога да го възприема.
Не знам защо до сега май само съм му чувала името, а съм закъсняла с толкова години да го изгледам...
ПП Свали се след като писах тук;)

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 13:42 от Ала-Бала

# 84
  • Вестерос
Днес видях , че са почнали няколко нови, мисля , че тези ги няма в списъка

The cool kids
Magnum P.I.
Single Parents
The Cry

Попаднах на този с няколко сезона австралийски адвокатски
Rake

# 85

Гледала съм много от теленовелите.  Ако ти се гледа теленовела препоръчвам - Culpable de este amor, Mujeres Asesinas - поредица за жени убийци, Conflictos En Red - поредица за живота на хората в интернет. Този Хоакин Фуриел съм го гледала в Montecristo. Un amor, una venganza и в Don Juan y su bella dama, теленовели са. За съжаление не съм гледала нови аржентински продукции, тези са едни от последните, които гледах преди десетина години.

# 86
  • Вестерос
Дайте някакъв чужд тракер да намеря Харито. В пиратите я има само 2 серия.

намерих 3-та серия онлайн

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 14:14 от Tiffany А

# 87
# 88

Гледала съм много от теленовелите.  Ако ти се гледа теленовела препоръчвам - Culpable de este amor, Mujeres Asesinas - поредица за жени убийци, Conflictos En Red - поредица за живота на хората в интернет. Този Хоакин Фуриел съм го гледала в Montecristo. Un amor, una venganza и в Don Juan y su bella dama, теленовели са. За съжаление не съм гледала нови аржентински продукции, тези са едни от последните, които гледах преди десетина години.

Благодаря, ама теленовели много не ми се гледат.

"Хипнотизаторът" можеш да видиш също, не е теленовела.

# 89
  • Вестерос
Не мога да я намеря 4-та серия и това е. Unamused

Общи условия

Активация на акаунт