Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 939
  • 815
  •   1
Отговори
# 675
  • London
Гледах промото, Нина бая ще се напъва, крещи, пищи....видях, че и 5 та битка ще има. Ваня ни мимика, ни жест по време на дуела от видяното. Много ми е странна, буквално спортно спокойствие демонстрира през целия сезон, то спорта не е за нерваци по принцип. И аз мисля, че умее да анализира противник добре, все пак е било част от работата й като спортист. Ако Нина победи ще е основно заради голямото й желание и воля, защото границите на възможностите ни ги поставя ума.

# 676
  • Буркина Фасо
Ама на Нинка и Лили може да се надявам, нали. Joy А, и на Калоянчо, да.
Огноб, що се заяждаш пасивно-агресивно сега, ясно е, че техническа грешка променя смисъла.
но може и да не е тех.грешка  Laughing  знае ли се  newsm78

# 677
Ама на Нинка и Лили може да се надявам, нали. Joy А, и на Калоянчо, да.
Огноб, що се заяждаш пасивно-агресивно сега, ясно е, че техническа грешка променя смисъла.
но може и да не е тех.грешка  Laughing  знае ли се  newsm78
Не се знае Бонго, нищо не се знае.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Оф, пошегувах се за Дидо, очевидно не много успешно.  Simple Smile
Много ми е симпатичен още от Стар Академи.

# 679
Разбрах, че се шегуваш. Simple Smile
На мене във Ваня ми харесва вечната ѝ усмивка, иначе почти не съм я чула да говори. И точно усмивката е причината да съм за нея довечера, има положително излъчване, поне аз така я усещам.

# 680
  • Буркина Фасо
с тая усмихната физиономия на мен ми прилича като на неадекватен човек незнаещ къде се намира и за какво иде реч. Laughing

Скрит текст:
шега на гол задник си е живо ...
[/color]

# 681
  • London
На мен пък ми изглежда много сериозна Ваня.

# 682
с тая усмихната физиономия на мен ми прилича като на неадекватен човек незнаещ къде се намира и за какво иде реч. Laughing

Скрит текст:
шега на гол задник си е живо ...
[/color]
Начинът, по който си подреди точките за игрите, мисля, те опровергава напълно, съвсем си е в час. Simple Smile

# 683
  • Буркина Фасо

Начинът, по който си подреди точките за игрите, мисля, те опровергава напълно, съвсем си е в час. Simple Smile
не бе ... като я гледаш такава хилеща се без да има повод за хилене ми навява мисълта , че не е на този свят.
иначе погледнато според теб може добре да си е подредила игрите , но да е случайно. както случайно слабачката фермерка се изкачи до фермер. Laughing

# 684
Аз Па харесвам усмихнати хора, Па. Stuck Out Tongue

# 685
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз харесвам усмихнати хора, но усмивката на Ваня е наистина странна - една такава замръзнала, статична, изкуствена сякаш...

# 686
  • Буркина Фасо
И аз харесвам усмихнати хора, но усмивката на Ваня е наистина странна - една такава замръзнала, статична, изкуствена сякаш...
с една дума неадекватна.  кажи И го на оная над теб  hahaha

# 687
Точно, изглежда ми от типа хора, които винаги се усмихват, за да прикрият истинските си реакции. Овладяна и обрана е, но малко прекалено прикрита ми идва. Затова и предпочитам Нина, дори и по- емоционална от необходимото, поне е по- открита в реакциите и мнението си.

# 688
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
с една дума неадекватна.  кажи И го на оная над теб  hahaha
E, не, не знам дали е неадекватна, нищо не сме видели от нея. Просто засега само усмивката прави впечатление, очевидно различно на всеки.  Grinning За мен е като заучена - безсъдържателна, куха, нищо незначеща - вижда камерата - лепва усмивката. Не я виждам в очите й, само устните се усмихват.

# 689

Точно, изглежда ми от типа хора, които винаги се усмихват, за да прикрият истинските си реакции.
Това - да, но неадекватна - не. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт