VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 839
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 135
Не знам някой да е написал ,че Розмари била тъпа. Щото и аз не съм писала такова нещо. Просто вметка Simple Smile

Ей,викам си,сега се прибирам от работа и ще заваря мекички. Ма мол ви сЪ...Само шсъ гримирате ли ся Stuck Out Tongue Winking Eye

За един не мога да се хвана аз. Един. Нещо като при изборите за  политицитИ и партийтИ...мхм Thinking Дано се покаже нещо по-различно, освен скандали с Кулагин, че да погедаме и другите. Макар че, първото впечатление трудно ще ми променят. Пък знаЙш ли?

# 136
И мен Наско много ме дразни с бааавния си говор, докато се изкаже и ме напряга направо.
Не говорят така нито във Варна, нито в Бургас. Може би в някое русенско селце.
Чудя се как са го приели медицина.

Иначе много го харесвах в Х фактор, сладурче е, рапира готино, покрай историите с кака Мара не ми допада толкова, защото тя ми е противна.

За него мога да кажа "по - красив си като мълчиш".

Искам да изгонят Диончето!

Наско незнам от къде е, но диалекта му ми напомня на района около Тополовград, Елхово как говорят. И мен много ме дразни как говори. Иначе има талант момчето. Диона е с много лабилен характер. За всичко вика и реве. Иначе е хубава. Но ми се струва нечистоплътна (откакто видях, че не си е епилирала краката- отврат ми е направо).

А това в кой епизод се е видяло?

# 137
И мен Наско много ме дразни с бааавния си говор, докато се изкаже и ме напряга направо.
Не говорят така нито във Варна, нито в Бургас. Може би в някое русенско селце.
Чудя се как са го приели медицина.

Иначе много го харесвах в Х фактор, сладурче е, рапира готино, покрай историите с кака Мара не ми допада толкова, защото тя ми е противна.

За него мога да кажа "по - красив си като мълчиш".

Искам да изгонят Диончето!

Наско незнам от къде е, но диалекта му ми напомня на района около Тополовград, Елхово как говорят. И мен много ме дразни как говори. Иначе има талант момчето. Диона е с много лабилен характер. За всичко вика и реве. Иначе е хубава. Но ми се струва нечистоплътна (откакто видях, че не си е епилирала краката- отврат ми е направо).

А това в кой епизод се е видяло?

В един от LIVE- епизодите. Мисля че беше, когато се номинираха.

# 138
  • sofia
Е, може би аз изказах съмнение в интелекта на Розмари. Лично мнение.

# 139
  • Испания
Е, може би аз изказах съмнение в интелекта на Розмари. Лично мнение.

Имам същите съмнения.

# 140
Искате да кажете, че Розмари е тъпичка? Кой е умен в тазгодишния ВИП брадър?

# 141
  • София
Има хора, които умеят да играят играта.

# 142
Ха добър вечер...
Да влезе веднага розето ми.
Оп...то влязло  вече Joy

Роузито не ми се вижда да пращи от интелект. Но поне мълчи и за сега изглежда умна.
То и Плачков да бе мълчал...Satisfied

# 143
За мен Роузи е наивна по-скоро, расла в друга среда с различни нрави, култура, порядки, отношение м/у хората Thinking ... Като сложим и езиковата китайска стена... и пляс у нашенския БашБайганьоБаджанак... горкото гледа кат' Ити на Спилбърг  Heart Eyes ooooh! Joy

# 144
Тета, заразихти ме с тез кенчета Joy И ся, не само че опитах, ами даже и наздраве шви кажа.. с кенчету, де  Simple Smile

# 145
В нейните среди няма наивни си мисля. Всичко друго може да е тя, но не и наивна. А и годинките й не са малко...минало й е времето да е наивна. Сега може да е просто глупава. Наивни са децата.

Наздраве Wine Glass

Утре сутринта като ми влезе фризьора , ще ми прави екстеншъните на кукурижку като на РичЕ...че се очакват големи ветрове...

# 146
Добър вечер и от мен и наздраве!
Признавам те, Тета, смело момиче, да одиш на работа с кукуто на Ричито, евала, браво, гушни под мишка и една мекичка и сте кат близнаци. Kissing HeartKissing Heart
После да кажеш кой е фризьора, да отида и аз. Joy

# 147
Преди малко се разминах с президент Недкова Laughing На живо не е толкова страшна в лице, макар че беше бая китосана пак. Има хубаво тяло обаче. Peace
Скрит текст:
Купуваше май самолетни билети, явно ще ходи да си почива след тежкия мандат. Mr. Green

# 148
Душица блага, още ли е с китеника на главата?

# 149
Аз не мисля че ще я позная Нора, ако я видя на живо...с нищо не се отличава от масата.

Общи условия

Активация на акаунт