Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 969
  • 815
  •   1
Отговори
# 570
Толкова да е безинтересно, че вече никой не пише в темата. А и самата аз правя сто неща докато го дават.

# 571
Почти не го гледам вече, толкова ми е скучно.

# 572
  • London
Абе тоя Роман така ли ми се струва или само държи един чувал с два пръста и чака само Калоян да рине с лопатата.Satisfied

# 573
И пак емигрантите са се справили по добре.
Трябваше Ники и Бети да дадат една кошница лично на емигрантите.

# 574
Аз Нина хем я харесвам като я гледам как се справя хем ми иде да я ошамаря като я слушам: да си остави Милко хубавата, добре палтена работа и да дойде тука.. къв че го чини тука? Щото тя чистела къщи - ами научи езика, квалифицирай се и си намери свястна работа за да си щастлива. Много инфантилни разсъждения праска.

# 575
  • London
А то това за прибирането може и за пред камерите да е. Много ме съмнява мъжа й да се прибере, тука съм ги слушала такива с години все ще се прибират, ама още тука си висят.

# 576
Тей като слушам Иван... Дуела в неделя ще е нещо нечовешко.  Grinning Според мен Нина ще победи Ваня много тежко/10-0/ и ще се покаже като един достоен кандидат за финала... Абе както Хриса беше казала, ще я отвее като куцо пиле домат Grinning Grinning Grinning Grinning

# 577
А, и друго.На Дидо пейката си беше много хубава, въпреки мрънкането и хилядите забележки на бащицата, многознайко Караньотов.

# 578
  • Другата България
Не пишете,  явно не е било интересно. 😊

# 579
Пак гледах с половин око заради малкото зверче. Но в един момент радка мрънка, че нищо не се прави, в следващия Христина мрънка, че ѝ чукат . Айде сега да се разберете.
Радка не разбрала инструкциите на Ники ама не е виновна тя, а тия , дето правиха мястото за кравата.
Бети как не им взе всички кошници не знам..

# 580
# 581
И аз като Бети щях да ги порежа с 3 кошници, само че третата щях да я дам на групата на емигрантите- ей тъй, да се усетят малко другите, че не може само с почесване. Цецо и Ивайло като свършиха с краварника повече нищо не пипнаха- и щооо?! Как да е.

# 582
Абе, страшна фермерка беше Радка, не ще и дума. И седна да обяснява на пет човека, че и тя е виновна за лошото изпълнение на задачите, ама и хората виновни... Ох... Да сложи ратаи, които хал хабер си нямат от доене, тя самата дали и колко може - също не е ясно, пък и не иска.., уникално просто. И изказването ѝ, че отбор емигранти ползвали повече материали, затова се били справили по-добре с ремонта на къщата, направо ме разби. Ми, ползвайте и вие, бе, някой спрял ли ви е, само глупости. Не може да признае, че от другия отбор се стараят повече хората, въпреки че са по-малко хора, по-добре работят.
А Хриса като стана да крещи на Нури, че кове рано на сабайле шкафчетата, нямам думи, баси наглото същество, искало да спи още малко. И Нури я глееда, какво да ѝ каже, съгласява се човекът. Ако беше някой нервак, щеше да я насмете, ама точно той няма да ѝ падне на нивото, видяхме, че не се поддава на тъпите ѝ опити за провокация.
Най-интересно от целия епизод за мене беше представянето на игрите за дуела и точкуването. Нина не пропусна да се възмути, че човек, останал в България (ах, нидЬей, то като не е емигрант, та знае повече по история, нали Joy ), слага две точки на алманаха, ха-ха, все едно в предишните сезони не слагаха масово по една точка на алманахо, налЕ. Joy
Тази година и аз проспивам голяма част от дейли епизодите, няма интересни участници, интересни са ми само дуелите, а съм голям фен на фермата, но доста затъпя, уви.

# 583
Нина ли е учител по история, тя даваше грешни отговори на игра в началото, много се превзема, да беше учила за артистка , а за Христина подозирам, че с този характер са я поступвали гаджета, за това имаше такава лекция към Митко, лично аз не и изтрайвам лигавите изяви, за мъж не знам

# 584
Обаче явно имат хора които проверяват животните след доене на фермерите.И добре че е така че иначе жалко за животинките.

Общи условия

Активация на акаунт