Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 027
  • 815
  •   1
Отговори
# 390
Тези нови правила тази година и това разделение на два отбора съсипа формата според мен. Миналите издания на фермата бяха по-интересни.

# 391
Съгласна съм.. този сезон е доста слаб.. и с всеки изминал епизод все повече го доказват.

# 392
Еййй, как всички вкупом плюят по Радилена. Е хубаво де, излиза тя и какво? Започва дружното плюене срещу другиго. Всякаква може да е Радка, но си се пребори юнашки. Пък ще ги видим тези другите, " по-качествените".  Аз лично този сезон не мога да си харесам фаворит и това е.

# 393
  • Варна
Щото като е с къса памет и не завърши успешно мисиите, после другите ще я анатемосат и така, щото умния пишел,пък простия помнел.

# 394
На мен пък този сезон ми харесва. И точно кастът е много добър, защото е много добра извадка на масовия човек в обществото ни в момента...

# 395
  • London
На мен пък този сезон ми харесва. И точно кастът е много добър, защото е много добра извадка на масовия човек в обществото ни в момента...

Масовия човек няма ли редовна работа? Аз оставам с впечатление, че повечето там нямат.

# 396
  • Другата България
Нещо и мен този сезон не може да ме "грабне". И аз нямам изразен фаворит, то и има още време всъщност, ама все пак.. newsm78

# 397
И мен не ме грабва, Нури ми е антипатичен от началото, снощи съвсем се доказа, но ме е яд, че Лили така сляпо му вярва, жалко, защото нея я харесвам.

# 398
  • Mediterraneo
Имам чувството, че с всеки изминал сезон форматът снижава качеството си, зрителите намаляват, интересът не е искрен. Опосумите си измислят правила в движение, режисират прекалено много участниците и в крайна сметка става манджа с грозде. Безвкусна.

# 399
Цитат
Тогава какъв е смисъла да се избира фермер на седмицата?Би трябвало да поеме отговорност-няма как да нареждаш кой какво да прави,да можеш да избираш ратаи и дуелист,а да не носиш  никаква отговорност и да няма негативи за теб. Да я пратят нея на дуел пак-защото не е запомнила даже задачите.А като си избраха Радка за фермер,да гладуват..Иначе как ще се научат,че за всеки грешен  избор се плаща и всеки си носи и последствията в резултат на  действията си?
Много,много точно !

# 400
  • Другата България
Имам чувството, че с всеки изминал сезон форматът снижава качеството си, зрителите намаляват, интересът не е искрен. Опосумите си измислят правила в движение, режисират прекалено много участниците и в крайна сметка става манджа с грозде. Безвкусна.
Точно такова чувство имам и аз.
Намесата, прекалената намеса е очеизвадна, някакви нови правила, противоречащи си с миналогодишните, измислени в 90-та секунда, излъчване на селски изпълнения и сеири...това отблъсква.
Не хейтя, но съм леко разочарована този сезон. Постоянно тръбят какъв наплив е имало от желаещи, ама каста в крайна сметка не е много качествен.

# 401

Масовия човек няма ли редовна работа? Аз оставам с впечатление, че повечето там нямат.

Имам предвид като характери, вътре са вкарали много разнородни хора. Ако си мислим, че живеем в свят на добри и смирени, кадърни и силно работливи хора (колкото и да ми се иска на мен), много се лъжем Wink

# 402
Е то от такива като господа продуцентите какво да очакваш, освен една голяма телевизионна повърня в каквото превърнаха това предаване! Mask
Кастинга беше под всякаква критика. Няма един сериозен кандидат от отбора на емигрантите, само разни образи с неразкрити наклонностти. Малки изключения прави Росица и Нури. Останалите тотал щета!
От отбора на тукашните, отново ни се навират в очите безпрецедентната простотия, комбинирана с алкохолен делириум и цигански изцепки. Като капак на това и пословичното вече мото "държавата на калинките" наистина придобива зловещ смисъл с избора на новия фермер. Отново малки изключения правят Дидо, Алекс и донякъде Георги.
Та така драги зрители (коментиращи), търпим ги тия открити телевизионни олигофрении и тайничко се надяваме да се намери поне малко възмездие, чрез намаляващата зрителска подкрепа на "Най-българското" риалити.
Аз като почитателка на подобни формати се моля най-накрая някой смелчага да направи подобен формат но изцяло онлайн и без намесата на мастити телелайн@ и тия продуцентчетата да се потапят там в техните ......

# 403
  • Калгари, Канада
Има и друга гледна точка, това е предаване, има си срокове и като им се прецакат цяла седмица задачите няма да могат да си направят снимачния материал да са готови за края. Като им е застрашено предаването ще дават записи не, ами даже и сами ще копат както се казва.

# 404
  • Буркина Фасо
Те записа не го ли пуснаха заради нас - зрителите, ако сме забравили, а не конкретно на Радка?

на нея са и пуснали записа преди месец. смяташ ли , че е заради нас ?

Общи условия

Активация на акаунт