VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 839
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 120
Има една прослойка във Варна, която говори точно така, като Наско.
Израснала съм във Варна и знам Simple Smile

# 121
Ми то разводняваме, защото няма много интересни неща из тоя Брадър Joy

Насето сигурно иска да е различен с начина си на говорене, но преиграва. Не знам дали е така, но на това прилича.

# 122
И в Бургас съм чувала меко (но не е точно като Насковото), и във Варна, в моя край също се говори масово меко и изобщо, в много региони на България. И честно, изобщо не ми пречи.
Ако някой има да каже нещо смислено, некнижовният говор (независимо мек или твърд, хахахах) е най-малкият проблем.
Не че го защитавам Наско, де, според мен простее, макар на моменти да ми е симпатичен. Пожелавам му да му върви медицината и да се занимава повече с нея, нещо като знаменитост няма да го бъде.

# 123
То проблемът не е толкова в мекото говорене, колкото в бавния проточен говор. За мен това освен лиготия е признак на доста нисък интелект, няма какво умно да каже и тооооочи-тоооооооочи и нищо не казва...

# 124
Или хронична злоупотреба с трева, ха-ха!

# 125
На мен ми е интересно защо Кулагин целува Диончи? Дали е мисия на зрителите? Или по-натам ще ги правят избраните мисии? Някой има ли информация?

Да,нали каза,че имала брада по бузите...пък я целува ThinkingStuck Out Tongue Closed Eyes

# 126
  • София
Да провери дали боцка Simple Smile))

# 127
  • София
Той и за Нора каза, че имала брада. Нещо го е яд явно. Той сигурно си няма, а иска Smirk

# 128
  • София
Божана каза че Нора има брада.

# 129
  • София
Ужас, да, това с брадата е толкова противно и гнусно, че съм го забравила на момента. Сега ме подсетихте.. Само по обидите им може да се разбере колко прости са всички вътре...

# 130
  • Бургас
Противна и гнусна е точно  Божана

# 131
  • Испания
Някой днес чу ли някакъв коментар за формата в "На кафе"? Прегледах записа от сутринта с превъртания, погледах в Тубата - няма и следа от днешен коментар.

# 132
И мен Наско много ме дразни с бааавния си говор, докато се изкаже и ме напряга направо.
Не говорят така нито във Варна, нито в Бургас. Може би в някое русенско селце.
Чудя се как са го приели медицина.

Иначе много го харесвах в Х фактор, сладурче е, рапира готино, покрай историите с кака Мара не ми допада толкова, защото тя ми е противна.

За него мога да кажа "по - красив си като мълчиш".

Искам да изгонят Диончето!

# 133
  • София
Ужас, да, това с брадата е толкова противно и гнусно, че съм го забравила на момента. Сега ме подсетихте.. Само по обидите им може да се разбере колко прости са всички вътре...
Абсолютно! Неслучайно е казано "виж на какво се смее човек, за да разбереш какъв е". Толкова прости обиди използват някои, че чак ми става жал за тях.

# 134
И мен Наско много ме дразни с бааавния си говор, докато се изкаже и ме напряга направо.
Не говорят така нито във Варна, нито в Бургас. Може би в някое русенско селце.
Чудя се как са го приели медицина.

Иначе много го харесвах в Х фактор, сладурче е, рапира готино, покрай историите с кака Мара не ми допада толкова, защото тя ми е противна.

За него мога да кажа "по - красив си като мълчиш".

Искам да изгонят Диончето!

Наско незнам от къде е, но диалекта му ми напомня на района около Тополовград, Елхово как говорят. И мен много ме дразни как говори. Иначе има талант момчето. Диона е с много лабилен характер. За всичко вика и реве. Иначе е хубава. Но ми се струва нечистоплътна (откакто видях, че не си е епилирала краката- отврат ми е направо).

Общи условия

Активация на акаунт