VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 501
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 850
И аз точно потърсих интервюта, а попадам на други неща: http://www.---/567677/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B8 … %B8-%D0%BC%D0%B0/
Дали е фалшива новина?

Това е някакво много жълто издание струва ми се
не вярвам

# 2 851
Еехее,къде е Лорчето,къде е Миричка. Не я харесвам като човек Мира,но моето мнение е ,че изглежда много по-секси и женствена от Лора.

# 2 852
И аз точно потърсих интервюта, а попадам на други неща: http://www.---/567677/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B8 … %B8-%D0%BC%D0%B0/
Дали е фалшива новина?

Това е някакво много жълто издание струва ми се
не вярвам
Възможно е да е измислица. Звучи много странно и невероятно.

# 2 853
Дали е фалшива новина?

Сайта не ми се отваря - може ли да копнете текста, за да му метна едно око Hands Pray

# 2 854
Скрит текст:
Разкошният им селски дом с голям двор им бил подарен от бизнесмен безвъзмездно. Стоян Христов, който е мастит производител на розово масло бил благодетел на актьора. Дори лично финансирал филма „Роза Дамасцена”. В който Плачков бе в главната роля.

Богаташът бил силно разгневен на решението Веселин да влезе в БИГ Брадър и буквално го натирил  от имота барабар с бременната му любима Мариана, която била в деветия месец  и двете им дъщери.
Скандалът бил чутовен и думите, които си разменили двамата мъже били страшни и далеч от всякакво благоприличие. Заради сеирджийското шоу Плачков и семейството му останали без къща, кола и заплата. Която Христов бил обещал на актьора ако се грижи за етнографския му комплекс и да го рекламира в светските среди.

Бизнесменът и Веселин си станали близки около снимките на филма „Роза Дамасцена”. Най-напред актьорът получил в дар от своя спонсор лъскав джип КИА. Който след скандала му бил отнет.

Но най-големите им неуредици обаче се случили заради децата им. Двете им момиченца от предишни бракове трябвало да учат в Казанлък. Но след скандала те трябвало да се върнат в старите си училища.

Певицата, която роди скоро не спирала да плаче заради създалата се ситуация. Софийският й апартамент бил прекалено малък да побере голямото семейство. Надявала се когато Веско напусне риалити формата с хонорара да им осигури по-голям и удобен дом, предават от retro.bg.
Това е текстът на статията. Сега и на мен не ми се отваря - да не би форумът да има някаква защита срещу този сайт?

# 2 855
Скрит текст:
Разкошният им селски дом с голям двор им бил подарен от бизнесмен безвъзмездно. Стоян Христов, който е мастит производител на розово масло бил благодетел на актьора. Дори лично финансирал филма „Роза Дамасцена”. В който Плачков бе в главната роля.

Богаташът бил силно разгневен на решението Веселин да влезе в БИГ Брадър и буквално го натирил  от имота барабар с бременната му любима Мариана, която била в деветия месец  и двете им дъщери.
Скандалът бил чутовен и думите, които си разменили двамата мъже били страшни и далеч от всякакво благоприличие. Заради сеирджийското шоу Плачков и семейството му останали без къща, кола и заплата. Която Христов бил обещал на актьора ако се грижи за етнографския му комплекс и да го рекламира в светските среди.

Бизнесменът и Веселин си станали близки около снимките на филма „Роза Дамасцена”. Най-напред актьорът получил в дар от своя спонсор лъскав джип КИА. Който след скандала му бил отнет.

Но най-големите им неуредици обаче се случили заради децата им. Двете им момиченца от предишни бракове трябвало да учат в Казанлък. Но след скандала те трябвало да се върнат в старите си училища.

Певицата, която роди скоро не спирала да плаче заради създалата се ситуация. Софийският й апартамент бил прекалено малък да побере голямото семейство. Надявала се когато Веско напусне риалити формата с хонорара да им осигури по-голям и удобен дом, предават от retro.bg.
Това е текстът на статията. Сега и на мен не ми се отваря - да не би форумът да има някаква защита срещу този сайт?
Като му гледам непоследователното поведение в къщата, може би има истина в това, ами да е мислил..

# 2 856
В "На кафе" няма ли да идват изгонените/напусналите от ВБ?

Ами то няма. Нора баща и я изкара насила за косата от медийното пространство. Яна излезе да си гледа децата. Ванко не става за показване по Нова. Другите са още вътре.
Има ли изобщо някой напуснал, който да е гостувал при Гала?

# 2 857
Не, трима са болни, а Нора е обидена))

# 2 858
Нали уж Весови бяха комшии на Кулагин, какъв Казанлък newsm78

# 2 859
Те наистина се бяха преместили в Южна България - Мариана има няколко тв интервюта по темата. Лятото даже развеждаше една журналистка из нещо като тематичен  парк (посветен на розовото масло), който им бил почти в двора. Хвалеше се, че се е преместила завинаги от София и на дъщеря й не й липсвал градския живот.
Вярно, че щом са в апартамент, може и да е истина тази история...

# 2 860
Нали уж Весови бяха комшии на Кулагин, какъв Казанлък newsm78
Доскоро обясняваха, че си взели "къща на село" и щели там да живеят в идилия, далеч от градската суета... имаше даже някакви репортажи, не помня в кое предаване (Търси се ли да беше, На кафе ли...) А това, което показва не е ли Дамасцена в Скобелево, там бяха и за Черешката...
Но наскоро я видях Марияна тук, явно и аз съм им съседка, пазарИм си прах за пране от един и същ магазин, та може би са решили все пак да си седят в София, де да знам.
- - -
Стефан не е казал, че не иска деца ОТ Гала, а че не харесва деца по принцип и не иска никакви/повече деца, това са коренно различни неща и не виждам проблем в нежеланието му и това, че ѝ го е споделил, предполагам навреме, че тя да си вземе решението. Има и такива хора, по-добре да няма като не ще.
И за брака го разбирам, но мисля, че Гала много би се изкефила да се ожени с рокля и романтични розички и къдрички по дизайн на нейната дружка Халваджиянова, поне половин тв сезон може да разискват сватбени теми, после снимки и видео от събитието, чудо ще е просто. Нали Кремена и Магърдич и те се жениха повторно наскоро, таман Гала и Стефан да не изостават.

# 2 861
Голям мор в тази къща. Изпонатръшкаха се половината Grinning

# 2 862
но мисля, че Гала много би се изкефила да се ожени с рокля и романтични розички и къдрички по дизайн на нейната дружка Халваджиянова, поне половин тв сезон може да разискват сватбени теми, после снимки и видео от събитието, чудо ще е просто. Нали Кремена и Магърдич и те се жениха повторно наскоро, таман Гала и Стефан да не изостават.
Или с дъщеря си да направят двойна сватба, ако не се лъжа Мари се казваше. Mr. Green

Голям мор в тази къща. Изпонатръшкаха се половината Grinning
Не. Те са психично болни, а Ванко не е  болен, по смисъла на истински болен.

# 2 863
  • София
Не знам дали е пускана тази снимка, Мекичко преди анаболите:
Скрит текст:

Момичето му е сестра.

# 2 864
  • София
Малеййй, сладурче Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт