VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 784
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 225
Пак претоплена манджа...Head Band

# 226
 Как може да се съгласи майката Попова да покажат снимки на току що роденото и бебе във вип брадър?  Shocked
 Божанка пак се е нафирката. И надава викове като дива кръчмарка с шльокавица в ръка "АРЕЕЕ". Все едно е овчарка някаква насред Балкана.

# 227
Ами ако нямаше бебе, те нямат поводи за партита. Да им е живо и здраво де, да не съм като Тета безсърдечна. Mr. Green

# 228
Ричито е кат дърво, милият той.Joy

# 229
Предлагам Плачков за ненормалното си сравнение на собствената си нещастна персона с Васил Левски да бъде отлъчен служебно и Без хонорар.

# 230
Начии, изкарвате ли хиляди левове на месец и поканени ли сте да участвате във Вип Брадър, според Диончето сте успели. А, като изкарва хиляди левове на месец, колко е декларирала в годишната данъчна декларация? За едни нападжии питам Stuck Out Tongue Winking Eye
Хиляди са и 2 хиляди, и 100 хиляди, и 500 хиляди. Тя не уточни колко точно  Laughing

Ако и на живо пее така както в клиповете си, няма да изкарва хиляди още дълго Rolling Eyes .

# 231
  • Испания
Ами ако нямаше бебе, те нямат поводи за партита. Да им е живо и здраво де, да не съм като Тета безсърдечна. Mr. Green

Та ние на деня му честитихме. Няма да го правим по сто пъти.

Повтарят всичко 1:1.

# 232

То да си е здраво и живо. Ама на мен не ми се гледа. Не ме умилява тая гледка...вке пак гледам шоО...не бебешко предаване...

# 233

То да си е здраво и живо. Ама на мен не ми се гледа. Не ме умилява тая гледка...вке пак гледам шоО...не бебешко предаване...
Ей ся ще пуснат Патрашка с перлите да плямпа. Laughing

# 234
Как може да се съгласи майката Попова да покажат снимки на току що роденото и бебе във вип брадър?  Shocked
 Божанка пак се е нафирката. И надава викове като дива кръчмарка с шльокавица в ръка "АРЕЕЕ". Все едно е овчарка някаква насред Балкана.
Тя дамата си ги качи в профила във ФБ половин час след раждането.

# 235
  • София
Обаче Божана постоянно залепена за Петко. Няма кадър, в който е той и нея да я няма.

# 236
Аз Лорка не виждам в кадрите....

# 237
Тя дамата си ги качи в профила във ФБ половин час след раждането.

Ужас! Новородено бебе със снимки във фейсбук и Вип брадър. Нямам думи  ooooh!

# 238
Кулагин яко ги пързаля, не всеки го може това.

# 239
А не, ама хич не е лицемерен и фалшив Кулагин а??? Ама не мога да разбера тези двете толкова ли са тъпи? Явно да, а той, като доста по-умен от тях си ги върти на малкия пръст. Евала за което - голям манипулатор е този човек.

Общи условия

Активация на акаунт