VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 857
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 480
  • 221B Baker Street
Ама какъв психопат бил Кулагин... Хора, вие изобщо наясно ли сте какво е психопат?!

# 481
  • Испания
Евала на Кулагин, навря ги всички от където са дошли.

Върна им жеста.

# 482
ВИП брадър - предаването, където зрителите са по-ВИП от виповете... Хахаха.

Някой го беше написал някъде назад по страниците, че човек се чувства по-ВИП, като ги гледа тези простаци и лицемери масово.

# 483
Тоя бой ще да е някоя бутафория, след като тоооолкова дълго го мисли Биги, не чакай със затаен дъх Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
  • София
Папиту напъна една психологическа мисЛа...ам ней пузнал,кой да анализира. Мда
Аз пък се питам, Папи какво ли е преживял в детството си, че се докарва така... Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали скоро Евгени Минчев няма да се завърти около него... Joy

# 485
И аз, чакам и Ричи да приказва, дано скоро дадат, че заспивам...

# 486
Кулагин ми хареса - пълно самообладание, равен тон, бавен говор - скъса нервите на всички. Не мисля, че някой друг би издържал на подобни провокации.
Папииии,  ох любимецо мой, как можа да се изложиш с тази прическа - все едно те е ударил тока, докато си си сушил косата. Потрес. Но все още си ми любимец шЪ знаЙш

# 487
Обзалагам се, че на Весето нервичките пак са поддали, и е набил Кулагин Mr. Green
Кулагин ще ме разочарова, ако е посегнал пръв, възлагам му големи надежди.

# 488
Ама какъв психопат бил Кулагин... Хора, вие изобщо наясно ли сте какво е психопат?!

Да.
А ти знаеш ли какво е, или просто да си на контра?

# 489
Веднага Плачков марш да си дундурка бебето и ако може повече никога да не го виждам!Сигурна съм,че е ударил Кулагин!

# 490
  • 221B Baker Street

Да.
Точно, защото знам и дори съм контактувала с такъв, съм наясно! А ти?!

# 491
  • Испания
Някои сравняват Кулагин с Минчев. Нищо общо нямат. Представям си в тази ситуация как щеше да изпадне в истерия ватманът.

# 492

Да.
Точно, защото знам и дори съм контактувала с такъв, съм наясно! А ти?!

О, и аз съм имала досег с такъв.
И образованието ми позволява да изкажа това предположение.

Психопатията е на спектрум. Както и нарцисизмът - и той е на спектрум.

Кулагин има най-малко някаква нарцистична патология.
На мен ми е симпатичен, но така ми изглежда.

# 493
Аман от засукани исторически въпроси. Има си хора, които си помнят всичко - добра памет. Но това не е същото като интелект - може да помниш купчина дати и събития и пак да нямаш мисловни способности.
Диона ми е много сладка - миличка и незлоблива душица. Това, че не е учила по история не я прави нито глупава, нито лоша. Както и това, че няма мнение и си го променя според ситуацията е по-добре отколкото да закове тъпо и упорито и да не умее да се адаптира и да погледне от др гледна точка.
Плачков ми е най-неприятен от всички.
Мира си е елитна расова кучка с поведение и осанка - евала. И наистина дори подпухнала и застаряла пак е най-секси от жените. Стефан ми става все по-малко симпатичен, а от Гала почти му бях фенка.
Кулагин - как хладнокръвно лъже тоя човек.... Такъв нагъл наглец няма...
Офф - толкова сладки тия дечица. Дъщерята ми ми досажда снощи и и викам "Еееей начи, такава досада няма". И едно тънко сладко гласче ми отговаря на развален български "Явно има"

# 494
  • Испания
Ева ме разплака с отговора "Бих искала да върна времето назад, но не мога. Повярвай ми!".

Съквартирантите дънят лицемерката "набожна" Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт