VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 760
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 570
В последните им години преди разпада Ваня им влачеше групата на гърба си - завидяха й и понеже е лабилна я смачкаха - след това се разпаднаха и изчезнаха за години от сцената -от това загубиха само те- Ваня си имаше хубави песни и като самостоятелна певица и след това, а по-късно и с Боян,
Ева е злобна, завистлива егоистка която се крие години наред зад болестта и загубата на мъжа си -
Е поне не се хванаха за косите, но тя се държи сякаш е класи нас Ваня едно снизходително, пренебрежително такова.. айде моля.. злобна бабка!

# 571
  • Испания
Кой Ентелект е защитник на Диона?

Галинчо.

Чалгар, предполагам.

В смисъл ли? В смисъл, че нищо не е задържала. "Изпуска го" години наред. Но, за жалост, Гого не е жив, за да ѝ отговори. Голяма куражлийка!

# 572
Певците от Тоника може да са отлични професионалисти, но едва ли са били най-свестните хора, щом успяха да настроят и композитора срещу себе си.

# 573
  • София
Ех, тая Ваня, бе... голямата жертва...  ooooh!
Не мислех да го пиша и тук, но тази жена ме изкарва от нерви. Не го написах досега, защото вече съм го споменавала 1-2 пъти, макар без мн. подробности и не исках да досаждам отново. Поднасям извинение, на тези, които са запознати.

Скрит текст:
Преди н-години, може би 87-88-ма /бяхме в 3-ти или 4-ти клас/, 3 паралелки от любимото ми 112-то, пътувахме с влак до Пловдив. Бяхме с групов билет и имаше купета запазени за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня и син седнали на 3 от местата ни /Ваня по това време беше огромна/. Опитахме да обясним, но тя не ни обърна внимание, сместихме се криво ляво, но Мартин беше от рода "Моля, другарко..." и след малко доведе една от класните. Тя видя известно лице и както беше настроена за разправия, омекна и помоли др. Костова да и покаже билетите, защото "явно има объркване". Ваня каза, че не е длъжна да показва нищо на никого и така приключи въпроса без да помръдне!
Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна такъв шамар на Марто, че той падна на земята... разрева се, излетя от купето и дойде с нашата класна, която ядосана поиска обяснение, а Ваня най-безцеремонно се направи, че не разбира за какво става дума и ни попита "Деца, аз ударила ли съм момчето!?"
Онемяхме и се вкаменихме... и така до Пловдив, където слязохме, а Костова и син останаха във влака.
През цялото време, независимо какво се случваше в купето, БоЕнчо си гледкаше през прозореца, все
едно е сляп и глух, явно имаше тренинг в подобни ситуации.

Никой не може да ме убеди, че тази жена е добър човек. За мен тя е нахална, дори безпардонна и лъже без да полага големи усилия... Rolling Eyes

А свеки твърди, че е имало слух, че Ваня и Диомов са били любовници и тя /а не Ева и Гого/ е колела и бесела, и затова е била масово недолюбвана.
Найденови не са били в състава на "Тоника СВ", но и там не са харесвали Ваня и дори 4-мата останали са подали молби за напускане пред военните /не им знам йерархията/ с ултиматум "или Ваня, или ние!" и са я махнали и от там.
Диомов твърди, че било от завист, защото била по-добра певица от тях, но коя група гони добрите си солисти, ако са поносими хора и защо биха си подляли вода, след като Ваня е допринасяла за успеха им с таланта си /който е безспорен, разбира се/.
Какви ли не комбинации като групи правиха Тониките помежду си на сцената и тя е единствената, която не можа да се впише в нито една от тях и или не присъства изобщо, или си тръгва в един момент. Защо никой никъде не я иска!? Таз добра жена!  Sick

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 23:43 от art deco

# 574
Струва ми се, че Лорка е горе на черешата.

# 575
  • София

В смисъл ли? В смисъл, че нищо не е задържала. "Изпуска го" години наред. Но, за жалост, Гого не е жив, за да ѝ отговори. Голяма куражлийка!

Както написах преди малко - да го задръжаш за мен означава да не си простил и все още да ти горчи като мислиш за това. Независимо колко разказваш по медии с цел внимание или нещо друго.

# 576
  • Испания
Певците от Тоника може да са отлични професионалисти, но едва ли са били най-свестните хора, щом успяха да настроят и композитора срещу себе си.

Най-свестните хора? Дори напротив. Но бяха страхотни изпълнители. А Диомов по-добре да не обсъждаме, а и той не участва във формата.

# 577
Ам тоз Плачков наистина не е на център..
Роля билО...ам той май от роля не излиза..УжасТ.  Не биват там нещата.
После Кулагин бил психопат. Да, бе, да Joy

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 22:52 от Thirteen#

# 578
  • Бургас
Е, за това са ги вкарали - да раздухат старите скандали -
Ваня я изгониха, защото беше много специфична и обичана, обвиниха, че Диомомв пишел песни само за нейния гласм а те били като бек вокали - ами така си беше - тя имаше много повече  хитове и всички знаеха Ваня К, като Ваня К, а Ева няма една лично нейна известна песен. За завист иде реч, не за друго.
Те Тоника и с Тони Димитрова нещяха да пеят като стана тя известна.

Абсолютно точно и вярно!
После станаха и скандалите с Диомов
Никой не взимаше страна.Всеки им се чудеше на акъла,как е възможно да съсипят всичко

# 579
Този Веско голям актьор бил. Постоянно влиза и излиза от роля - чак той самия не знае вече кога е той и кога е в роля. Егати глупостите

# 580
Папи гони визията на Кулагин май.
Тази вечер е надминал себе си, особено прическата ме втрещи. Joy

# 581
  • София
Ох, Ричи ще е последен, няма да спя, ще чакам, то блок изпуща ли се?

Мегз се е докарала като Тутанкамон.
Ша са бийм с теб! Не си го давам! Hands Facepunch

# 582
  • София
Кулагин хич не съобрази,че ръкопляскат на отговора на Плачков,  а не на неговите въпроси. Щото на въпросите му никой не изръкопляска.

# 583
Нито въпросите на Стефан разбрах, нито отговорите на Плачков. Оплетоха се в опитите си да звучат Ентелигентно.

# 584
За Бога! Спрете въглехидратите на Албена Михнева! Едвам я познах!
А да не би пък да е бременна?
Егати промяната, Наталия Симеонова номер 2.

Общи условия

Активация на акаунт