VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 761
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Аууууу,Галинчето  Crazy,градски ми е,ще замълча  bowuu

# 556
  • Бургас
Приспивах малката и пропуснах...Диона на въпроса - вярно ли е че си от ромски произход, тя каза, да, майка ми е с турско име. Shocked последно циганка ли е или не...
Да от ромски е.

# 557
  • Испания
Кой Ентелект е защитник на Диона?

# 558
Приспивах малката и пропуснах...Диона на въпроса - вярно ли е че си от ромски произход, тя каза, да, майка ми е с турско име. Shocked последно циганка ли е или не...
Турска циганка.

# 559
Ох, Ричи ще е последен, няма да спя, ще чакам, то блок изпуща ли се?

Мегз се е докарала като Тутанкамон.

# 560
Кой Ентелект е защитник на Диона?

Галинчо.

# 561
  • 221B Baker Street
Ваня е държала всичко в себе си толкова години

Заблуждаваш се.
Ваня обиколи де що има жълти медии, за да се обяснява кой, как и защо я е изгонил от Тоника. Никой друг от останалите не е обсъждал въпроса. А да сте чули някой от Спайс Гърлс или Тейк Дет да се обяснява през годините кой е виновен за разпада на групите им?! Тука е като някаква селска вечеринка! На ти си куклите, дай ми парцалките...

# 562
Егасимус  ... тази Мегз е заприличала на Майкъл Джаксън в последните му дни... Ама точно 1 към 1.

# 563
  • София

Заблуждаваш се.

Смисъл? Определено изглежда като човек, който не е простил. А това означава да го държиш в себе си.

Има нещо в Ева, което не ми харесва, прикрита ми е.

# 564
Турска циганка.
Благодаря. Peace

# 565
  • София
Ехе ако само с една манджа може да се вземе мъж, нямаше да има сами жени. Простотия до шия. Аз не съм Бог знае каква  готвачка ама имам мъж и две деца, преглъщат като мисирки. 
Момичета ,имайте милост ,изведнъж почвам да се хиля с глас ,а съм на работа ,не е учтиво Simple Smile
Радвам се, че някой разбра и се посмя. По тихо все пак.

# 566
Да спомена набързо момента с разговора между Ричету,Плачков и Папиту. Та с една дума-аве,чуек ни са обиждай,че те номинираме за най-тъп. Туй игра. Ричи с физиономия,сякаш на ромче са откраднали баничката...пардон мекичката,обиден,ама наистина. И накрая си дадоха пет,нищо,че на Ричи много му горчеше пустата мекичка.
Характера къде го забрави,не знам... Ама то сигурно щот много искаше тази мекичка...знам ли и аз. Кво ти разбирам ..

# 567
  • в резерват
Досрамя ме да гледам на Петко поръчковите въпроси.   Докато сядаше на диванчето , Ева каза на Ваня с много мил тон : "ей , скицо "  или нещо подобно. Евала, мацка, кешаутна  си хонорара и прецака Биги.

# 568

Заблуждаваш се.
Ваня обиколи де що има жълти медии, за да се обяснява кой, как и защо я е изгонил от Тоника. Никой друг от останалите не е обсъждал въпроса. А да сте чули някой от Спайс Гърлс или Тей Дет да се обяснява през годините кой е виновен за разпада на групите им?! Тука е като някаква селска вечеринка! На ти си куклите, дай ми парцалките...

Това, че Спайските не отдавна известни в БГ и съответно не се пише за тях, нито се пускат техни интервюта, не означава, че никоя от тях не била говорила за раздялата. За който се интересува - в Ютюб си има документирани разкази на момичетата за въпросното разцепление на групата.

В другия сезон на ВБ ще чакаме и Каризмите да ги вкарат да разказват оти тъй стана. Trollface

# 569
Ева все повече ме кефи.
Папии защо така се издокара бе мило! Joy

Общи условия

Активация на акаунт