Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 936
  • 815
  •   1
Отговори
# 690
  • London
Ваня, просто си има самочувствие и отделно се съобразява, защото все пак има някакъв имидж навън, не върви да влезе и да се изложи. Оттам навярно и три пъти мисли преди да каже нещо.

# 691
Ваня, просто си има самочувствие и отделно се съобразява, защото все пак има някакъв имидж навън, не върви да влезе и да се изложи. Оттам навярно и три пъти мисли преди да каже нещо.
Абсолютно е така, но пък и никаква емоция да не покажеш.
Не го разбирам.Точно като робот ми е.
За Нина съм, не че ми е любимка, но повече я харесвам от Ваня, а и емигрантите са по малко .Време е и тукашните да намалеят.

# 692
  • Другата България
Аз изненада довечера не очаквам, мисля, че Нина ако отпадне отново ще посочи Нури, Ваня ще е победител от дуела /евентуално/, и как ще се определи третия кандидат за фермер? Thinking

# 693
А ако все пак отпадне Ваня, кого ли би посочила за кандидат-фермер?
За третия кандидат не са много ясни нещата - кой и по какви съображения ще го избира..

# 694
  • Другата България
Изобщо не се наемам да прогнозирам кой би посочила Ваня евентуално, тя е толкова....затворена, мълчалива, не съм видяла с никой да си общува повече от нормално, та за нея трудно бих дала прогноза.
Ясно, за третия кандидат пак поредно недомислие опосумско ще да е. Аз питах да не би да са казали и да съм пропуснала.

# 695
Да чакаме пак "писмо от Данчо" освен. Joy

# 696
  • Другата България
 Laughing Да си е написал по едно за всеки понеделник до края ли?

# 697
Може пък игра някаква да има за да се определи третия кандидат фермер.
Ваня може да посочи Караньотов, като бивш спортист.
Или Дидо

# 698
Игра е хубава идея. Или пък гласуване? Щото хич не ми се вписва И и А да кажат "избираме тоя" , ама де да ги знам.

# 699
  • София
Laughing Да си е написал по едно за всеки понеделник до края ли?

Ти представяш ли си?  hahaha

И според мен би посочила Ивайло.

# 700
  • Буркина Фасо
знаеш ли само колко много известни и с имидж са влизали в подобни формати и са се излагали като кифли ? Ваня видимо не е от тях , но и видимо доста се различава от тях .... с нищо неразбиращ поглед  Laughing

Игра е хубава идея. Или пък гласуване? Щото хич не ми се вписва И и А да кажат "избираме тоя" , ама де да ги знам.
а защо трябва да са трима фермери? няма ли да ги обединяват вече участниците ?

# 701
Само на тебе ти се струва неразбиращ, ще видиш довечера колко разбиращо ще гледа, като победи. Stuck Out Tongue Winking Eye
А май следващата седмица ще е Съединението, не тази, която идва.

# 702
  • Буркина Фасо
Само на тебе ти се струва неразбиращ, ще видиш довечера колко разбиращо ще гледа, като победи. Stuck Out Tongue Winking Eye
А май следващата седмица ще е Съединението, не тази, която идва.
пак така ще гледа дори и да победи. Laughing

# 703
  • София
И на мен ми се струва, че погледът на Ваня е "никога нищо не разбрала". Безлична ми е и в дуела съм за Нина, просто защото на онези тукашни пуйки още повече ще им порастне работата иначе.

# 704
  • Варна
И на мен ми се струва, че погледът на Ваня е "никога нищо не разбрала". Безлична ми е и в дуела съм за Нина, просто защото на онези тукашни пуйки още повече ще им порастне работата иначе.
Подкрепям те с две ръце и два крака.

Общи условия

Активация на акаунт