VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 381
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 600
Изобщо не схвана мисълта ми, но няма да влизам в подробности.

# 3 601
Много добре ти разбрах мисълта, защото такава липсва, а дъвчеш клишета, които сама не можеш да обясниш като те питат. Явно си от жените, които си мислят, че женена ли си за богат значи е по сметка и си меркантилна. Логиката е по-различна, ама ми се струва, че не си дорасла да я схванеш.

# 3 602
  • Испания
Темата е за обсъждане на формата, а не на пишещите в темата.

# 3 603
Това с Наско и Мира реално ли е? Аз все си мислех, че е някаква мисия, дадена на Наско, защото е мълчалив и заради миналото му? А и започна точно по времето на Окото на зрителя?

# 3 604
Какво е започнало между тях? Аз нищо особено не виждам.

# 3 605
Това с Наско и Мира реално ли е? Аз все си мислех, че е някаква мисия, дадена на Наско, защото е мълчалив и заради миналото му? А и започна точно по времето на Окото на зрителя?

Реално е

# 3 606
И на мен това ми направи впечатление.
Както си седеше на диванчето, ни в клин, ни в ръкав се присламчи до нея и започна да дрънка щуротии.
Или е мисия, или е много прост.

# 3 607
Според мен, я харесва съвсем сериозно - иначе нямаше да я защитава по време на номинациите. Дали ще се получи нещо, зависи от нея.

# 3 608
  • Варна

Реално е
На мен ми е малко неудобно да ги гледам .Разликата межу тях е 25 години,Мира може да му бъде майка

# 3 609
Разликата м-у него и Мария Илиева не е ли почти същата?

# 3 610
  • Варна
Там е 20 год,което горе-долу е същата работа

# 3 611
  • София
Където 20 години там и 25.
Наско да не си мисли, че ще е като френският президент Joy

# 3 612
Тотално скучни и безинтересни са и двамата, дано не ни занимават прекалено много с тях. Селски момък и кахърна меланхоличка.

# 3 613
Той майка има ли, да не е такъв синдром, как се казваше... Да търси майката в гаджетата си. Рових за инфо, но нищо не намерих.

# 3 614
  • София
Той майка има ли, да не е такъв синдром, как се казваше... Да търси майката в гаджетата си. Рових за инфо, но нищо не намерих.
Едипов комплекс.

Общи условия

Активация на акаунт