Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 004
  • 815
  •   1
Отговори
# 495
Каква изненада Нина избра Ваня, другата седмица Дидо срещу Иво, че договорите им изтичат.
А тия двете, въобще не искам да ги коментирам. На ВИП Брадър го обърнаха, ама ония нямат стигане, до бой се докараха.

# 496
Щях да бъда за Нина на предстоящия дуел, ако беше избрала Христина. Но сега съм за Ваня, разбира се, Нина не ми харесва. Много глупави обяснения от Нина - Христина е много силна, тренирана, а Ваня не е, така ли? Sweat Smile

Радка... Ох, майко, тя не била длъжна да се умирисва в обора на овце/кози, щото била фермер на седмицата... Ма и тъпо, и нагло същество. Е, отиде да дои, ама... Много рано е осъзнал Дидо колко умно са гласували, не'ам думи...

Хубаво си попяха накрая, Жорко можел да пее, брей.

# 497
  • тук и там
Христина е адски неприятна. ..."Цър,цър…мишчице…"То бива дребна душица,ама чак пък  толкова..Тя е като събирателен образ някак-на всички отрицателни черти..Не знам защо изпитва тази вътрешна необходимост да унижи и обиди ,да "мачка",да предизвиква"....Щеше да е тъжно,ако не бяха потърпевши всички около нея.
Росица ми хареса..Какво се очакваше от нея иначе-да се остави един грубиян,циганин да я навиква и да и се прави на мъж.Цецо със нищо не ме изненадва до тук.Нагъл-като събратята си по етнос.Всъщност- той и Христина са ми най-неприятните във формата. Да го правят ратай Цецо и да си ходи,нали тъй каза..
Дидо е свестен , и му симпатизирам,но това че е такъв, някак си  беше ясно(поне за мен)от самото начало.
Аз съм за Нина.Реши ,ако ще излиза от играта-поне да е със достойнство.Според мен си беше чисто стратегическо решение.Ако загуби от Ваня,няма да се срамува-защото ще  е загубила не от кой да е, а от- доказал се професионален спортист,а тя самата не е такава.Ако спечели-от там нататък,едва ли някоя би я предизвикала скоро,защото ще е спечелила точно срещу човек със страхотна физическа подготовка.Та -както каза,дали сега или след две-три седмици.все ще се стигне до това..
Да,Жоро се оказа че може да пее!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 23:13 от Kaisia

# 498
  • London
Умен е спор няма, педант - също. Ама ми изглежда като ония нърдове в училище, където всичко знаят и могат и изкарат ли 5,70, а не 6,00 нервничат. За чувство за хумор дума да не става Grinning

На мен по-скоро той ми прилича на човек с диагноза - педантизъм, асоциалност, липса на хумор, затвореност, не обича да се набива на очи или общува. Ами....

# 499
Това с двата лагера и надпяването беше в повече. Че после да пляснат с ръце и да се прегърнат .. не искам да гледам скандали. Ако исках- имам дистанционно, ще сменя канала. На другата телевизия изобилства от такива глупости. Знам, че като да толкова хора няма как да е мирно и спокойно, но тая Христина е мега противна! Не се говори така, но то няма какво друго да се каже просто.

# 500
# 501
Георги и на мен започва да ми харесва с всеки следващ епизод.Хареса ми как мръсния мангал като чу за съд, се на*ра и повтаряше "Кога съм те заплашвал"...Не вярвам да се стигне чак до съд, но жалката му реакция ми допадна.

# 502
Георги е свясно момче, казах ви в началото. Тръгна  трудно и имаше лошия късмет да е първи фермер, но сега си показва хубавите черти. Аз така или иначе щях да съм за него поради лични причини, но се радвам, че се представя добре.
Христина е ужасна направо. Няма ли кой да ни отърве от присъствието й. Мъка е за понасяне с тези крясъци.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 01:10 от Malko_Slance

# 503
  • London
Но пак гледаше назидателно Росица що детето й не пишело на български. Какво била говорила пред него, ми нито има подобен опит, нито нищо. Тоест говори за неща, които не са му в личния опит обаче държи да си каже и най-много да намила по темата.

# 504
Е мене това си ме дразни в него от самото начало, този т.н. прекален "патриотизъм" и обвинение към емигрантите. Но като изключим това е точно момче. Надявам се като ги съберат отборите тези прехвърляния да приключат, но както всички виждаме, продуцентите с всички сили се стараят това да не се случи.

# 505
На мен винаги ми е забавно как българите в България плюят по семействата в чужбина,заради това,че децата им не пишат и четат на български.И парадокса тук е,че тяхните,които си живеят в средата и ходят в български училища са пълни неграмотници и не знаят елементарен правопис като класическото незнам и немога.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 03:20 от Adoralova

# 506
  • тук и там
И мен ме подразни това за децата които не пишели на български.По-голямата част,за да не кажа почти всички от децата на българи живеещи във чужбина знаят български-поне говоримо.Колкото до писането на български-там е друга работа.Повечето деца и във Бг,са се научили да пишат в училище,не във къщи и практикуват писането и четенето всеки ден във училище.Децата на българите ходят във местните училища-пишат и учат на друг език.Български говорят във къщи,а писането  и четенето на български -само в неделя( и то-ако посещават Бг училище) и в къщи-ако родителите решат че след училище,домашни и т.н-трябва да седнат и да учат със децата и български.Това е горе-долу,като да кажеш"Защо децата във БГ не говорят и пишат и на английски?".Ходят на уроци и извън класни занимания,но веднъж седмично и във свободното си време-точно както българчетата във чужбина учат български.Акцента е нормален за децата-усвояват български,само  и единствено слушайки и говорейки със родителите си.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 07:59 от Kaisia

# 507
Ееееее,ами не е едно и също. Единият език е майчин,другия е на средата. И изказването на опосумите относно склонността ни да се претопяваме в средата според мен е много вярно. Аз държа детето ми да е ограмотено и на български, не само на езика, който ползва в училище(не е български).

# 508
  • Някъде там
Не гледах епизода снощи.
Предпочетох да гледам Властелина на пръстените(за стотен път-никога не ми омръзва).
За децата и говора да се включа.  Амелия -племенничката ми, родена в Америка.Дете от смесен брак българин и американка Simple Smile знае  български език- говоримо и писмено. Говоримо си личи и се затруднява в изговора на някои думи, писмено почти не допуска грешки.
Зависи от родителите и какво искат и на какво държат.
От коментарите разбирам,че Георги се е подразнил.Много хора на негово място биха се подразнили и няма нищо осъдително в това.
Мен също би ме подразнило:)

# 509
Наваксвам с епизода... Тая Христина може ли да е толкова злобна??
Кка може да се държи така с Нури? Щом скочи на приятелката си, то тогава..

Общи условия

Активация на акаунт