VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 339
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 225
Тъкмо се чудех дали пък не чувам гласове. JoyJoyJoy 
Но това е моя интерпретация все пак, ще видим, когато ни покажат. Тя може и нещо за на Ричи мекиците да е казала, а аз, любов, че любов...

И на мен ми направи впечатлетие речта на Божка с влизането. 

# 3 226
Тя Ани Владимирова си е готина. Но този сезон за мен е супер скучен и отегчителен.

# 3 227
  • Някъде в Матрицата
Гледах ги днес, на пресекулки, но да речем, хванах някои основни моменти.
По логиката на Петкан: щом Божка е длъжна да готви, а Ричката да ги тренира, то тогава, ако бяха в един сезон с Еделвайс, тя с каква функция трябваше да се заеме? М?
Малко се разочаровах, че вместо да чуя какво им рече Божка на влизане, слушах Сашкиния фалцет, а понеделник е далече. 😂😂😂 Исках да погледам малко увиснали чененца (Диона, Пепа, Петкан). Надявам се, че по време на "живото" ще придобием представа накъде са тръгнали нещата. 😉😁

# 3 228
  • Варна
Ох, Куку-лагин вече не е в общата къща, а не излиза от устата на хората! Аман! Все неговото име се споменава... Нормални били... Не! Всички сме откачени по своему, те не правят изключение.
Съгласна съм. Много скучен сезон! Sleeping

# 3 229
  • Брюксел / София
Включване от Марс и няколко котки:
https://vchas.live/403626/

# 3 230
  • Варна
Поведението на Петко обяснява посърналия вид на Яна.
  Ганьото Петкан да си заминава в понеделник!

# 3 231
  • Испания
Включване от Марс и няколко котки:
https://vchas.live/403626/

При това изключително неграмотно /като започнеш със заглавието, та стигнеш до края на излиянията на готвача/. Кой тръгнал да размахва пръст!

# 3 232
  • Някъде в Матрицата
Може да е неграмотно, но котките не са забравени. 😂😂😂

# 3 233
  • София
Петко ще излезе в понеделник, много му станаха черните точки. Докато Яна беше в къщата поне не ръсеше такива глупости. Сега се отпусна и започна да се прави на мъж. Казах ви аз, че до първия запой пазят поведение и после всичко ще си покажат без бой даже. 😩

Слаб сезон, слаб. Няма дами, няма чанти и топки няма... сал един кренвирш ни останА.

# 3 234
Нещо тоя Петко, не ме кефи.
След това му изказване, че само жената трябвало да чисти, да готви и да пуска пералня, иначе за к'во била, а той к' во? само да си рови в гащите

# 3 235
Meжду другото Диона гримира ужасно Розмари.

# 3 236
Толкова ли не можаха да вкарат Нора на мястото на Весо?Все пак тя беше с най-належаща нужда от професионална помощ.

# 3 237
  • Испания
"Ексклузивно включване от къщата на ББ". И какво му е ексклузивното, като е редовно включване вече?

# 3 238
  • София
Мира е била на работа днес?!

# 3 239
  • Испания
Явно не е пряко включването.

Общи условия

Активация на акаунт