LGBTQ+ тийнейджъри

• 39 240
  • 542
  •   1
Отговори
# 165
Защото Фея Кръстница звучи прекалено християнско:)
По-лошо- езическо-християнско, микс от фалоцентристки религии.  Mr. Green

# 166
Никакъв фалоцентризъм, само Кали-ма Шакти-де...

# 167
Вероятно просто отдавна не е влизала и покрай тези ГДПР-съгласия е решила да започне начисто. Не е единствената.

# 168
  • Куциндрел
Видях най-накрая снимките на веган котките. Май им дава специална веган храна от консерви. Надявам се тя да е обогатена с нужните за един хищник вещества. Малко дръгливи ми се видят животните... един Лео имаше плешив корем.
Това щот цял живот все котки гледам, та мога да преценя кога една котка е недохранена или изглежда болна.
Що тормозят хищниците тез вегани? В Америка нали имат животинска полиция?
Като иска веган животно да си вземе морско свинче. Crossing Arms

# 169
Абе, тая работа започва да прилича на феминизма - едно време идеята е за равни права, сега идеята е, че жените са над мъжете, а тия, вторите, са някаква комбинация между шопари и примати.
И тука така, ако не одобряваш демонстрации, си нетолерантен задръстеняк.

А Феята беше готина, лично аз я харесвах именно заради това, че не натрапваше идеите си. Сега Донев ми се вижда нормален.

# 170
  • София - Рим и обратно
Фея, ти ли си? Ама тя съвсем изпердашила, душата...  Ужас.

# 171
Преди години Феята гледаше едно много красиво куче. Ако не се лъжа се казваше Беро. Хранеше го със сурово месо и между другото даваше много ценни и полезни съвети за храненето и дресировката на кучета. По онова време много я харесвах. След това изведнъж мъжът и разви алергия към кучето и се наложи да му търсят (на кучето) нови стопани. Интересното е, че алергията на мъжа и началото на нейния ню веган период подозрително съвпадат. Личното ми мнение е, че гледането на куче и веган-идеите за никакво насилие над животни, включително и домашното им отглеждане, не вървят заедно. И заради това явно се е наложило кучето да отиде при нови стопани.
И поради това ми е много интересно как двете котки се вписват към алергията на мъжа?

# 172
Иначе темата е интересна. Въпросът е може ли толкова малко дете да заяви различна сексуалност. И той е актуален в държава като нашата напоследък, в по-развитите общества може и да е попрезрял. Децата се занимават с това. Правят си тестове в нета Какъв  е твоят вид сексуалност. Внучката на една моя колега заявила на майка си, че е  едикаквосисексуална, забравих думата в момента, но след справка в тийнфорум се оказа, че означава да си привлечен от мъже с нежни, женствени черти.

Предполагам, че детето от темата просто е обявило нещо, или пък наистина има  романтични чувства към някое момиче. Не е чудо невиждано. Ако майката не го вее като знаме всичко си е нормално за възрастта и като му дойде времето ще се разбере - като във вица. Simple Smile

# 173
Въпросът е може ли толкова малко дете да заяви различна сексуалност.
Интересно, че има един такъв правен термин "възраст за сексуално съгласие" ("age of consent" за по-напредналите потребителки на форума), който е въведен, за да пази децата от сексуални посегателства. Счита се, че под тази възраст децата не са в състояние да разбират, поемат отговорност и да отговарят сами за своята сексуалност, затова законът ги пази и държи настрана от секса изобщо. Дори и от доброволния и по желание. В България, като по-циганска държава, възрастта за сексуално съгласие, е 14 години, но в САЩ например е 16, мда.

# 174
Това е интересен аргумент. Но става дума за съгласие за сексуални действия, не за ходене на клуб. Не знам какво си представяте всъщност, че се случва толкова там. В най-общи линии, седянка. Но според мен, не е необходимо, нито от някакво първостепенно значение точно в момента.

# 175
Не мисля, че детето прави нещо. Казвам го във връзка с дефинирането на сексуалност на 11. Според мен възрастните около това дете бъркат, като го окуражават, че е напълно в позицията да заявява своята сексуалност като нещо, което е плод на осъзнато решение.

# 176
Е, човешката сексуалност се дефинира и формира далеч преди 11 годишната възраст, както биологично, така и социално. Но просто не е абсолютно статична.
За мен проблематичното с клубът е прекаленото наблягане на някакъв вид маргинализиран, особен статус. Обратното на нормализиране, де факто.
За 11 годишно момиче има много ключови начини да гради самооценка и самочувствие, които да поставят основа на добър живот, и подобен клуб не мисля, че е сред приоритетите къде да се насочва ценна енергия и време.

# 177
  • Торонто
Напълно обяснимо е защо не пише повече Фея, дори не знам защо си го е причинила да пише за това в български форум.
Аз също живея зад океана, общувам с хомосексуални хора доста по-често отколкото ако бях в БГ. С един такъв колега съм много близка.

Всички са единодушни, че са знаели от ранна детска възраст за наклонностите си. Без да им е хрумвала мисъл за секс, връзки и пр.
Просто тези неща се усещат, може би на подсъзнателно ниво.

Това, че тези хора нямат други интереси, както се писа по горе е безумно твърдение Simple Smile Особено пък в посочените области имат много интереси.
Или пък че неяденето на месо уврежда мозъка : ))). Има толкова хора вегетарианци по този свят, огледайте се дали са с увредени мозъци.
(за протокола нито съм такава, нито вероятно някога ще бъда).
Иначе аз също смятам, че е рано за клубове и паради. Ще му дойде времето и на това,  малка е още за такива ангажименти според мен.

# 178
96 нови отговора. Дори не съм ги прочела още, а вече знам какви са вероятно 99% от тях...

Дали случайно не правиш разлика между романтично и сексуално?

Ако искаше взаимопомощ, щеше да обмениш инфо и опит с мен.

Как мислиш, дали майка на две деца е в състояние да прави разлика между романтично и сексуално?

Хетеро влюбванията на възраст 11-12 години дали задължително са съпътствани от желание за секс или са просто романтични? И въпреки това подрастващите са наясно, че изпитват влечение към противоположния пол. Това ти се струва приемливо и нормално. Другото - не.

Дали хетеро влюбванията в тези години изключват обръщане на внимание на появяващите се вторични полови белези?

Твоето желание не е да помогнеш, а да ми “нашокаш ряпата”. Очевидно е от тона и отношението ти, което е априори негативно спрямо мен, защото съм веган. При положение, че всяка твоя публикация в темата е изпълнена с агресия, как мислиш, дали бих била готова да науча нещо от теб?

# 179
О, Фея, защо така предубедено? Не си чела отговорите, но знаеш какви са. Изключително unbiased подход, мдам. Жалко, че това не съвпада с имиджа на openminded личност, който се опитваш да изградиш. Интересно, защо си правиш труда да ни питаш, като си сигурна, че целта е да ти нашокаме репата?

Аз имам конкретен отговор на конкретен твой въпрос. Толкова ли се тесногръда, че ще пренебрегнеш отговора, защото идва от човек, чийто възгледи не съвпадат с твоите? Явно, толкова, че и повече.

Ти ме попита дали съм се влюбвала на 11. Отговорих ти. Защо ми губиш времето с въпросите си, след като предварително ще отхвърлиш отговора какъвто и да е той заради personality bias?

Общи условия

Активация на акаунт