Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 041
  • 815
  •   1
Отговори
# 420
  • London
Моят фаворит е втори сезон, след това 1

На мен пък ми беше най-неприятен този сезон...., защото само там спечели човек, който не харесвах особено. А и цялата идея с Михо и Стоян и враждите сякаш се чудя с днешна дата как съм ги гледала. На мен засега май 1 ми е фаворит и после 3. Ще видим 4 къде ще се нареди, много е рано още.

Роман голям айляк и имам усещане, че нарочно си прави оглушки.

Христина много ме напряга.

Росица, доста ме изненада с букета и закуската за Лилия.

Нина...хъм дали пък няма да избере Ваня? Пак заради ония щуротии с договорите.....и без друго е там само за пълнеж, нито я дават, нито нищо. Иначе според мен Нина може да бие Алекс.

Росица наистина сякаш понамали и бръчките и изражението и се подмлади.

# 421
  • Буркина Фасо
На Радилена й дават да изгледа записите?От къде на къде,никой досега не го е правил в 3 сезона,защо сега на тази кухавела й правят жестове?Каквото си разбрал - разбрал,каквото си записал - записал..нали било важно власта да е в тяхните ръце,това че куцо и сакато ще управлява не било от значение...
предишните фермери искали ли са да гледат записите ?

# 422
Грешка си беше избора Ралидена да участва във фермерския дуел и сега ще си носят последствията. Те не са отбор, това е видимо. Отбор са само, когато някой трябва да се прецака. Разбива се обаче и отбора на емигрантите. Роман, макар и да беше прав за лакирането, преигра прекалено много. Наистина много си почива това момиче, щом и двата отбора мрънкат срещу него. Ако продължава така, мисля че ще е следващия ратай и е много вероятно четвъртия дуел да е мъжки.
На мен каста ми допада. Трети сезон съм гледала малко и не му издържах. Втори сезон ми е фаворит. Първият сезон не го харесах толкова много.
Според мен същинското предаване започва след първия месец, след като отпадне пълнежа и останат по-малко дразнители. Много се надявам Нина, да извика на дуел Христина и това момиче да отпадне, но надали.

# 423
  • Вестерос
Tя Нина каза, че се чуди между Алекс и Ваня.

# 424
Според мене ще е Алекс.

# 425
Хм, и Дарина я мислеха за лесна плячка, а то се оказа скрита лимонка. Да не излезе сега и Алекс така? Все едно ми е кой с кого,но Нина не ми е симпатична и ако я опердашат, няма да ми липсва

# 426
Някой да сложи спойлер за развитието на дуела. Иска ми се Нина да победи, а ненормалничките Радилена и Христина да изчезват вече. Все по-симпатична ми става Роси.

# 427
И аз искам Нина да победи, симпатична ми е.

# 428
Някой да сложи спойлер за развитието на дуела. Иска ми се Нина да победи, а ненормалничките Радилена и Христина да изчезват вече. Все по-симпатична ми става Роси.
И на мен ми става все по симпатична Роси.
Двете откачалки не знам дали скоро ще си тръгнат.Според Иван и Андрей са уникални находки за формата.

# 429
Много беше мило от страна на Росица изненадата, която направи на Лили.
А относно двете гозби, от които Радка трябваше да избира.. ей само да не спечелят другите.. пак от "нашите да е победителя". Не ми харесва това.

# 430
  • London
И на мен ми се видя по-хубава чинията на Митко в случая. Някак по-местно беше, но то вече е въпрос на вкус де. Радка спокойно можеше да не коментира коя чиния на кой й се сторила, че е, ама тя май варен боб не държи и всичко й е на уста.

# 431
  • Вестерос
И мен ме подразни и от тъпотия си каза, че е разпознала и затова е избрала...

# 432
Много тъпо парче.

# 433
Става ми жал наистина за емигрантите, ако бях на мястото на Радилена бих си преотстъпил манджата за салата...

# 434
Става ми жал наистина за емигрантите, ако бях на мястото на Радилена бих си преотстъпил манджата за салата...

Точно това си мислех и аз..
Не съм много наясно, но отбора победител има ли право да сподели/отстъпи наградата с падналия отбор?

Общи условия

Активация на акаунт