VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 825
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 150
Въх, аз чак сега прочетох визитката на Роузи- 33 години  Shocked, бакалавър психолог (с немска диплома се предполага) Crazy

Мислех я за 20-тина годишна  Blush  Joy

# 151
Аз не мисля че ще я позная Нора, ако я видя на живо...с нищо не се отличава от масата.
Почти се блъснах в нея, иначе и аз не бих я забелязала вероятно. Китеника на главата ѝ ми привлече вниманието, пак си беше с него Mr. Green

# 152
Въх, аз чак сега прочетох визитката на Роузи- 33 години  Shocked, бакалавър психолог (с немска диплома се предполага) Crazy

Наистина ли е на 33? И аз мислех, че е на около 20-22 години. И при това изглежда толкова младолика без да се клепе с един тон грим. 

# 153

Евала за това. Много 30 годишни изглеждат като майка на Роузи.

# 154
  • София
Въх, аз чак сега прочетох визитката на Роузи- 33 години  Shocked, бакалавър психолог (с немска диплома се предполага) Crazy

Мислех я за 20-тина годишна  Blush  Joy

Наистина ли е на 33? И на мен ми изглеждаше около 20-22 годишна. И при това изглежда толкова младолика без да се маже с грим.  
Ако можеше и  да говори цена нямаше да има.  Дори и на немски. Ма не може.

# 155
  • sofia

Евала за това. Много 30 годишни изглеждат като майка на Роузи.
А, никой не изглежда добре, като та Роузи баба ѝ! Simple Smile)

# 156
  • Бургас
То това и е непростимото(за много хора) на Роузи,че е на 33,а изглежда на 20
Обаче в немско са и простили,та чак са и дали диплома за психолог.
Да,споменавам само

# 157
  • София
Оставете бабите, че сега се напише откъде е майка и, прабабата и дядото за цвят Simple Smile))

# 158
  • София
В нейните среди няма наивни си мисля. Всичко друго може да е тя, но не и наивна. А и годинките й не са малко...минало й е времето да е наивна. Сега може да е просто глупава. Наивни са децата.
Че и психология завършила, а не знае как да подхване Кулагин даже. Направо си е глупава.  Laughing

# 159
След малко почва, маните я Розичка, тръпна да видя що тъй се наежи Ричито.....

# 160
  • София
Щот' сигурно пак никоя не му е занесла мекици.

# 161
  • Ilkeston
И аз тази година нямам фаворит. Имах някакви симпатии към Роузи, Папи Ханс и Лора, но уви първите двама ме разочароваха. Чакам Лора да се прояви. Очаквах по-ярко присъствие от нейна страна. Иначе очаквах Кулагин да е по-голямо разочарование.

# 162
  • Бургас
Ако и платят,може и професионално да се отнесе,и да му назначи лечение на Кулагин.Ама ББ ще си изгуби дразнителя така.
Сложно е

# 163
Така гузно се чувствам, че онзи ден издумках двечки.
Скритата лимонка май ще се окаже Миричка...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
  • София
Идвам.Дори не съм видяла,че има нова тема, защото не отварям,когато няма предаване.

Общи условия

Активация на акаунт