Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 942
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То е ясно че ни дават пълната среща на Ники с фермера, а само 10 минути за да видим какви са задачите. Няма как Ники да даде задачите и подробни инструкции за 10 м.
Самият той и каза после че и е обяснил.Ако не и е бил казал Радка щеше да спори, ама то и тя не знае какво и е и какво не и е казано.
Peace Само много се съмнявам, че Радка щеше да спори, тя не знае на кой свят се намира изобщо. Но пък със сигурност Ники ако беше пропуснал да го изясни това, нямаше да го изисква впоследствие.

# 661
  • Другата България
Абе яд ме е на Нина, за играта с моста. Crossing Arms
Иска ми се да поостане, ясно е, че ако се случи Хриса и Радка няма да я оставят още много, пак ще я избират за дуел, ама сега ми се иска да победи.
Ама знам, че няма. Дано да греша!

# 662
Аз пък съм оптимист и смятам, че има реален шанс да победи.  Grinning

# 663
Аз нямам симпатии към нито една от дуелистките. За Ваня съм само защото плачкането на Нина малко ми дотяга. А пък то ме навежда на мисли, че ако заколят животно, тя ще е първата оплакваща го. Joy Но за тези съмнения имам и друга причина - още първия ден, като отборът на тукашните спечели И вечеря, тя казваше на някого, че прасето изобщо не я блазни, а само пържените картофи, значи и хич не е по месото (което, разбира се, не значи задължително рев за животно). Simple Smile

# 664
Защо смятате,  че ако Нина не беше реагирала на играта с моста, Ваня щеше да й сложи повече точки? Ваня се оказа доста наблюдателна и напълно аргументирано сложи точките. Едва ли само реакцията на Нина й е помогнала. "Обичам" когато се подценяват хора само защото са тихи и по-обрани и не циврят  пред камерите.

# 665
Ензим, Нина е подходяща да реве за животното.Или тя или Лили ще са в тази светлина.Във всеки сезон има по един , двама такива.От жените само тези две ми пасват. Нещо не ми се връзва Хриса да ревне.
Пък може и Калоянчо да е .

# 666
  • Ямбол
И на мен ми е безразлично коя от двете ще си тръгне довечера. Нина преиграва доста. Как я търпи мъжът ѝ такава хленчеща, не знам.

# 667
  • Другата България
Защо смятате,  че ако Нина не беше реагирала на играта с моста, Ваня щеше да й сложи повече точки? Ваня се оказа доста наблюдателна и напълно аргументирано сложи точките. Едва ли само реакцията на Нина й е помогнала. "Обичам" когато се подценяват хора само защото са тихи и по-обрани и не циврят  пред камерите.
Просто така смятам. Поне на мен ми се струва по-лесна и малкокомпонентна от другите. А кой иска да му е трудно? Че ги нареди аргументирано - спор няма, и това ще ѝ донесе победата според мен на Ваня.

# 668
Дидо е вегетарианец, може той да ревне за закланото животно.  Mr. Green  Whistling
На мен и двете дуелистки са ми симпатични, така че няма да викам за никой. Малко повече обаче искам Нина да остане, защото отборът на емигрантите ми е по-на сърце.

# 669
Да, наистина и той е кандидат-оплаквач. Не че вярвам много-много мъж да ревне за такова нещо, макар и вегетарианец. А то и не се знае дали ще колят животни, де.

# 670
Ама те миналата година не рваха вегетарианците.
Други месоядни реваха драматично и не ядоха от Жорко и Емко.

# 671
Дидо мисля, че в началото каза, че е вегетарианец, но не му пречи да се яде месо и не драматизира от това(не помня точно думите му), но не останах с впечатление, че ще драматизира.

# 672
  • Буркина Фасо
То е ясно че ни дават пълната среща на Ники с фермера, а само 10 минути за да видим какви са задачите. Няма как Ники да даде задачите и подробни инструкции за 10 м.
не ни е ясно защото не дават изцяло пълната среща.
и инструкциите в никакъв случай не са 10 м (метра)  hahaha

# 673
Дидо мисля, че в началото каза, че е вегетарианец, но не му пречи да се яде месо и не драматизира от това(не помня точно думите му), но не останах с впечатление, че ще драматизира.
Точно.  Peace Няма да драматизира Дидо в никакъв случай, не се надявайте на него.  Laughing

# 674
Ама на Нинка и Лили може да се надявам, нали. Joy А, и на Калоянчо, да.
Огноб, що се заяждаш пасивно-агресивно сега, ясно е, че техническа грешка променя смисъла.

Общи условия

Активация на акаунт