Какъв крем за лице използвате? – Тема 12

• 85 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Откак увеличих мазнотиите в диетата, кожата ми не е така суха. Grinning
Иначе съм напълно съгласна с мненията, че цената не определя колко хубав е кремът и обикновено скъпите маркови кремове не са по-добри от простите. Аз съм най-доволна от евтини кремове със семпъл състав.

# 631
Козметиката все пак не е само анти ейдж и не е само за хидратиране- за мен има ефект. И в моя случай е факт, че има продукти от 200лв, които не дублират като ефект такива от 10лв. Моята кожа се изчисти, не е толкова неравна и намирам, че някои серуми и кремове под грим вършат чудеса, за да изглеждат по-незабележими бръчките. Но за нас, нецелунатите от бога на вечната младост и подминали генната лотария с бръчки на 32, филърите и ботокса-в комбинация с подходяща грижа за кожата вършат чудеса. Изцяло съм съгласна с мнението, че сънят и липсата на вода прецакват нещата. Откакто родих и забравих що е то поне 6 часов непрекъснат сън, научих имената на дерматолозите и съставките на кремчетата. И аз преди се мажех с Микса или най-често с нищо и бях доволна Simple Smile

# 632
  • София
Аз спя по много и пия много вода още от дете, че имах проблеми с бъбреците. При мен проблемът е в сладкото - обичам много шоколад и тестени сладкиши, съответно прекаля ли 2-3 седмици подред и веднага се отразява на лицето ми. Кожата ми става кофти, по-суха, пъпки разни се появяват, абе гадна работа. Спра ли сладкото за месец-два, всичко светва като крушка. Пуста лакомия обаче..

# 633
  • Варна
Трябваше това да си пожелая в полунощ - да спра сладкото, при все, че просто не вярвам някога да се случи. Снощи бърках по никое време лешников тахан и мед, за да не търся шоколад поне, въпреки че и тази комбинация надали е чак толкова полезна.
Цигарите отказах без никакви грижи, тук се чувствам безсилна.

# 634
Аз и захарта отказах. Вече месец съм без и не ми липсва изобщо, но отрязах всичко захарно и въглехидратно.  Whistling

# 635
A сегa дaли темaтa ще може отново дa потече в обичaйното си русло. След кaчественaтa дискусия и изводa, че кремовете сa поредните хвърлени нa вятърa пaри, некa отново се върнем нa темaтa коя кaкъв използвa, поне дa знaем според кремa коя колко пaри хвърля, не зa друго. Wink

# 636
Ако 3 поредни дни изям по една вафла на третия вечерта задължително ми цъфва голяма червена пъпка по лицето.Гледам да хапвам сладко само, когато вече много ми се хапва и то колкото да не е без хич. Нещо с глутена ли, с хормоните ли...Тази есен-зима си карам на обикновени кремчета Биофреш и Ревюел и съм много доволна. Действието им е идентично при мен като на Нукс, например. Най-важно е, че не ми запушват порите- пак си ги имам разширените пори, но  се грижа да са чисти и  сякаш омазняването е по-контролируемо.Това за сега ми е достатъчно.

Забелязала съм, е ако допусна запушване и оксидация на себума в порите с каквото и да се намажа кожата ми изглежда зле - сивкава,вяла... Ако обаче редовно си почиствам добре лицето = мицелар. вода, освежаваща вода, маслено измиване, хидратация с мед и мляко от време на време и глинена маска редувам, дори и крем да не сложа лицето ми светва и изглежда добре.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 00:20 от Did-ko

# 637
  • София
Трябваше това да си пожелая в полунощ - да спра сладкото, при все, че просто не вярвам някога да се случи. Снощи бърках по никое време лешников тахан и мед, за да не търся шоколад поне, въпреки че и тази комбинация надали е чак толкова полезна.
Цигарите отказах без никакви грижи, тук се чувствам безсилна.
Пушех по кутия-кутия и половина на ден преди да забременея. Много тежък пушач бях, отрязах ги от раз. Сега паля 1-2 на месец, останалото време дори не се сещам за цигари. Обаче сладкото..ужаст. Отказвам го от години - изкарвам по 2-3 месеца без сладкиши и торти, после пак започвам и се въртя в кръг. Мислех, че цигарите са кофти-към-невъзможни за отказване. Нищо подобно. Сладкото за мен е в пъти по-пристрастяващо.

# 638
  • Варна
Джаста Праста, да не спираш сладкото и ти? Иначе не виждам кое от дискусията ти се струва излишно.
Не мога да си представя нищо по-скучно и безполезно от редуващи се постове:

Shiseido Benefiance
Phytocode
Eucerin Urea
Биотен Колаген и т.н.

Поне веднъж в месеца дружно стигаме до прозрението, че най-важен е генът и се намесват сън, хранителен режим, навици, спорт. Голяма работа, егати, форумът е и с развлекателна цел, тип бърборене по женски, не статистическо проучване.

Таис, точно! Така се чувствам и аз Sad

# 639
Аз си ползвам едни и същи кремове, какво да пиша през ен брой страници едни и същи постове ли? Все пак темата не е отчетна или греша?
За протокола, ползвам Eucerin 5% urea с урея, Bepanthen Sensiderm и Aveeno oatmeal. И трите са евтини, без аромати и овлажняващи идеално засушената ми от трет кожа. Вече повече от година това са ми кремовете и не изпитвам никаква нужда да ги сменям.

# 640
  • София
И аз писах вече, че ползвам най-често кремовете и серумите на Алтея, доволна съм много. Напоследък обаче ми се струва, че взеха да си вдигат цените, което леко дразни.

Скоро свършвам серума и мисля да си взема този, не съм го пробвала досега:
https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8% … %D1%86%D0%B5.2897

# 641
  • Ловеч
Здравейте, момичета и за много години! Нека бръчките ни са само от усмивки и да се чувстваме щастливи, защото това винаги си личи и успява да прикрие несъвършенствата по лицето😊
Кремът ми е на привършване и все още съм в търсене на нов. Имате ли впечатления от Lierac Hidragenist? Май имаше алкохол в състава и се чудя 🤨

# 642
  • Бургас
Мисля,че на Палмърс имаше някакво олио за сваляне на грим и на Дъглас също,ще трябва да взема едно от тях да пробвам.Ако знаете и по-бюджетен вариант,моля споделете.
Леко почистващо олио за лице Avon True Nutra Effects
https://www.avon.bg/prodykt/40569/leko-pochistvashto-olio-za-lit … ue-nutra-effects/
Много благодаря!

# 643
  • Варна
Таис, на мен не ми харесва серумът на Unica, няма попиване. Но ако го  пробваш, сподели как ти се е сторил.

# 644
Здравейте, момичета и за много години! Нека бръчките ни са само от усмивки и да се чувстваме щастливи, защото това винаги си личи и успява да прикрие несъвършенствата по лицето😊
Кремът ми е на привършване и все още съм в търсене на нов. Имате ли впечатления от Lierac Hidragenist? Май имаше алкохол в състава и се чудя 🤨

На мен ми се отрази много зле този крем. Докато разбера, че е от него... излизаха ми огромни, червени пъпки. Не попива добре и има ужасен кир ефект

Общи условия

Активация на акаунт